Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
Hahahahahahhaha =))) yorumlarımızdan sonra gelip gerçekler acıdır diye filozof edasına bürünüp bize takipçi diyene bakın =)))
Evet o yüzden G2 lerde hiçbir sorunu kabul etmiyorsunuz kanıtı olsa bile...S4'te batarya şişmeleri, orta tuşta takılmalar vs.
Htc One'da kasa açıklığı, kamera pembeleşmesi vs.
GMD'de şarj girişi arızaları, ekran arızaları vs. (hadi bu zaten ucuz cihaz bu neyse)
Sony Z1'de iç ekran bozulmaları, bir bardak suda boğulmalar, el yakacak derecede ısınmalar vs
Görüldüğü gibi her cihazda hatalar ve sorunlar paylaşılıyor. O zaman akıllo telefon kullanmayı bırakalım. Bütün markalar bozuk ve adi.
Siz bu mantıkla fanboyluktan ileri hiçbir zaman gidemezsiniz. =)
Abi şu yazılanlara bakıyorumda göz var nizam var Lg gibi kalitesiz bir markayı Sony ile nasıl kıyaslarsınız geçen gün arkadaş aldı bi elinden düşürdü ekranı tuz buz oldu...
Servise gitti 1000tl ekran değişim ücreti istiyorlar e cihaz zaten fiyatından dolayı alınmıyormuydu ne yani şimdi adam gidip 1000tl mi versin o çöpe...
http://www.sikayetvar.com/sikayet/d...1-aylik-telefonumu-garanti-disi-birakti/bqo43Bi sallayan arkadaş daha. 1000lira istemişler. kara borsaya mı düştü bu ekranlar bilmem ki, hem de serviste. =)) hem de tuz buz olmuş vay be. =)) ya tamam kırılabilir diyin, narin diyin de bu hazımsızlık, saldırganlık niye be kardeşim. =))
Böyle şeyler yazma kardeşim malum kişi itibar etmiyor sonuçtaBnmde G2'im var arkadaşlar cihazım yaklaşık yarım saat oyun oynadıktan sonra ateş gibi oluyor ve dokunmatiğinde sıkıntı yaşanıyor oyun oynayamıyorum servise verdim ama 17 gündür bana geri dönmediler
Almaya düşünenlere tek sözüm var fiyatına aldanmayın birçok sorunundan dolayı mağdur oldum 100-200 neyse fazla verin gidin başka marka cihaz alın servisindende bozuk cihazındanda bıkkınlık getirtiyor bu firma
Bnmde G2'im var arkadaşlar cihazım yaklaşık yarım saat oyun oynadıktan sonra ateş gibi oluyor ve dokunmatiğinde sıkıntı yaşanıyor oyun oynayamıyorum servise verdim ama 17 gündür bana geri dönmediler
Almaya düşünenlere tek sözüm var fiyatına aldanmayın birçok sorunundan dolayı mağdur oldum 100-200 neyse fazla verin gidin başka marka cihaz alın servisindende bozuk cihazındanda bıkkınlık getirtiyor bu firma
Plastik kasa ısıyı dışarı iyi atamadığı için hem işlemcinin GHZ performansı düşüyor hem de malesef ekranın üzerindeki dokunmatik panel soğuyana kadar kullanımda güçlük yaşatıyor.Bu cihazın kronik sorunlarından biri malesef.Bnmde G2'im var arkadaşlar cihazım yaklaşık yarım saat oyun oynadıktan sonra ateş gibi oluyor ve dokunmatiğinde sıkıntı yaşanıyor oyun oynayamıyorum servise verdim ama 17 gündür bana geri dönmediler
Türkiyede rezil bir servis hizmeti var Optimus VU değişim amaçlı gönderildi değiştirmediler ikinci kez gitti board değişti ama 1 aylık telefon sonra tekrar gitti bu sefer yeniden aynısını gönderdiler müşterim tekrar değişim için gönderelim dedi bu sefer Nexus 4 ile değişim yapalım dediler ama muadil değil ki Optimus VU 32 gb dahili hafızalı Nexus 4 ise 16 GB lık versiyonu Türkiyede var ... müşterim LG ye lanet olsun bir daha LG asla ama asla almam dedi ve hala sorun devam ediyor ...
tam aksine 2 haftalık NOTE 2 nin kapasitif tuşları çalışmıyor bir müşteriminde zorda olsa DOA ( Değişim raporu ) aldım diyerek geldi mağazadan bizzat Titan gri cihazı kendi ellerimle verdim ...
Hizmet var süründürür cinsten hizmet var takdir edilir cinsten o yüzden LG en iyisinide yapsa asla bir Samsung bir Sony olamaz ...
Plastik kasa ısıyı dışarı iyi atamadığı için hem işlemcinin GHZ performansı düşüyor hem de malesef ekranın üzerindeki dokunmatik panel soğuyana kadar kullanımda güçlük yaşatıyor.Bu cihazın kronik sorunlarından biri malesef.
İlgili servisi değişim talep etmenizi öneririm geçmiş olsun.
Bir laf öğrenmişsin Plastik kasa ısıyı dışarı iyi atamaması, Senin plastik kasanı yerim. Nasılsın diye soruyorlar bunu diyorsun kafayı sıyırmışsın sanırım ?
G2 Z1 lafı nerde geçse şap orda gözüm direk seni arar ve direk olarak g2ye çamurlar atmaya başlarsın.
Benim elimde cihaz var ve şu an piyasada telefonları en cok zorlayan Real Racing 3 var açıyorum aralıksız 1 saat oynuyorum Aşırı ısınma olmuyor z1 gibi elimi yakmıyor acıtmıyor z1 gibi. 1 saatin sonunda telefonda dokunmatikliğinde bir problem olmuyor yağ gibi kaymaya devam ediyor ve Bende sony xperia z ultra var buna göre konuşuyorum ayriyetten internette hemen hemen tüm Z1 videolarında ısınma olduğunu eli acıttığı söyleniyor buna rağmen kalkıp burda g2yi kötülemeye çalışıyorsun. Eline hiç cihazı alıpta saatlerce oyun oynadınmı ? Hiç denedinmi ? Aklın alıyormu arkadaşım senin ? Bir firma cihaz yapıcak fakat hiç oyun performansını denemeden satışa sunucak ? Sonra tümm ülkeler bunu kullanacak aşırı ısınmadan telefon dokunmatikliği bozulacak vs. Ya lütfen terk et şu konuyu.
Aynen öyle noktasına virgülüne kadar katılıyorum. G2 kötülenecek bir cihaz değil. Bu Z1 in kötü olduğu anlamına gelmez ama ısınma problemi gerçekten kötü.
Telefon alınırken elbette donanımdan ziyade dış görünüşüne şuna buna bakılır fakat Z1 inanılmaz derecede iğrenç bir telefon. Cok kalın takoz gibi kısaca 3310 gibi bir telefon ama bu dediğim kişiden kişiye değişir, kimisi kalın kimisi ince sever '' inceee'' Donanım olarak güzel bir telefon kamerası olsun cartı curtu fakat tasarım olarak cok kötü ısınma olarak cok kötü diyebilirim.
yırtınsanız da ne yazık ki bir #birsonydeyil
Yıllardır sony ses sistemi, televizyonu, video kamerası, walkman, kulaklık vs kullanan biri olarak sony kalitesini iyi bilirim. Sony'nin bu kalitesi ne xZ'de var ne de xZ1'de var. Sizin bu isim takıntınız yüzünden bu markalar hep böyle bozuyor kendini..