Kutu iceriginde harman kardon kulaklik ta varmış galiba.
Qw kılıf da olsa bir de yedek batarya olsa. Ne çok şey istiyoruz dimi![]()
Tanıtımda gördüm kablosuz şarj+harman kardon stereo kulaklık diyo bir tane de batarya çıksa fena mı olur![]()
Kablosuz şarjı da yanında veriyorsa daha ne
Arkadaşlar bütün yazılan mesajları tek tek okudum. İphone , LG bölümündeki konuların çoğunuda inceledim. Samsung S2, S3 kullanmış birisi olarak pişmanım. Şuan telefon alacağım ve kararsızım İphone 5s'mi yoksa G2 yada G3 mü almalıyım.
Buradanda samsung kullanan arkadaşlara iki çift sözüm var yavaşlamıyor diyorsunuz bendeki şans olsa gerek S2 ve S3'te gözle görülür yavaşlamalar oluyor uygulama açma ve kapamada kendini çok iyi hissettiriyor.
Bütçe önemli değil ihtiyacımı karşılayacak olan telefon arıyorum İphone konusunda kullanan çoğu insan şarj sorunundan şikayetçi diyaliz hastası gibi yanında şarj aletleriyle geziyorlar aklım çok karışık fikirlerinizi bekliyorum.
suan G2nin sarj performansı hakkında konuşabilirim G2 kullandığım için; 1 günü rahat rahat cıkarıyorsun güle oynayaiphone kullanan arkadaslarım evet gün içinde sarj ediyorlar ama kullanım yoğunluğuna göre bende 2 kere sarj ettim birgün
full oyun oynadım ne yazıkki
ama G3 alıcam cıktığında eğer bekleyebileceksen 2 ay kadar beklemeni önerebilirim. o zaman G3 hakkında da fikrimiz olur.
2 Aydır bekliyorum cihaz almak için almam gerekiyor artık malum Nokia X2-01'le takılıyorum sadece arama yapabiliyorum piyasadaki telefonlara göre seçim yapmam gerekirse fikrin nedir ?
2 Aydır bekliyorum cihaz almak için almam gerekiyor artık malum Nokia X2-01'le takılıyorum sadece arama yapabiliyorum piyasadaki telefonlara göre seçim yapmam gerekirse fikrin nedir ?
G2 almalısın kardeş. 10 kişiden 9'u G2'den memnun. Ben de dün G2 siparişimi verdim.
o 10 kişiden 1isi neden memnun değil biliyormusun? telefonu düşürüp ekranı param parça ediyorlar sonra bune ya cok dandik telefon diyorlar. Sanki diğer telefonların ekranları çelikten![]()
Doğru diyorsun ama hatalı üretim de olabiliyor. O zaman haklılar işte.
Aynen oyle biri vardı sayfama mesaj atmıştı geçenlerde. Ekranı sararmış donma falan yapıyormuş oyunları açınca ne yazıkki durdu hatası falan alıyormuş. 15 gün içinde yenisi ile değişim talep etme hakları varmış. Değişim yapmış şu anda mutlu mesut yaşıyolarmış çocukları falan olmuş geçen gittim evlerine görmen lazım G2 miniler yerde koşturuyor keretalar![]()
İphone hikaye diyorsun.G2kisa ve net
G3 çıkınca o 10 kişiden 9'u G3'e geçecek :lol:
[MENTION=381829]A.canal[/MENTION] ön siparişi vermiş bile.G3 mu aldınız bu kadar konusuyorsunuz yahu![]()
[MENTION=381829]A.canal[/MENTION] ön siparişi vermiş bile.![]()
[MENTION=381829]A.canal[/MENTION] bizim için test edecek 2 ay sonra.QHD ekranın kalitesini, çözünürlüğünü oyun oynarken 330 cpu kaldırabilecek mi?en merak ettiğim konu bu