S
SDN Okuru
SDN Okuru
hocam telefonda hic bir ilerlerme olmuyor normalmidir acaba
Ben Stock Roma Döndüm .. "Batarya Dolu Olduğu Halde Düşük Pil Seviyesi Uyarısı Alanlar için"
LG PC Suite ile Yaptım
Telefonu Download Modunda PC Bağladım LG PC Suite Programını başlattım
LG PC Suite Üzerinden Yükseltme Hatalarını Gider Yaptım
Bir Süre Sonra Telefonu Kapatın Pili Çıkartın Vb. Bir Yönerge Çıktı Hiç Dokunmadım O Ekrana
Telefonu PC Den Çıkarmadan Telefonu Açtım Ve Yönerge Ekranındaki "Tekrar Dene"yi Tıkladım
Ve Stock Rom'u yüklemiş Oldu .
Deneyin Bakalım Bir Yerde Görmedim veya Okumadım Tamamen Kendi Denemelerimin Eseri . Arada Başka Bişey Yaptımmı Hatırlamıyorum . Deneyip Sonuç Alırsanız Cevap Verin Herkes Faydalansın
Telefonun lg türkiye garantili mi?Hocam telefonum rootlu cloudy rom kullaniyorum.sadece yukaridaki islemleri sirayla yapsam ilk gunku haline döner mi?telefonum brick olmaz degil mi?
Hayir kliksadan almistim.tr garantili de olsa suresi dolardi sanirim bayagidir kullaniyorumTelefonun lg türkiye garantili mi?
D802 tr mi yoksa paralel ithalat mi bunu bilmeniz lazim. Ona göre size bi dosya verecegim direk flashlayarak 10c jelly bean romuna geciş yapacaksınız. Ordanda otodan kitkat guncellersinizHayir kliksadan almistim.tr garantili de olsa suresi dolardi sanirim bayagidir kullaniyorum![]()
Hocam paralel...bu sekilde komple format atilmis gibi olur mu? Cunku eskisi gibi stabil degil kiyida kosede kalan ne varsa komple silip hard format falan yapmak istiyorum ama bu root isinden pek anlamiyorum uzak kaldim epey.bir de stock rom kullanmak istiyorum artik.D802 tr mi yoksa paralel ithalat mi bunu bilmeniz lazim. Ona göre size bi dosya verecegim direk flashlayarak 10c jelly bean romuna geciş yapacaksınız. Ordanda otodan kitkat guncellersiniz
Telefonun fabrika cıkışına dönecek. Rom ve root silinecekHocam paralel...bu sekilde komple format atilmis gibi olur mu? Cunku eskisi gibi stabil degil kiyida kosede kalan ne varsa komple silip hard format falan yapmak istiyorum ama bu root isinden pek anlamiyorum uzak kaldim epey.bir de stock rom kullanmak istiyorum artik.
Cihazin lg türkiye garantili ise (d802tr)tamam hocam hemen flashlayalım![]()
Bu yöntemler eskidi ve geçersiz kaldı. Yeni yöntemler var.Merhaba hocam dediklerinizi harfiyen yaptım telefonum G2 D802TR modeli şuan sürümü 5.0.2 D802TR30D sizin dediklerinizi yaptım eski orjinal 4.4.2 D802TR10C sürümüne dönmedi ve telefonun download modunda yüklenme yazıları çıktı telefon kapanıp açıldı işlemin en sonunda lollipop 5.0.2 hocam yardımcı olursanız çok memnun olurum .![]()
Google'a "xda lg g2 flashtool 2014" yazıp aratın karşınıza çıkar. Onunla dönebilirsiniz.şu an orjinal eski 4.4.2 sürüme dönecegim bi yöntem varsa linki verebilirmisiniz birde garantide sıkıntı yaratmıyacak
Ben öneriyorum.Bu arada root ve room işlerimlerini kesinlikle kimseye önermiyorum.