Lg g3 kamera sorunu

F

fbfhfhrhj

SDN Okuru
Benimkide öyle oluyo nasıl cozebilirim lütfen yaptiysaniz banada yardim edin

lollipop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kapat komutuna basılı tutup güvenli modda açıldıktan sonra kameraya bakip, sonradan yuklediğin bir uygulamadan kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlayabilirsin.

S

SDN Okuru1223

SDN Okuru
7 aydir g3 kullanicisiyim cektigim videoyu oynatamiyorum desteklenmeyen video turu diyor acaba cozum ne olabilir

K

kadir kaya

SDN Okuru
merhaba size birsey sorucam ben lg g3 kullanıcısıyim birgun on kamera ile fotograf cekerken bir anda kamera kapandi dedi sonra hep girdigimde boyle oldu bende resetlersem gecer diye dusundum fakat duzelmedi en kotusude simdi oldu zaten kameraya giriyorum fakt on kameraya cevirme seysi yok hani ekranda kaybolmus servisini aradim fakat birsey bulamadim size sorun ne olabilir

mehmetozkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar benim sorunum su arka kamera flash acıkken odaklama yaparak resim cektigimde odaklanan goruntu haric kalan her yer karanlık gibi oluyor kameram bozuk olabilir mi

Son düzenleme:

krnlkgeceler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba bende LG G3 Beat kullanıyorum. Bugün video çekerken farkettim videoyu cektikten sonra video karanlik cikiyor yani videoda ekran parlaklıği kısılmış gibi. Ne yapmaliyim lütfen yardım edin 😢

Merhabalar. Bende de böyle bir sorun olmuştu. Sorunun ne olduğunu fark ettim. Eğer ekran parlaklığı otomatikte ise video çekerken veya videoyu izlerken ekranı karartıyor. Otomatikten çıkarınca sorun çözülüyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bendeki sorun ise video çektikten sonra videonun ters dönmesi. Ne yaptıysam düzelmiyor. Yaptığım ayarlar sadece fotoğraf için geçerli oluyor. Fotoğrafta sorun yok fakat videoyu nasıl ayarlarım?

krnlkgeceler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar benim sorunum su arka kamera flash acıkken odaklama yaparak resim cektigimde odaklanan goruntu haric kalan her yer karanlık gibi oluyor kameram bozuk olabilir mi

Benim ön kameramda ışığı algılama sorunu vardı. Telefonu sıfırladım düzeldi. Bunun yerine öncelikle Ayarlar - Uygulamalar - Tümü - Kamera dan Verileri Temizle ve Önbelleği Temizle diyerek deneyebilirsin. Kameranda sorun olacağını sanmıyorum büyük ihtimalle gelen bir güncelleme sonrası olmuştur.

iremaden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba benim telefonumdada kamera hatasi diyor veya kullanilmiyor sizce ne yapmaliyim