LG G2, Sony Xperia Z1'den daha mı iyi?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hahahahahahhaha =))) yorumlarımızdan sonra gelip gerçekler acıdır diye filozof edasına bürünüp bize takipçi diyene bakın =)))

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Benim G2 hakkındaki yaptığım yorumu buraya yazarak zaten bana hayranlığı yeterince belirtmişsin bu yüzden takipçi sen oluyorsun :)
http://www.sikayetvar.com/sikayet/d...1-aylik-telefonumu-garanti-disi-birakti/bqo43
http://www.sikayetvar.com/sikayet/d...-telefonumu-29-gundur-onarip-gondermedi/bqo43
http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2238001/lg-telefonum-surekli-arizalaniyor/bqo43
http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2232215/lg-servisi-ekran-icin-650-tl-istedi/bqo43
http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2227622/lg-bozuk-cihazin-degisimini-yapmiyor/bqo43 [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] dakika başı sen almadın sen yorum yapamazsın sadece yorum yapabilir o bu diye millete haksız yere attığın lafları hatırla ve şimdi kullananların yorumlarına bak fazla söze gerek yok sanırım yüzlerce g2 şikayeti dolu...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Çevremde hiç kimseden şikayet duymadığım için internette ne derece samimi olduğunu bilemediğimiz yorumları dikkate almıyorum. Alanlar da alırken kontrol edip de alsın. Kimsenin alnına silah dayayıp bozuk cihaz satmıyorlar. Her markada, her üründe fabrikasyon hatası olabilir. Sayın Sony fanboyu takipçim =)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bahaneler Bahaneler...
Her olaya bir kılıf bulma çabaları...
Artık bunları aşmanız lazım Lg Türkiye Temsilcisi =)

T.Yapici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zıt görüşler olabilir saygı duymak gerek çokta uzatmaya gerek yok mevzuyu sonuç olarak herkes kendi parasını kazanıp, kendi hür iradesi ile alıyor telefonunu.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
S4'te batarya şişmeleri, orta tuşta takılmalar vs.
Htc One'da kasa açıklığı, kamera pembeleşmesi vs.
GMD'de şarj girişi arızaları, ekran arızaları vs. (hadi bu zaten ucuz cihaz bu neyse)
Sony Z1'de iç ekran bozulmaları, bir bardak suda boğulmalar, el yakacak derecede ısınmalar vs

Görüldüğü gibi her cihazda hatalar ve sorunlar paylaşılıyor. O zaman akıllı telefon kullanmayı bırakalım. Bütün markalar bozuk ve adi.
Siz bu mantıkla fanboyluktan ileri hiçbir zaman gidemezsiniz. =)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Beni konuya çekmek için o zaman arkadaş bi zahmet iğnelemelerini kessin
Ha kanıt sunduğumda da yuvarlak cevaplar veriyor orası ayrı =))

- - - Mesaj Güncellendi - - -

S4'te batarya şişmeleri, orta tuşta takılmalar vs.
Htc One'da kasa açıklığı, kamera pembeleşmesi vs.
GMD'de şarj girişi arızaları, ekran arızaları vs. (hadi bu zaten ucuz cihaz bu neyse)
Sony Z1'de iç ekran bozulmaları, bir bardak suda boğulmalar, el yakacak derecede ısınmalar vs

Görüldüğü gibi her cihazda hatalar ve sorunlar paylaşılıyor. O zaman akıllo telefon kullanmayı bırakalım. Bütün markalar bozuk ve adi.
Siz bu mantıkla fanboyluktan ileri hiçbir zaman gidemezsiniz. =)
Evet o yüzden G2 lerde hiçbir sorunu kabul etmiyorsunuz kanıtı olsa bile... :)
Sorsam nerden uydurdun bunları diye onu da internetten diyecek halbuki =)
Ama G2ye gelince internete itibar etmiyor =))

Arka tuşlara basınca çatur çutur eden cihazdan bahsetmiyorda
Dünya genelinde geçerli IP55 ve IP58 sertifikalı cihaza suda boğuluyor diyor
Gülermisin ağlarmısın :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2'lerdeki sorunlardan zaten yeterince bahsediyorsun üzerine benim bahsetmeme gerek var mı? Ayrıca yukarıda yazdıklarımı itibar ettiğimden de yazmadığımı anlayamadın yine tabi. Neyse yaa hava da bugün yağmurlu. Keşke bi Z1'im olsaydı da yağmurlu havada rahat rahat foruma girerdim. =)))

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
G2deki sorunlardan bahset bahset bitmiyor ne yazıkki :)
Şimdi en basitinden film atıp izliyim desen 3-5 film almayacak içine oldumu şimdi
4-5 ay sonra yaz başlıyor . Keşke G2'im olsaydı. 2 tane alır terlik niyetine kullanırdım

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Abi şu yazılanlara bakıyorumda göz var nizam var Lg gibi kalitesiz bir markayı Sony ile nasıl kıyaslarsınız geçen gün arkadaş aldı bi elinden düşürdü ekranı tuz buz oldu...
Servise gitti 1000tl ekran değişim ücreti istiyorlar e cihaz zaten fiyatından dolayı alınmıyormuydu ne yani şimdi adam gidip 1000tl mi versin o çöpe...

