LG G2 Vs General Mobile Discovery Elite

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fr3aky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LG G2 vs GMDE

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zevk meselesi ama göz var nizam var izan var arkadaş😊 Gi two

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
En iyisi siz GM Elite Alın biz G2 kullanıcıları için daha iyi olur size baktıkça şanslı olduğumuz için Allah'a Şükür ederiz , son olarak Son pişmanlık neye yarar :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sarjları %30a gelipte tasarruf moduna almadan akşamı bitiremediklerini görünce coook üzülecekler :)

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Çıkmamis telefonun sarjını nasıl konusuyorsunuz bende anlamıyorum sizi

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende bunu anlamiyorum : Telefon baskasinin. 2 tane yazilim yaz tamaaam haydi sana General Mobile Elite

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Lg güzel cihaz ama ben general'ı tercih ettim

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Çıkmamis telefonun sarjını nasıl konusuyorsunuz bende anlamıyorum sizi

Pili 2500 mah deniliyor. Buna istinaden yorum yaptim :) diyeceksin ki kulaktan dolma bilgiler bunlar. Evet haklisin ama g2 ile kiyaslanacak telefon degil GM.

gökalpsenyurt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim adından belli zaten dandik oluşu :) LG G2 nin yanından bile geçemez.Bi de türkiyede 4g yok 3g lisi gelcek gelirse g2 ile aynı işlemci ama optimizasyon önemli burda g2 de alayı var.Yanlış bilmiosam romlarını türkler yapacakmış dandiktir baya dandik olur :D :D

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim adından belli zaten dandik oluşu :) LG G2 nin yanından bile geçemez.Bi de türkiyede 4g yok 3g lisi gelcek gelirse g2 ile aynı işlemci ama optimizasyon önemli burda g2 de alayı var.Yanlış bilmiosam romlarını türkler yapacakmış dandiktir baya dandik olur :D :D
Biraz konu dışı olacak ama bu telefonun romunun Türkler tarafından yapılacak olması nasıl dandik olduğunu anlamana yetiyor acaba. XDA yı aç bak. Pek çok costum rom altında Türklerin imzası var. Dünyanın pekçok önde gelen oyun ve yazılım firmalarında Türk yazılımcılar önemli pozisyonlarda çalışıyorlar. Bayıla bayıla oynadığımız Fifa , Cod , A.C. , Gow serilerinin yapımında çalışanların tam listesine bir bakın içlerinde Türklerin adını göreceksiniz . Crytek ten bahsetmiyorum bile. Telefon iyi olur kötü olur bunu bilemem ama sen gidip Türklerin yapacağı yazılım dandik olur dersen senin iyi niyetinden şüphe ederim. Böyle konuşabilmek için öncelikle biraz araştırma yapmalısınız. Birde şu Türkler bunu yapamaz şunu yapamaz önyargılarımızdan kurtulmalıyız . Potansiyelimizi görmeliyiz. Gerçi yani nesilden pek umutlu değilim berbere gidip saçımı justin bieber gibi kessene diyen bir nesilden bahsediyoruz . Çok umut bağlamamak lazım .

Fr3aky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bende sizi anlıyorum arkadaşlar General Mobile Elitenin o 3gb belleği 16mp kamerası 2.5ghz'si tabiki g2 fanboylarnıı böle gülünç bir duruma sokuyor.Konuyu açıncaki karalama kampanyanızı zevkle izliyip okudum ama umarım sevgili okuyucularıma 1200 tlye gelen bu telefonunun piyasa rekabetini hayli zora soktugu icin "Anlayışsız Arkadaşlar"'ın saldırısına ugraması gayet normal ama konusmak icin erken yarın göreceğiz elbette.

Umarım general mobile discovery gelen 4.4 android sürümünün elite yede gelmesi :)

gökalpsenyurt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim bn türklerin romunu kendime göre dandik buluyorum bir kere şimdi kore malı lg g2 nin yazılımını görüyoruz akıyo telefon bir sürü kişiselleştirme var. türkler bunu nasıl yapabilir ? yapar yapamaz demiyorum ama dandik olur amatörlük olur.sen saçını justin bieber gibi kestir sonra gel yanıma senin alnına para yapıştırayım :D :D :D

Fr3aky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim bn türklerin romunu kendime göre dandik buluyorum bir kere şimdi kore malı lg g2 nin yazılımını görüyoruz akıyo telefon bir sürü kişiselleştirme var. türkler bunu nasıl yapabilir ? yapar yapamaz demiyorum ama dandik olur amatörlük olur.sen saçını justin bieber gibi kestir sonra gel yanıma senin alnına para yapıştırayım :D :D :D

Neyse konu dagılıyor kardeşim Genel Müdür acıklamıs adam sözünden dönecek değil yediremiosanız konusmayın konu dahilinde yorum yapın.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Pili 2500 mah deniliyor. Buna istinaden yorum yaptim :) diyeceksin ki kulaktan dolma bilgiler bunlar. Evet haklisin ama g2 ile kiyaslanacak telefon degil GM.

