Lg2 mi Lg G3 mü Sony Xperia Z2 mi ?

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213
merhabalar.yanlış bir konu açtıysam özür dilerim ilk açtığım konu olacak.bir tereddütte kaldım.
Lg G2 mi ?
Lg G3 mü ?
Sony Xperia Z2 mi ?

2 3 yıl götürmesi gerek cihazın. 1 yıl sonra ilk ay ki performansı sergilemesini istiyorum.Sony Xperia Z2 alınmaz demişti Tolga abi.kafam karıştı :/ bu 3 cihazdan hangisini almalıyım ? sorunları var mı ? 2 3 yıl sorunsuz kullanmak istiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg en güzel ve en çok satan telefonu G2 den yana kullanabilirsin tercihini

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben olsam g2 yi seçerdim. Hem ucuz hem de sağlam cihaz. Alınabilir hala

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
G3 en iyisi ama aşırı ısınma ve şarjının çabuk bitmesi gibi sorunları var(4k ekranı olduğu için).
Onun için sana G2 öneririm çok iyi bir telefon ve seni rahat 2-3 yıl götürür...

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
G2'den fazla bir şey beklemeyin. Z2 daha iyi bir tercih.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Birisi SD 801 diğeri 800. Neye dayanarak bunu soyluyorsunuz. O fiyat farkına değecek ne tur farkları var
Z2, G2'ye göre daha fazla güncelleme alacak.
Malzeme kalitesi her türlü daha iyi Z2'de bunu biliyoruz. G2'de bolca kasa çıtırtısı var.
Z2'nin kamerası daha başarılı.
Z2, size daha fazla boş ram sunuyor kullanımda.

Başlıca aklımda bunlar var. İkisini de kullanmış biri olarak Z2 diyorum ben.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6

Günlük kullanımda o kadar fiyat farkı göremiyorum ben. Üstüne kamera olarak beni memnun etmedi. 4k video çekerken telefon kendini kaybediyor. Herkesin fikri kendine güzel tabi ama bence g2 o fiyatla daha albenisi olan bi cihaz :D

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213
Günlük kullanımda o kadar fiyat farkı göremiyorum ben. Üstüne kamera olarak beni memnun etmedi. 4k video çekerken telefon kendini kaybediyor. Herkesin fikri kendine güzel tabi ama bence g2 o fiyatla daha albenisi olan bi cihaz :D
g2 haklısın dostum çok sağlam telefonda. biraz eski kalmadı mı ? kafamı kurcalayan o güncelleme alması elbette önemli. abi s4 aldım bi kere güncelleme oldu bidahada yok :D bidaha General Mobile ve Samsung Telefon almam.( tabletlerini beğeniyorum ama)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Z2, G2'ye göre daha fazla güncelleme alacak.
Malzeme kalitesi her türlü daha iyi Z2'de bunu biliyoruz. G2'de bolca kasa çıtırtısı var.
Z2'nin kamerası daha başarılı.
Z2, size daha fazla boş ram sunuyor kullanımda.

Başlıca aklımda bunlar var. İkisini de kullanmış biri olarak Z2 diyorum ben.

usta z2 sıcak geliyor.valla.ama 2 3 yıl kullanmalıyım.performans düşmemeli ram şişmemeli. ayrıca z lerde bi kapak problemi var bildğim kadarıyla. aç şarj et kapat şarj et kapak yalama falan yapmasın sonra :D :D sahi kapak giderse koparsa ne oluyor ?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Öncelikle belirteyim; bu bir Nexus değil, yine de ram şişecek. Clean master, Antivirüs gibi saçma sapan uygulamalar kullanmazsanız daha uzun süre stabil kullanırsınız.
Ayrıca kapak olayı doğrudur,aşınıyor. Abimin Z1 cihazında kapak koptu mesela. Dk36 dock unitesini alın, kapak açma derdi olmadan şarj edebilirsiniz cihazı.

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213
ee ne anladım ben bu işten ? öyle de olmaz ki ? ram şişer falan dediniz. ben açıkçası sosyal medyadan çok clash of clash hastasıyım bir de classic drum başkada olmazsa olmaz dediğim bişeyim yok :D usta z2 çok hoşuma gidiyor çok şık bir telefon fakat kapak sorunu beni deli ediyor şimdden. su geçirmezmşmiş alıp sudan suya sokacak değiliz zaten yağmurda çekingen davranmam olur biter fakat kapaklardan çok endişleniyorum çünkü aldığım telefon 2 3 yıl sapa sağlam olmalı yanımda durmalı 2 senedir s4 kulanıyorum telefon gayet temiz :D gözüm gibi bakarımdaaaa bu z2 nin kapak sorununa ne yapacağız arkadaşlar bi fikri tecrubesi olan var mıdır kapak kopunca onarılır mı ?

