LG G2 Vs General Mobile Discovery Elite

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fr3aky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LG G2 vs GMDE

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg g2 32 gb lığı 1800 satışa çıkaran LG den telefon alınmaz yani 200 lira fark var -_- . Türkiyeye 3. sınıf insan muamelesi yaptıkları sürece samsung sony lg almam aldırtmam . Avrupa ülkelerine verdikleri değerin yarısını bize vermiyorlar siz hala fanboyluk peşindesiniz .

Fr3aky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g2 32 gb lığı 1800 satışa çıkaran LG den telefon alınmaz yani 200 lira fark var -_- . Türkiyeye 3. sınıf insan muamelesi yaptıkları sürece samsung sony lg almam aldırtmam . Avrupa ülkelerine verdikleri değerin yarısını bize vermiyorlar siz hala fanboyluk peşindesiniz .

Cok doğru yurt dışında htc one 500 tlye daha ucuza getiren var.. Avrupa Hakları'nın maskarası gibi bişi oluyoruz...

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sentetik Testler Üzerinden Doğmamış Çocuğa Don Biçmek Sizce Ne Kadar Mantıklı?:glare:

Resul Gökçe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kalite olarak lg ama donanımdan olarak gm 1 adım önde gözüküyor

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar fiyatlari birazda bizim devletimiz yuzunden boyle alinan vergiler yuzunden bu kadar yuksek markalarin yapacak biseyi yok...

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar fiyatlari birazda bizim devletimiz yuzunden boyle alinan vergiler yuzunden bu kadar yuksek markalarin yapacak biseyi yok...

Eskiden oyleydi evet ama suan oyle bir durum yok. Euro bazinda bakarsaniz Turkiye fiyatlari avrupa fiyatlarina cok cok yakin. ABD ile karsilastirmayin lutfen fiyatlari o zaman butun Avrupa ikinci sinif muamelesi goruyor demeniz gerekir.

Buradaki sikinti su, LG G2 kur firlamadan once cikan en son telefon oldu. Biraz da LG Turkiye mantikli bir politika sergiledi fiyat uygun oldu biz de aldik. Simdi kur firlayinca benim 6 ay once aldigim G2 hala ayni fiyattan islem goruyor. Bundan sonra cikacak ayni kalibredeki telefonlar da minimum 1700TL den piyasaya girer. Elite de hadi gelse gelse 1400ten gelir daha inmez inemez. Avrupada 400 - 500 euro olan telefon buraya da o civar gelir. TL cinsinden degil euro cinsinden hesaplayin tahminlerinizi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
acıkcası olay su gm discovery elite Lg g2 yi geciyor ama lg markası var dıye tutuluyor lg 1500tl 2 gp ram gm dixcover elite 3 gb ram 1200 1300 tl arası olay bu gm discovery elite alın derım 16mp arka 8 ön lg g2de ise 13 mp arka on 2mp olay bu gm dıscovery elite eziyo lg yi :D

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kardeşim bn türklerin romunu kendime göre dandik buluyorum bir kere şimdi kore malı lg g2 nin yazılımını görüyoruz akıyo telefon bir sürü kişiselleştirme var. türkler bunu nasıl yapabilir ? yapar yapamaz demiyorum ama dandik olur amatörlük olur.sen saçını justin bieber gibi kestir sonra gel yanıma senin alnına para yapıştırayım :D :D :D
birader çok eski yazmışsın ama pardus rom kullandın mı hiç sen? Romu yapan türk.Ondan sonra note 2 için zinse romu kullandın mı? Birazcık araştır birazcık.444android sitesinde gir bak bi kere note2 zinse rom.Bilip bilmeden herşeyi yazıyosunuz kullandığınız telefonu en öne çıkarıyorssunuz olmuyor.Bende kullandım g2 şimdi elite kullanıyorum.G2de yarım saat sonra telefon ısınınca telefonda fps düşmeleri oluyor.Elite de yok böyle bişey çünkü g2 kasası ufak.Çerçeveler yok o çok güzel ama gülü seven dikenine katlanacak.Elite için rom atmayı sevenler almasın çünkü telefonda rom yok yani 2 3 tane bişey var bu yönden kötü.

htc2014

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gm dedıgın fırma daha dune kadar trıdent kalıtesınde telefon uretıyodu. alanların elınde dokulmeye baslıyacaktır...