Haklısın ama 2500 mah diyorda bunu sistem nasıl kullanacak android ne kadar kullanacak arayuz nasil yiyicek şarj kullanim planlaması nasıl bir şarj gelecek bunları bilmeden konuşmak mantıksiz mesela bluetooth wifi mobil verisi GPS falani filanı var bunun bunu da düşünmek lazim

gökalpsenyurt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1500 tl ile gelse konuşmassını de mi ? testlerde görürüz kim kimi geçer :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

işin şakasındayız :) yanlış anlamayın arkadaşlar :D

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben sana hiç bir şekilde hakaret etmememe rağmen senin kullandığın cümleye bak. Senin kendine göre dandik bulduğun romların bir tanesinin adını ver. Yada Hangi telefonda Türklerin kurduğu bir Rom kullandın . Nereleri amatör olmuş , nerelerini beğenmedin. Bunları bana kaynak göstererek anlat bende eyvallah sen haklısın derim.

Fr3aky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısın ama 2500 mah diyorda bunu sistem nasıl kullanacak android ne kadar kullanacak arayuz nasil yiyicek şarj kullanim planlaması nasıl bir şarj gelecek bunları bilmeden konuşmak mantıksiz mesela bluetooth wifi mobil verisi GPS falani filanı var bunun bunu da düşünmek lazim

Evet Ama Disovery 1800 mAh'lık enerjini nasıl uzun vadeli kullandıgını tecrübesel olarak bizzat biliyorum ve bence umarım elitede bu başırıyı yakalar.
  • Pil : 1800 mAh/Lityum-ion

gökalpsenyurt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mesela turkcell t 40 türkiyede üretiliyor romu da türkler yapıo gör bakalım görüntüyü

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ya tamam tamam biz anladık, siz fanboyluğa devam edin :D Marka takıntısı olunca hep böyle oluyor işte :D Kısa bi karşılaştırma yapalım isterseniz:

LG G2 General Mobile Discovery Elite

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Qualcomm MSM8974 Quad Core S800 2260ghz İşlemci[/TD]
[TD]Qualcomm MSM8974 Quad Core S800 2260ghz & MSM8974AC S801 Quad Core 2500ghz İşlemci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.2" FHD Ekran[/TD]
[TD]5.5" FHD Ekran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2GB Ram 16GB Rom[/TD]
[TD]3GB Ram 32GB Rom (+1Gb Grafik Birimi)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13 MPXL Arka+2.1 MPXL Ön Kamera[/TD]
[TD]16 MPXL Arka + 8 MPXL Ön Kamera[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yekpare Plastik Kap[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kızılötesi sensör var[/TD]
[TD]Kızılötesi sensör yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NFC var[/TD]
[TD]NFC var[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Knock On-Çift Tıklama ile açılan ekran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3000mAh Pil[/TD]
[TD]2500mAh Pil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fiyatı:1299 TL[/TD]
[TD]Fiyatı:1199 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Neredeyse aynı özellikler, tabi siz buna da bir kulp bulacaksınız ve diyeceksiniz ki: "General Mobile kimmiş, markası belli değil, servisi kötü, bizde kızılötesi var, G2'nin ekranı IPS sizinki gibi değil, Elite çok kalın, ön kamera abartılmış...."

gökalpsenyurt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3gli versiyonu türkiyeye gelicek kardeşim senin dediğin özellikler 4g versiyonunda var :D snp 800 2 gb ramli gelcek

Fr3aky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya tamam tamam biz anladık, siz fanboyluğa devam edin :D Marka takıntısı olunca hep böyle oluyor işte :D Kısa bi karşılaştırma yapalım isterseniz:

LG G2 General Mobile Discovery Elite

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Qualcomm MSM8974 Quad Core S800 2260ghz İşlemci[/TD]
[TD]Qualcomm MSM8974 Quad Core S800 2260ghz & MSM8974AC S801 Quad Core 2500ghz İşlemci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.2" FHD Ekran[/TD]
[TD]5.5" FHD Ekran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2GB Ram 16GB Rom[/TD]
[TD]3GB Ram 32GB Rom (+1Gb Grafik Birimi)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13 MPXL Arka+2.1 MPXL Ön Kamera[/TD]
[TD]16 MPXL Arka + 8 MPXL Ön Kamera[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Kızılötesi sensör var[/TD]
[TD]Kızılötesi sensör yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NFC var[/TD]
[TD]NFC var[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]3000mAh Pil[/TD]
[TD]2500mAh Pil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fiyatı:1299 TL[/TD]
[TD]Fiyatı:1199 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Neredeyse aynı özellikler, tabi siz buna da bir kulp bulacaksınız ve diyeceksiniz ki: "General Mobile kimmiş, markası belli değil, servisi kötü, bizde kızılötesi var, G2'nin ekranı IPS sizinki gibi değil, Elite çok kalın, ön kamera abartılmış...."

