Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
güney kore :mrgreen:Samsung ne malı?![]()
Samsung nasıl ki çok az yenilikle çok fazla satıyorsa aynı yolu LG'de izlemeye başladı. Yüksek fiyat, pek fazla olmayan yenilikler... İnsanlar artık böyle şeyler arıyor ne yazık ki.
LG, Samsung'un yolundan gidiyor. Adamlara helal olsun, kazık atmayı en iyi bilen bir firmanın yolunu seçtiler. Samsung nasıl ki çok az yenilikle çok fazla satıyorsa aynı yolu LG'de izlemeye başladı. Yüksek fiyat, pek fazla olmayan yenilikler... İnsanlar artık böyle şeyler arıyor ne yazık ki.
LG, Samsung'un yolundan gidiyor. Adamlara helal olsun, kazık atmayı en iyi bilen bir firmanın yolunu seçtiler. Samsung nasıl ki çok az yenilikle çok fazla satıyorsa aynı yolu LG'de izlemeye başladı. Yüksek fiyat, pek fazla olmayan yenilikler... İnsanlar artık böyle şeyler arıyor ne yazık ki.
Hepsi ayni. Iphone'da habire telefonu uzatip kakaliyor millete. Bu yüzden her sene telefon cikinca almiyorum ya. Birbirinden pek farklari yok cünkü.
Apple bilerek yavaş yavaş ilerliyor. Elinde olan teknolojiyi bir anda bi telefona koysalar sonra ne satıcak ki diğer firmalarda böyle. Tek fark Apple yenilikle geliyor diğerleri çalıyor. En basit 5s'de 64 bit işlemci.
Bu sene çıkan amiral gemilerinin çoğunun hayal kırıklığı yaratmasının sebebi insanların artık ram,işlemci,kamera güncellemelerinden sıkılması. Değişik şeyler bekliyorlar beklenti bu yönde. Bunuda sağlıyacak tek firma Apple.
64 bit işlemciyi samsungtan aldı apple![]()
Apple'ın mühendisleri tasarladı, Samsung'a üretti. Öğrende gel. :lol:
Batarya türüne dair bir bilgi varmı ?
Li-ion mu yoksa Li-Po mu ?
Hocam bence daha iyi polikarbonat tabi bu çizilmeyenlerdense yada çizilince siliyosun geçiyor o şekilse çok daha makbul olur ayrıca elden kaymaz düşüncede darbeyi emer.En sevdiğim malzemedir telefonda polikarbonat malzeme.Bende g2 ile devam edeceğim para bulursam telefon yerine notebook alacağımhadi gözünüz aydın, kasası polikarbonat, yani...
plastik!
eğer alüminyum olsaydı çok daha güzel olacaktı.
ama çok da önemli olduğunu zannetmiyorum.
yalnız işlemcisi eğer ki 805 olsaydı çok büyük bir sükse yapmış olacaktı.
neyse tıpkı diğer amiral gemisi telefonlar gibi işte, üç aşağı beş yukarı aynı şeyler.
alacak olan arkadaşlara hayırlı olsun.
ben önümüzdeki yıla kadar s3 ile devam edeceğiz, bir sorunum yok nasıl olsa....
Zaten öylebencede bu yılın şampiyonu z2 olur sanki z2deki işlemci ne 805acmi 801mi ?
bencede bu yılın şampiyonu z2 olur sanki z2deki işlemci ne 805acmi 801mi ?
Zaten öyle
İphone 6 yı da görmek gerek daha o var sırada tabi
bencede bu yılın şampiyonu z2 olur sanki z2deki işlemci ne 805acmi 801mi ?
Şu Sony Z2'nin tasarımı güzel olsa alırım da işte. Tasarım bana göre değil. Bu arada 801 2.3ghz kullanıyor, G3'te 801 2,46ghz var.
Sony Xperia Z2 de Snapdragon 801AB işlemci kullanılıyor.
LG G3 ve S5 de ise Snapdragon 801 8974AC kullanılıyor.