Bi sallayan arkadaş daha. 1000lira istemişler. kara borsaya mı düştü bu ekranlar bilmem ki, hem de serviste. =)) hem de tuz buz olmuş vay be. =)) ya tamam kırılabilir diyin, narin diyin de bu hazımsızlık, saldırganlık niye be kardeşim. =))

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bi sallayan arkadaş daha. 1000lira istemişler. kara borsaya mı düştü bu ekranlar bilmem ki, hem de serviste. =)) hem de tuz buz olmuş vay be. =)) ya tamam kırılabilir diyin, narin diyin de bu hazımsızlık, saldırganlık niye be kardeşim. =))
http://www.sikayetvar.com/sikayet/d...1-aylik-telefonumu-garanti-disi-birakti/bqo43
Linkte örneği var bence asıl hazımsız ortada hazmedemiyorsan bakma buralara arkadaş bu kadar basit =))

Burda da 650TL istemiş .
http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2232215/lg-servisi-ekran-icin-650-tl-istedi/bqo43

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bugünlük bu kadar keyif yeter. Fazlasıyla güldüm sayenizde. Allah razı olsun. =))

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bnmde G2'im var arkadaşlar cihazım yaklaşık yarım saat oyun oynadıktan sonra ateş gibi oluyor ve dokunmatiğinde sıkıntı yaşanıyor oyun oynayamıyorum servise verdim ama 17 gündür bana geri dönmediler
Almaya düşünenlere tek sözüm var fiyatına aldanmayın birçok sorunundan dolayı mağdur oldum 100-200 neyse fazla verin gidin başka marka cihaz alın servisindende bozuk cihazındanda bıkkınlık getirtiyor bu firma
Böyle şeyler yazma kardeşim malum kişi itibar etmiyor sonuçta :))
O itibar etmediği için başına gelen talihsiz olayı paylaşmaya hakkın yok sonuçta :))
Tüketici Heyetini Mahkemesine başvurun bence

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Attığın linkleri de detaylı incele bu arada benden sana tavsiye. =))

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
( HALA GİDECEK ) =) =) =)
Hazımsız objektif olmaktan uzak diye bazı insanlara boşuna demiyoruz

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bnmde G2'im var arkadaşlar cihazım yaklaşık yarım saat oyun oynadıktan sonra ateş gibi oluyor ve dokunmatiğinde sıkıntı yaşanıyor oyun oynayamıyorum servise verdim ama 17 gündür bana geri dönmediler
Almaya düşünenlere tek sözüm var fiyatına aldanmayın birçok sorunundan dolayı mağdur oldum 100-200 neyse fazla verin gidin başka marka cihaz alın servisindende bozuk cihazındanda bıkkınlık getirtiyor bu firma

10 ayrı cihazda denedik, ne aşırı ısınmaya rastladık ne de dokunmatikte sorun yaşadık. Sorununuz genel değil, bu yüzden değişim yapmak zorundalar. Bir talihsizlik yaşamışsınız. Geçmiş olsun. Değişim talep edin, değişmezlerse tüketici mahkemesine başvurun.

T.Yapici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefona sallamak iyi hoşta bu telefonlara para verenlerde var sonuçta nasıl para kazandığını bilmediğiniz insanların emeklerinede saygısızlıktır yaptığınız. Lütfen daha dikkatli olmaya davet ediyorum sizleri.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Plastik kasa ısıyı dışarı iyi atamadığı için hem işlemcinin GHZ performansı düşüyor hem de malesef ekranın üzerindeki dokunmatik panel soğuyana kadar kullanımda güçlük yaşatıyor.Bu cihazın kronik sorunlarından biri malesef.
İlgili servisi değişim talep etmenizi öneririm geçmiş olsun.

murphy adam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkiyede rezil bir servis hizmeti var Optimus VU değişim amaçlı gönderildi değiştirmediler ikinci kez gitti board değişti ama 1 aylık telefon sonra tekrar gitti bu sefer yeniden aynısını gönderdiler müşterim tekrar değişim için gönderelim dedi bu sefer Nexus 4 ile değişim yapalım dediler ama muadil değil ki Optimus VU 32 gb dahili hafızalı Nexus 4 ise 16 GB lık versiyonu Türkiyede var ... müşterim LG ye lanet olsun bir daha LG asla ama asla almam dedi ve hala sorun devam ediyor ...

tam aksine 2 haftalık NOTE 2 nin kapasitif tuşları çalışmıyor bir müşteriminde zorda olsa DOA ( Değişim raporu ) aldım diyerek geldi mağazadan bizzat Titan gri cihazı kendi ellerimle verdim ...