Ellerine sağlık benim derdim piyasadekileri dikkatını çekmek değil biri googleda uygun bir telefon aramak istediğinde sırf adı var iphone5s ,xperia z2,z1 s5 note 3 almasın istiyorum arastırsın ögrensin

gökalpsenyurt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mesela turkcell t 40 türkiyede üretiliyor romu da türkler yapıo gör bakalım görüntüyü

Fr3aky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3gli versiyonu türkiyeye gelicek kardeşim senin dediğin özellikler 4g versiyonunda var :D snp 800 2 gb ramli gelcek

*-* Senin cümlelerine alıntı yapmaktan bıktım evet 2 versiyon var ilki büyük ihtimal kullanıcı yorumlarını dikkate alıp esas olan güzel 2.partide yani 2.satışda gelicek olan 4g 801'li işlemci olucak ve kullanıcı hataları raporlarına göre hareket edicekler ilk parti sadece gözlemlemek için!!

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
T40 ayarında bir telefonun yazılımın G2 veya Note 3 gibi çalışmasını beklemiyorsun herhalde. Ayrıca operatör telefonu ve içinde tabiki o operatöre ait pekçok yazılım olacak. Bunun örneğini dünyada da görebilirisin. Örneğin Verizon , Vodafone gibi operatörler de sattıkları telefonlara kendi yazlılımlarını entegre ediyorlar. Eğer yazılım yavaş çalışıyor dersen t40 ın donamına bir bak derim. Elite donanımı ile t40 arasında dağlar kadar fark var. Burada önemli olan donanıma uygun ve stabil yazılım hazırlayabilmekte. Eğer Elite e ait videoyu izlediysen zaten yazılımın gayet güzel çalıştığını görmüşsündür. Adamlar diğer firmaların güzel özelliklerini yazılım ile telefonlarına koymuşlar. Örneğin "knock-on" sistemi lg den alınmış.

Ayrıca ülkemize gelen versiyonda 4G var. Çünkü snapdragon 800 yongası LTE desteği sağlıyor. Ben bu işlemciye sahip Note 3 kullanıyorum . LTE ve 4K video desteği var. Bu işlemcinin aynısı ile gelecek telefon nasıl LTE desteği sağlamaz ?

gökalpsenyurt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sorun burda t 40ın stabilitesi değil kardeşim sorun burda t 40 ın yazılımının türklerin yapmış olması.bnce dandik ama kişiden kişiye göre değişir fikirler

tmm kardeşim siz alın o telefonu SIRF UCUZ DİYE sonra yakınmayın da burda bn başka bir şey istemem

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Arkadaşım malum sitenin editörü Mesut Çevik'in Muzaffer Gölcü ile yaptığı ropörtajlarını izlemedin mi hiç? Telefonun 4GB Ram (3gb ram + 1 gb ekran birimi) ile geleceği kesinleşmiş, sen hala 2 gb ile gelecek diyorsun, pes doğrusu.
tmm kardeşim siz alın o telefonu SIRF UCUZ DİYE sonra yakınmayın da burda bn başka bir şey istemem

Ayrıca biz Galaxy Note 3 ile yarıştığı ve fiyatı Note 3'den neredeyse 600-700 TL ucuz olduğu için bu telefonu alıyoruz.

gökalpsenyurt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bi şey dicem 2 gb ram ile 3 gb ram arasında pek fark yok zaten gördük note 3 te. 2 gb ram kullanıo nerdeysen ve 1 gb ram boşta kalıyo bnim lg g2 de de öyle 1 gb ram boşta ne farkı kaldı şimdi ?

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim telefonu savunmak veya almak gibi bir niyetim yok. Yazımda belirttim. Note 3 kullanıyorum ve ekran boyutu daha küçük bir telefon kullanmak istemiyorum. Ben sadece önyargılı şekilde konuşmaları sevmiyorum .Marka fanlığı yapan veya sahip olduğu telefonu dünyanın en iyi telefonu sanan kişilerden de nefret ediyorum . Teknoloji çok hızlı gelişiyor. Bugün bana hangi firma en son teknolojiyi sunuyorsa ben onu kullanmak isterim. Bügün samsung kullanırım yarın sony sonra apple . Benim için önemli olan yeni ve özgün teknolojileri kulanmak . Ama pekçok kişi ülkemizdeki alım gücü sebebi ile ekonomik telefonlara yöneliyor. Burada GM telefonları bunu sunuyor. 1.300 TL ye bu özelliklerde bir telefon almak gayet güzel bir olay.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bakin arkadaslar on kamera 8mpixel arka 16mpixelmis falan Simdi megapixeli yuksek diye cok iyi mi oluyor cekimi, isigi vs ? O zaman benim 500D 15MP DSLR prof makinemden z2 vs hep iyiymis yav bak sen.. Sozum Su kameradaki megapixel savaslarini yaratanlara..

gökalpsenyurt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tmm al sen telefonu 1 ay sonra burda yakınmada başka bir şey istemem

bn sadece kaliteli telefon kullansınlar isterim ben hem benim telefonum en iyisi demedim bnce şu anda piyasanın en iyi telefonu z2 ama parasıda güzel :)

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36