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213
arkadaşlar çok kararsızım yardım edin :( 3 telefondan hangisi sağlam 2 3 yıl gider yarı yolda bırakmaz gerek şarj gerek performans :/

Tron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden bu 3 telefon üzerinde yogunlaştın ben g2 kullandım g3 kullandım en iyi baba telefon htc one m8 öneririm android telefonlar arasında bence en iyisi

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213
Neden bu 3 telefon üzerinde yogunlaştın ben g2 kullandım g3 kullandım en iyi baba telefon htc one m8 öneririm android telefonlar arasında bence en iyisi
Dostum şimdi nası söylesem. 3 telefonuda kendime yakın buldum. ve sıcak ve güvenilir gördüğüm 3 telefon.samsung kullanmam bida ilk günkü tadı bidaha vermiyor hiç bir cihaz. xperia z2 ye taktım. internetten arastırma yapıyorum ve kapak kendiliğinden atıoymus cok sikayet var adamın biri pudra ile falan yapmış bilmem ne :D :D lg g2 g3 kullandım demişsin nasıl dı memnunh kaldın mı önerirmisin?
m8 beni aşar usta :/ ögrenci adamız :/ z2 kapak sorununu ögrenince g3 kayıyorum yavastan

Tron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladım o zaman sana önerim g2 çünkü hem 3000 mah bataryası ve 5.0.2 lolipop işletim sistemiyle tam anlamıyla harika beyaz rengi çok şık duruyor g3 aldık ama kapakta çatlama oldu kendiliğinden hem şarjıda g2 gibi çok gitmiyor fiyatıda daha pahalı g2 göre benim tavsiyem g2

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213
Anladım o zaman sana önerim g2 çünkü hem 3000 mah bataryası ve 5.0.2 lolipop işletim sistemiyle tam anlamıyla harika beyaz rengi çok şık duruyor g3 aldık ama kapakta çatlama oldu kendiliğinden hem şarjıda g2 gibi çok gitmiyor fiyatıda daha pahalı g2 göre benim tavsiyem g2

vay arkadaş.. yeni kkoca koca telefon artist artist reklam yapıyolar.z2 de kapak sorunu. g3 te çatlama onca telefondan g2 ye mi kaldık :D ama şaka maka hala piyasayı sallıyo. şimdi lolipop guncellemesi gelince ram daha da şişmiş veya telefon yavaslamıs olabilir bence. s4 ü ilk aldıgımda superdi.4.4.2 gelince telefon rezalet oldu g2 de de aynı acıyı yaşayacaksam ne gerek var ki bi yadnan diyorum s4 ten g2 ye geçmek sacmalık nerdeyse aynı cihazlar

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Telefona o kadar para veriyorsanız 70 lira verip dock ünitesi alabilirsiniz, böylece kapaklar aşınmamış olur. Amma uzattınız mevzuyu.

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213
kararsızım napiyim ? üniteyi yanımda mı taşıcam ben :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Sony-Magnetic-Charging-Dock-DK36_3-640x433.jpg

Telefon_3704312.jpg

Normal şarj aletinin ucuna telefonu değil de bunu bağlıyorsunuz. Zaten küçük bir şey.

[video=youtube;tYNt_XM9icg]https://www.youtube.com/watch?v=tYNt_XM9icg[/video]

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Dock almaya gerek yok. Magnetic usb kablosu almanız yeterli.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Z2 alırsanız pembe kamera ve lens kayması ile karşı karşıya gelirsiniz.

G3 alırsanız lazer otofokus,mikrofon bölümünde çatlama olması hazin son olur.

G2'de de eski versiyonlarında sarı leke sorunu vardı. Şimdi yok.

Bunları bilerek de tercihinizi yapın derim.

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Z2 alırsanız pembe kamera ve lens kayması ile karşı karşıya gelirsiniz.

G3 alırsanız lazer otofokus,mikrofon bölümünde çatlama olması hazin son olur.

G2'de de eski versiyonlarında sarı leke sorunu vardı. Şimdi yok.

Bunları bilerek de tercihinizi yapın derim.

Z2 ve G3 ün ilk partilerinde böyle bir sorun vardı, şu an yok. Kendim 7 aydır Z2 kullanıyorum hiç bir sıkıntısı olmadı.

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213
Z2 ve G3 ün ilk partilerinde böyle bir sorun vardı, şu an yok. Kendim 7 aydır Z2 kullanıyorum hiç bir sıkıntısı olmadı.

Dock almaya gerek yok. Magnetic usb kablosu almanız yeterli.

yani diyosun ki şuan git z2 al ne lens kayar ne kapak kendisi atar ?

ayrıca Magnetic usb kablosu nedir nası kullanılır 20 30 liralık bişi sanırım internetten baktım biraz kullanışlı mı ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Dostum konu fazla uzuyor g3 ile z2 arasından beğendiğin cihazı al ikiside iyi cihazlar.G3 ün artısı kamera ve tasarım Z2 nin artısı pil diyebilirim.Z2 kamerası kötü değil ama yazılımsal sıkıntıları var kamerada ;z2 nin en güzel yanı pilinin çok çok iyi olması kısaca böyle :D Önceliklerini seçip karar ver

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550

yani diyosun ki şuan git z2 al ne lens kayar ne kapak kendisi atar ?

ayrıca Magnetic usb kablosu nedir nası kullanılır 20 30 liralık bişi sanırım internetten baktım biraz kullanışlı mı ?

Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Magnetic usb kablosunu, micro usb kablo yerine kullanıyorsunuz.

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213
tamam kardeşimçok teşekkür ederim ilgin için.z2iye sıcak bakıyorum.şu s4'üme 5.0 lolipop bi gelsin hele de sana güveniyom z2 için :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ne oldu son durum telefonu aldın mı. bende şu anda z2 ile g3 arasında kaldım benim gözümde z2 tek artısı pili . g3 ün tasarımı ekranı ve kişiselleştirilebilmesi beni benden alıyor. çatlama sorunu var ama oda garantide hallolur yani sıkıntı değil. Ama hala kararsızım