Bu uygulama formatlanmamış (unrooted) cihazlarda çalışır mı?
çalışmaz sanırımyükleme işlemi cwm recovery ile yapılıyor ama istersen dosyayı indir içerisinden klavyenin apk dosyasını telefona yüklemeyi dene yine de
![]()
Bak bu çok kötü oldu işte

Bu uygulama formatlanmamış (unrooted) cihazlarda çalışır mı?
çalışmaz sanırımyükleme işlemi cwm recovery ile yapılıyor ama istersen dosyayı indir içerisinden klavyenin apk dosyasını telefona yüklemeyi dene yine de
![]()
ben swype ı seviyorum da swype çok kasıyor dostum yaklavyede üstte rakamlar olması güzel cidden.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ama swiftkey uygulaması artık uçmuşonu kullanıyorum. yanında swype'da var
![]()
ben swype ı seviyorum da swype çok kasıyor dostum ya
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu arada ben bu klavyeyi kullandım, beğendim fakat stock klavye daha kullanışlı geldi nedense.
yok ben Swype' dan bahsediyorumlg klavyesini bilmem ama lg telefonda da kasacak uygulamalar değiller. o sistemde kasmaz yani.
anladım. bende ona kasmaz diyorumyok ben Swype' dan bahsediyorum![]()
root yap hocam?![]()
ha sen g2 de kasmaz diyorsunanladım. bende ona kasmaz diyorum![]()
Mesajı raporlayıp yazarsanız daha iyi olur, burada yetkili olan arkadaşlar daha rahat görür. Benim bu konuda yetkim yokUygulamanın yeni linki : http://www.mediafire.com/download/vouii7oiz8gvf37/LGEIME.apk
@bt38 linki ilk mesajdaki link ile yer değiştirir misiniz rica etsem?
Mesajı raporlayıp yazarsanız daha iyi olur, burada yetkili olan arkadaşlar daha rahat görür. Benim bu konuda yetkim yok
Mehmet.Yildiz nereden çıktı diyorum ben de android3'müş.
Bu arada swype üstüne klavye tanımıyorum kaydırmak çok kolaylık sağlıyor.
Vay SwiftKey de Swype tarzına geçmiş, eskiden yoktu, ama bi de buna 10 lira veremem şimdi.![]()