Lg G2 Unroot

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hkny93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hkny93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Lg g2 telefonuma root yaptım başka hiç birşey yüklemedim. Root geri kaldırırkende supersu icinden rootu kaldır dedim. Şimdi hala root kalıntıları olduğunu ve güncelleme alamayacağımı söylüyorlar. Roottan tam olarak nasıl kurtulabilirim?

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Unroot yapınca da sayaçlar oynamış oluyor galiba. Stock rom yükleyip güncelleme alabilirsin sanırım.

hkny93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Stok romu nasıl yükleyeceğim? Yükseltme hatalarını kurtar desem olur mu garanti umrumda değil

hkny93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tamam bakıyorum kardeşim ama benim telefonumda hala root var supersudan kaldırdığım için sadece kök erisime izni kapatıyor. Bu sorun olmaz demi? Brick filan olursa ben yapamam sonrasını

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Tamam bakıyorum kardeşim ama benim telefonumda hala root var supersudan kaldırdığım için sadece kök erisime izni kapatıyor. Bu sorun olmaz demi? Brick filan olursa ben yapamam sonrasını

Telefonunuzun şu an ki durumu ile stock rom atmanızda bir sorun olamaz. Stock rom attığınızda telefon tamamı ile sıfırlanır. Orada gösterilen şekilde doğru adımları izleyerek yaparsan brick olmaz. Ama olur da hatalı kurulum yaparsan brick olma ihtimali var tabii.

hkny93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tamam ilk yükseltme hatalarını kurtarla deneyeceğim olmazsa rom flaslarım

hkny93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Lg support tooldan yükseltme hatalarını kurtar dedim düzeldi. Ardından hard reset attım bi sorun kalmadı