Hizmet var süründürür cinsten hizmet var takdir edilir cinsten o yüzden LG en iyisinide yapsa asla bir Samsung bir Sony olamaz ...

Aksine ben çok memnunum LG sevisinden. Ne zaman gitsem anında tamir ettiler telefonumu, ekran değişimi+anakart temizliği olduğunda bile. Biraz da şans sanki bu servis işleri. Arkadaşımın da S4 bataryası şişti, servis sıkıntı yaptı biraz.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Plastik kasa ısıyı dışarı iyi atamadığı için hem işlemcinin GHZ performansı düşüyor hem de malesef ekranın üzerindeki dokunmatik panel soğuyana kadar kullanımda güçlük yaşatıyor.Bu cihazın kronik sorunlarından biri malesef.
İlgili servisi değişim talep etmenizi öneririm geçmiş olsun.

Bir laf öğrenmişsin Plastik kasa ısıyı dışarı iyi atamaması, Senin plastik kasanı yerim. Nasılsın diye soruyorlar bunu diyorsun kafayı sıyırmışsın sanırım ?
G2 Z1 lafı nerde geçse şap orda gözüm direk seni arar ve direk olarak g2ye çamurlar atmaya başlarsın.
Benim elimde cihaz var ve şu an piyasada telefonları en cok zorlayan Real Racing 3 var açıyorum aralıksız 1 saat oynuyorum Aşırı ısınma olmuyor z1 gibi elimi yakmıyor acıtmıyor z1 gibi. 1 saatin sonunda telefonda dokunmatikliğinde bir problem olmuyor yağ gibi kaymaya devam ediyor ve Bende sony xperia z ultra var buna göre konuşuyorum ayriyetten internette hemen hemen tüm Z1 videolarında ısınma olduğunu eli acıttığı söyleniyor buna rağmen kalkıp burda g2yi kötülemeye çalışıyorsun. Eline hiç cihazı alıpta saatlerce oyun oynadınmı ? Hiç denedinmi ? Aklın alıyormu arkadaşım senin ? Bir firma cihaz yapıcak fakat hiç oyun performansını denemeden satışa sunucak ? Sonra tümm ülkeler bunu kullanacak aşırı ısınmadan telefon dokunmatikliği bozulacak vs. Ya lütfen terk et şu konuyu.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bir laf öğrenmişsin Plastik kasa ısıyı dışarı iyi atamaması, Senin plastik kasanı yerim. Nasılsın diye soruyorlar bunu diyorsun kafayı sıyırmışsın sanırım ?
G2 Z1 lafı nerde geçse şap orda gözüm direk seni arar ve direk olarak g2ye çamurlar atmaya başlarsın.
Benim elimde cihaz var ve şu an piyasada telefonları en cok zorlayan Real Racing 3 var açıyorum aralıksız 1 saat oynuyorum Aşırı ısınma olmuyor z1 gibi elimi yakmıyor acıtmıyor z1 gibi. 1 saatin sonunda telefonda dokunmatikliğinde bir problem olmuyor yağ gibi kaymaya devam ediyor ve Bende sony xperia z ultra var buna göre konuşuyorum ayriyetten internette hemen hemen tüm Z1 videolarında ısınma olduğunu eli acıttığı söyleniyor buna rağmen kalkıp burda g2yi kötülemeye çalışıyorsun. Eline hiç cihazı alıpta saatlerce oyun oynadınmı ? Hiç denedinmi ? Aklın alıyormu arkadaşım senin ? Bir firma cihaz yapıcak fakat hiç oyun performansını denemeden satışa sunucak ? Sonra tümm ülkeler bunu kullanacak aşırı ısınmadan telefon dokunmatikliği bozulacak vs. Ya lütfen terk et şu konuyu.

