LG G2 Stock Roma Kolayca Geri Döndürme

hd85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederim. LG'nin böyle bir destek sunması gerekliydi zaten ama piyasada hiçbir yerde bu konunun nasıl yapılacağı anlatılmamıştı.

snysnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ben Stock Roma Döndüm .. "Batarya Dolu Olduğu Halde Düşük Pil Seviyesi Uyarısı Alanlar için"

LG PC Suite ile Yaptım

Telefonu Download Modunda PC Bağladım LG PC Suite Programını başlattım

LG PC Suite Üzerinden Yükseltme Hatalarını Gider Yaptım
Bir Süre Sonra Telefonu Kapatın Pili Çıkartın Vb. Bir Yönerge Çıktı Hiç Dokunmadım O Ekrana
Telefonu PC Den Çıkarmadan Telefonu Açtım Ve Yönerge Ekranındaki "Tekrar Dene"yi Tıkladım
Ve Stock Rom'u yüklemiş Oldu .

Deneyin Bakalım Bir Yerde Görmedim veya Okumadım Tamamen Kendi Denemelerimin Eseri . Arada Başka Bişey Yaptımmı Hatırlamıyorum . Deneyip Sonuç Alırsanız Cevap Verin Herkes Faydalansın

Hocam geceden beri çözüm arıyorum herşeyi denedim sonunda senin yol olayı çözdü twrp yüklü telefonum custom rom çöktü yeni stock romda flashlayamadım 5-6 saattir uğraşıyorum sonunda bu yol ile oldu. Telefon açılışta security error veriyordu. Support tool da hata veriyordu. Dediğin gibi hata verince telefonu hiç pcden ayırmadan açma kapama tuşuna basık tuttum açıldı sonra tekrar yükleme kendini download moda alarak devam ettirdi. Allah razı olsun senden iyi ki paylaşmışsın. Ben de hemen üye oldum cevap yazayım dedim. Aynı sorunları yaşayanlar denesinler. Yüklemeden sonra unfortunatly settings has stopped hatası veriyor onu da telefonu hard reset yapınca düzeliyor. Sonra İlk açılış biraz uzun sürüyor.:)))

oakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam telefonum rootlu cloudy rom kullaniyorum.sadece yukaridaki islemleri sirayla yapsam ilk gunku haline döner mi?telefonum brick olmaz degil mi?

egeboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayir kliksadan almistim.tr garantili de olsa suresi dolardi sanirim bayagidir kullaniyorum:)
D802 tr mi yoksa paralel ithalat mi bunu bilmeniz lazim. Ona göre size bi dosya verecegim direk flashlayarak 10c jelly bean romuna geciş yapacaksınız. Ordanda otodan kitkat guncellersiniz

oakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
D802 tr mi yoksa paralel ithalat mi bunu bilmeniz lazim. Ona göre size bi dosya verecegim direk flashlayarak 10c jelly bean romuna geciş yapacaksınız. Ordanda otodan kitkat guncellersiniz
Hocam paralel...bu sekilde komple format atilmis gibi olur mu? Cunku eskisi gibi stabil degil kiyida kosede kalan ne varsa komple silip hard format falan yapmak istiyorum ama bu root isinden pek anlamiyorum uzak kaldim epey.bir de stock rom kullanmak istiyorum artik.

egeboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam paralel...bu sekilde komple format atilmis gibi olur mu? Cunku eskisi gibi stabil degil kiyida kosede kalan ne varsa komple silip hard format falan yapmak istiyorum ama bu root isinden pek anlamiyorum uzak kaldim epey.bir de stock rom kullanmak istiyorum artik.
Telefonun fabrika cıkışına dönecek. Rom ve root silinecek

oakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam teşekkürler allah razı olsun, son bir soru soracağım flash nasıl yapılıyordu hiç hatırlamıyorum :(

egeboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teli kapat.
Ses kısma ve power tuşuna basılı tut. Lg logosu gelince elini cek tekrar ses kısma ve power tusuna basili tut. Recovery menuye girer. Ordan indirdigin dosyayi inistal dan kur

21tekn0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba hocam dediklerinizi harfiyen yaptım telefonum G2 D802TR modeli şuan sürümü 5.0.2 D802TR30D sizin dediklerinizi yaptım eski orjinal 4.4.2 D802TR10C sürümüne dönmedi ve telefonun download modunda yüklenme yazıları çıktı telefon kapanıp açıldı işlemin en sonunda lollipop 5.0.2 hocam yardımcı olursanız çok memnun olurum . :(:(

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Merhaba hocam dediklerinizi harfiyen yaptım telefonum G2 D802TR modeli şuan sürümü 5.0.2 D802TR30D sizin dediklerinizi yaptım eski orjinal 4.4.2 D802TR10C sürümüne dönmedi ve telefonun download modunda yüklenme yazıları çıktı telefon kapanıp açıldı işlemin en sonunda lollipop 5.0.2 hocam yardımcı olursanız çok memnun olurum . :(:(
Bu yöntemler eskidi ve geçersiz kaldı. Yeni yöntemler var.

21tekn0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu an orjinal eski 4.4.2 sürüme dönecegim bi yöntem varsa linki verebilirmisiniz birde garantide sıkıntı yaratmıyacak

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
şu an orjinal eski 4.4.2 sürüme dönecegim bi yöntem varsa linki verebilirmisiniz birde garantide sıkıntı yaratmıyacak
Google'a "xda lg g2 flashtool 2014" yazıp aratın karşınıza çıkar. Onunla dönebilirsiniz.

AnkaAkademi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada root ve room işlerimlerini kesinlikle kimseye önermiyorum.

dgnogzhn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba hocam elinize saglık bi sorum olacak ben yükleme yaptım ama kitkata dönmek için sanıyordum lolipopdan devam ediyor .. kitkata dönmek için değilmiydi bu yöntem ?