Orası öyle, dikkatli kullanmaktan baska care yok. Fakat ben htc one ı canıni çıkarana kadar kullanms ve 1 haftadır da lg g2 kullanan birisi olarak kesinlikle g2 nin bir çok konuda one dan üstün olduğunu söyleyebilirim. En belirgin üstünlüğü ise; kamera, ekran ve dananımn sadece kağıt üstünde degil performanstada one ve s4 ten çok iyi olmasıdr.%76'sı ekran olan bir telefonu yere düşürdüğünde neler olabileceğini hayal et...
Öncelikle Bu ne Celal Arkadaşım ?Şaka mı bu? Eğer şaka ise bu soruyu hiç duymadım farzediyorum.
G2 ile HTC One'ı kıyaslayan akıldan şüphe duyarım !!!
Öncelikle Bu ne Celal Arkadaşım ?
Kıyasladığımız Konular Belli. Ses Kamera Gibi Kriterlere bakıyoruz. G2 nin yanında One yi 3310 Yaptın heralde. Çok Gereksizsin Daha öncede Söylemişlerdir.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Öncelikle Değerli Yorumlarınız İçin Teşekkürler Arkadaşlar. LG G2 32 GB lik modeli satın aldım. Ve daha kutusunu açmadım Kutu şuan Önümde. Tekrardan tavsiyeleriniz için teşekkür ederim![]()
Teşekkürler Dostum G2 Almama Öncü Oldun DiyebilirimHayırlı olsun kardeşim güle güle eskit
Teşekkürler Dostum G2 Almama Öncü Oldun Diyebilirim. Cihaz Yılan ya akıyor
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hani bir HTC One Kalitesinde Veremez tabikii Ama Klasmanındakilere Taş çıkartır. Gayet Stabil Ve Akıcı bir Ses Donanımı Var.LG Kulaklıkları çok kaliteli yapmış. Cidden Zevk alıyorsunuz
LG aşmış kendini. Dedigim gibi Telefon Yılan olup akıyor. Real Racing 3 Ayrı bir tat veriyorAma ekran konusundada kimse LG yi geçemez hTC bile![]()
LG aşmış kendini. Dedigim gibi Telefon Yılan olup akıyor. Real Racing 3 Ayrı bir tat veriyor![]()
Arkadaşım g2 performans olarak kağıt üzerinde daha güçlü görünüyor lakinn aktif kullanımda farkı yok bn htc one sahibiyim ve aliminyum kasanın hissine aşığım diyebilirim ayrıca çok şık bi cihaz tabi ilerleyen zamalarda performans olarak ne olur bilemem
Selam, HTC ONE, LG G2 kullandım ve HTC oneyi almamak için sebebler yazıyorum:
Şarj çabuk bitiyor LG G2 ye göre
Renklerin canlılığı ve netlik LG G2 ye göre daha kötü
LG G2 Ekran kartı olarak Snappdragon 800 işlemci ve 2.3 GHz ile bir canavar ve sen tam bir fanboy olduğun için kağıt üzerinde geçiyor diyorsun fakat eline alıp
Asphalt 8'i htc one ve LG G2 ile karşılaştırdınmı ?
QuatBeat 2 Kulaklığı ile LG G2 bir mükemmel diyebilirim, Zaten günümüzde kimse telefonun hoporlörüne alıpta elinde gezmiyor.
LG G2 hem Fiyat Hemde Performans olarak HTC Oneyi 2ye katlıyor hatta HTC Oneyi LG g2 ile karşılaştırmak bence aptallık diye düşünüyorum.
Fakat normal olarak HTC one güzel bir telefon Tasarımını beğenmedim çünkü bu işler zevk meselesi.
LG G2 Çekerdekleri hepsi ayrı dağıtılıyor yani aynı anda açılan oyunalr uygulamalar filmler diziler vs hepsine en iyi performans'ı alıcağımız şekilde çekerdekler ayarlanıyor, Telefonun ısınma veya Şarj'ın bitmesi gibi bir durumu olmuyor ben Şahsen her gün saatlerce araba yarışı ve müzik dinliyorum gün sonunda %40 larda bir Şarj'ım kalıyor 12saati oyun müzik film uygulama gibi şeylerler cok rahat geçirebiliyorsunuz. Ve HTC one cok cabuk ısınıyor.
çok ama çok adaletsizce insafsızca yazılmış,o kadarda değil,
forever hTC one red..
acil yanıtlar mısınız lg g2 mi alim yoksa lg nexus 5 mi
nexus 5acil yanıtlar mısınız lg g2 mi alim yoksa lg nexus 5 mi