LG G2 vs Sony Xperia Z2 Sizce Hangisi?

Blackratos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba oncelikle hepinizin bayramini kutluyorum buyuklerimin ellerinden kucuklerimin gozlerinden opuyorum.
Bu guzel mesajdan sonra size problemi anlatiyim. 4-5 gun sonra bir telefon alcam bir cok yeri okudum hatta burada da bir cok konu acilmis onlari okudum ve iki telefon arasinda kaldim. Butcem 1000-1500 arasi. Minimum 1000 zorlarsam belki 1500 ama zor. Lg g2 ve xperia z2 iki telefon arasinda kaldim. Gonlum g2 den yana ama sony de severim. Kullananlardan ricam telefonlarin kronik sorunlari varmi acaba lg g2 alsam keske xperia z2 alsam dedirttirirmi yada tam tersi z2 alsam keske g2 alsaydim dedirttirirmi bu uzun yazi icin ozur diler hepinizin yorumlarini bekliyorum. Su arkadasiniza bir yardim edin.

atasoftx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kısa olarak özetlersek LG G2 ve Xperia Z2 modellerinin üst segmentleri üretildi bu iki modeli alacak olursan ki kararını çok iyi ver minimum 2 yıl kullanmak zorunda kalacaksın. Çünkü üst modellerinden dolayı satmakta yada herhangi bir model ve marka değişikliğinde iyi bir zarara uğrarsın maddi olarak. İkiside güzel cihaz ama alacağı güncellemeler den sonra nasıl bir performans sergiler bu modeller bilmiyorum. Ben olsam bu fiyata Note 3 alırım N9500 modelini 4K video çekimi ve performansı çok iyi Tasarım olarak ikisinden kötü ama işlevsellik ve performans olarak ikisinden iyi bence. Sıfır fiyatı şuan 1500 TL

RikudouSennin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında bu konu telefondan beklentinize, ne için kullanacağınıza bağlı biraz.

LG G2 kullanıyorum. Genel olarak memnun olmakla birlikte bir iki şikayetim var:

-Oyun oynarken cihaz çok fazla ısınıyor. Parlaklık düşük olsa da ısınıyor. Xperia Z2 nin durumunu bilmiyorum fakat Z3 ısınmıyor. Demek ki SONY bu konuda bir şeyler yapmış.
-Kamerasını daha iyi olmasını dilerdim. Kalitesi bence çok iyi değil. Bu konuda Sony cihazlarının daha başarılı olduğunu düşünüyorum.

Onun dışında ekran gayet güzel. Ekran konusunda pişman olmazsın. Batarya süresi bana kısa gelmişti ama biraz araştırdıktan sonra normal bir süre olduğunu anladım. Ancak SONY nin bataryasının daha iyi olacağını düşünüyorum.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
6 ay G2 kullandım, yeni telfeonum Z2. Bu iki cihazı kıyaslamak Sony'ye yapılan haksızlıktır. Her türlü Z2 daha iyi.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Merhaba oncelikle hepinizin bayramini kutluyorum buyuklerimin ellerinden kucuklerimin gozlerinden opuyorum.
Bu guzel mesajdan sonra size problemi anlatiyim. 4-5 gun sonra bir telefon alcam bir cok yeri okudum hatta burada da bir cok konu acilmis onlari okudum ve iki telefon arasinda kaldim. Butcem 1000-1500 arasi. Minimum 1000 zorlarsam belki 1500 ama zor. Lg g2 ve xperia z2 iki telefon arasinda kaldim. Gonlum g2 den yana ama sony de severim. Kullananlardan ricam telefonlarin kronik sorunlari varmi acaba lg g2 alsam keske xperia z2 alsam dedirttirirmi yada tam tersi z2 alsam keske g2 alsaydim dedirttirirmi bu uzun yazi icin ozur diler hepinizin yorumlarini bekliyorum. Su arkadasiniza bir yardim edin.
2 si arasında her yönden z2 alır ama g3 mü z2 mi dersen g3 derim.....

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bu ikisi arasinda z2.

Ama z2 vs g3 desen o revize edilmemis snapdragon 801 ab yuzunden g3 derim.

G3(z3) S801 AC revize edilmis surumu tasiyor.

Z2(one m8) AB revize edilmemis surumu tasiyor.

bugrahan53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Z2 kullanıyorum öneririm performansı güzel ve stabil cihaz, sürekli güncelleme de alıyor arayüzü sade asla kasmıyor oyunlarda biraz ısınıyor ama performanstan ödün vermiyor.

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Z2. G3 veya Z2 mi derseniz yine Z2.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Z2 ile G2 denk cihazlar değil zaten

bugrahan53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
G3 mü Z2 mi desen yine de Z2 derim ki G2 den her türlü öndedir.