Aynen öyle noktasına virgülüne kadar katılıyorum. G2 kötülenecek bir cihaz değil. Bu Z1 in kötü olduğu anlamına gelmez ama ısınma problemi gerçekten kötü.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
f/p ürünü lg g2 ben olsam bunu alırım ama z1 daha iyi.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Aynen öyle noktasına virgülüne kadar katılıyorum. G2 kötülenecek bir cihaz değil. Bu Z1 in kötü olduğu anlamına gelmez ama ısınma problemi gerçekten kötü.

Telefon alınırken elbette donanımdan ziyade dış görünüşüne şuna buna bakılır fakat Z1 inanılmaz derecede iğrenç bir telefon. Cok kalın takoz gibi kısaca 3310 gibi bir telefon ama bu dediğim kişiden kişiye değişir, kimisi kalın kimisi ince sever '' inceee :D:D '' Donanım olarak güzel bir telefon kamerası olsun cartı curtu fakat tasarım olarak cok kötü ısınma olarak cok kötü diyebilirim.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Telefon alınırken elbette donanımdan ziyade dış görünüşüne şuna buna bakılır fakat Z1 inanılmaz derecede iğrenç bir telefon. Cok kalın takoz gibi kısaca 3310 gibi bir telefon ama bu dediğim kişiden kişiye değişir, kimisi kalın kimisi ince sever '' inceee :D:D '' Donanım olarak güzel bir telefon kamerası olsun cartı curtu fakat tasarım olarak cok kötü ısınma olarak cok kötü diyebilirim.

Evet evet bende telefonu gördüğümde çok büyük buldum ve üstüne ısınma haberlerini görünce iyice soğudum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Üstüne bir de G2 gibi tek hoparlörlüymüş ve kamerası otomatik modda 8mp üstünde çekmiyormuş dediler. Yani ince ayarları bilmeyen kullanıcılar 8mp'e mahkum edilmiş..

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Note 3 ayrı bir kategorinin ürünüdür , phonetablet ürünü Note 3 ama LG G2 ve Z1 , HTC One anca birbirleriyle kıyaslanır

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
yırtınsanız da ne yazık ki bir #birsonydeyil

Yıllardır sony ses sistemi, televizyonu, video kamerası, walkman, kulaklık vs kullanan biri olarak sony kalitesini iyi bilirim. Sony'nin bu kalitesi ne xZ'de var ne de xZ1'de var. Sizin bu isim takıntınız yüzünden bu markalar hep böyle bozuyor kendini..

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Yıllardır sony ses sistemi, televizyonu, video kamerası, walkman, kulaklık vs kullanan biri olarak sony kalitesini iyi bilirim. Sony'nin bu kalitesi ne xZ'de var ne de xZ1'de var. Sizin bu isim takıntınız yüzünden bu markalar hep böyle bozuyor kendini..

Aynen bende. Televizyon sony, laptop sony, kamera sony, playstation 3 üm var oda sony zaten ve eski bir psp im var oda sony :) sadece z1 i pek beğenmedim kabalığı yüzünden elde tutmak zor gittim denedim ama arka tarafı beyaz cam çok şık.

madiden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yazılanları okuyunca yazma gereği duydum ve üye oldum amacım ne sonyi kötülemek ne lg yi övmek ama sony artık eski sony deil bir ürün alırken sağlam olsun kaliteli olsun dayanıklı olsun fiyat 3-5 lira fazla olsun önemli deil diyerek bundan 1 ay önce sony z1 cihaz aldım aldıktan 2 saat sonra cihazda bi anda wifi özelliği kayboldu ertesi gün değişim talebiyle sony yetkili servisi olan teleservice denen firmaya yollamak zorunda kaldım tabi o zamana kadar teleservice hakkında en ufak bir bilgiye sahip deildim 16 gün sonra uzun telefon trafiğinin ardından cihaz geri geldi ve sürpriz cihaz garanti dışı kullanıcı hatası daha 2 saat kullanamadığım ve ilk taksidini bile ödemediğim cihaz garanti dışıymış ben nasıl yaptıysam bozmuşum 2 gün yoğun telefon trafiğine rağmen bir sonuç alamadıktan sonra artık şarteller attı cihazı aldım söktüm ve wifi çipinin yanmış olduğunu tespit ettim benim mahkemeyle hakem heyetiyle uğraşacak vaktim yok sırf bu yüzden sonye güvendim ve bedelini ağır ödedim kusura bakmayın başınızı ağrıttım uzun lafın kısası şu an elimde lg g2 var ve çokta memnunum bir ürün alırken marka değil ganarti sağlayan firmalar önemli lg ve samsungun garanti durumu sonye 100 basar sony alıyorsanız tek muhatabınız teleservice denen dolandırıcılar garantim var diye güvenmeyin derim