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
gm dedıgın fırma daha dune kadar trıdent kalıtesınde telefon uretıyodu. alanların elınde dokulmeye baslıyacaktır...
Öncelikle GM bu telefonları üretmiyor. Elite gionee adlı bir firmanın telefonu. Adamlar cihazı türkiyeye getiriyor ve yazılımını yapıyorlar. Yazılımla mı dökülmeye başlayacak telefon? Şahsen ben yazılımını beğenmedim ondan da rom yükledim. Dökülme falan yok yani

htc2014

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle GM bu telefonları üretmiyor. Elite gionee adlı bir firmanın telefonu. Adamlar cihazı türkiyeye getiriyor ve yazılımını yapıyorlar. Yazılımla mı dökülmeye başlayacak telefon? Şahsen ben yazılımını beğenmedim ondan da rom yükledim. Dökülme falan yok yani

aradan bı kac ay gecsın sony lg htc ve samsung un telefonlarını nıye almadık dıyeceksınız.. aynı mantıkla casper almıstım suan paramparca.. davulun sesı uzaktan hos gelıyoda ama yanına varınca ısler degısıyor...

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
aradan bı kac ay gecsın sony lg htc ve samsung un telefonlarını nıye almadık dıyeceksınız.. aynı mantıkla casper almıstım suan paramparca.. davulun sesı uzaktan hos gelıyoda ama yanına varınca ısler degısıyor...
Sony LG htc samsung hepsini kullandım pişmanlığım olmaz bu yüzden. Telefon durduk yere parçalanacak değil ya G2 vardı düştü kırıldı yani kırılmayan telefon mu olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok kaliteli canım ondan çatır çutur ses çıkarıyo plastiği :tt2:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bi ikisini eline al bakalım da kasa kalitesini gör çıtırdayan kasa değil ince çerçeveleri neyse açklama gereği duydum 2015 de Android L alacağımızı da belirteyim neyse siz zaten jb ile mutlusunuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar 3 gunudr saatlerce arastırma yapıyorum kafam hala yuzde ellı ıkı taraf ıcınde ılk once sunu solım hangı telefonu alırsan al cok pısmanlık yasamazsınız hemen hemn aynı ban sorarsaanız eger esteteıklıge onem verıosanız lg g2 derım ama ozellıkler buyukluk dıosanız elıte derım ben hala karar vermedım ınsallah bu hafta bu ıkı telden bırnı alcam ama hala kararsızım benım dusuncem lg g2nın de ozellılerı elıtenın ozellılerıde butun uygulamaları calıstırcak dercede ama ılerısı ıcın bıse dıyemem tamamane zevk meselsı estetıklık dıosan g2 ozellık dıosan elıte

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Hocam şunu da göz önüne alın elitin güncelleme alması zor Z1C G2 ve Nexus 5 Android L alacak bunlardan birini almanız daha iyi olacaktır :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
general mobile telefon olsa nolur takoz ram 3 yazırıyor 2 sini kullanabiliyorsunuz 1i de grafik işlemcisi kullanıyor 2 yıl sonra menüsü donar hiç kaliteli telefon değil LG G2 kesinlikle daha iyi ikisinide kullandım GENERAL MOBİLETT in pili hem çıkmıyor hem az

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar ben gmd elite alacam ama batarya hakkinda problem mi var lütfen cvp verirmisiniz...

S

SDN Okuru222

SDN Okuru
Sakamı yapıyonuz hala LG g2 ile GM elite karsilastiriyonuz 5.0 li g2 ile 41k aldım antutudan.elite g2nin tırnağı olamaz