LG G2 mi yoksa HTC One mi alayım ?

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
s600 1080p ekranlarda sıkıntı yaşatıyor yüksek detaylı oyunlarda tabiki ama g2nin sahip olduğu işlemcide bunu aşmışlar.
kısacası her yönden g2

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Şaka mı bu? Eğer şaka ise bu soruyu hiç duymadım farzediyorum.

G2 ile HTC One'ı kıyaslayan akıldan şüphe duyarım !!!

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Lg g2 daha yeni bi telefon o yüzden artıları daha fazla

s.e.c

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 ay htc one kullandim gecen hafta lg g2 ile takas yaptim. Ses kalitesinde degilde ses dolgunlugunda ve ses gücünde kesinlikle htc one daha iyi, hele birde telefonun dahili hoparlörlerini kiyaslarsak one cok üstün fakat ikisinide ayni kulaklikla dinlersen g2 nin daha berrak ses verdigini söyleyebilirim.
Ekran konusunda ise g2 koyu renkleri daha iyi vermenin yanında parlaklik olarakta daha iyi, lcd ile amoled arasinda bir karakteri var l. Bence s4 tende one dan da daha iyi bir ekrani var. Hele ki kasanin %76 sinin ekran olmasi müthiş bir hissiyat uyandiriyor.
Kamera konusunda ise one dan ve s4 ten daha iyi one bazen bulanik cekebiliyordu ve boyut olarak kücük fotolar cektigi icin cok az zoom yapilabilyor ama g2 de bu sorunda yok
Tarayici performansinda ise su an elimde one olmadigi icin karsilastramadm fakat s4 ile denedik s4 ün cok az gerisinde. Gerci one da tarayici hizinda s4 ten yavas kaliyordu
Yazilim konusunda ise acik ara farkla one dan cok üstün. Hatta bence s4 ten bile daha cok işe yarar özelliklere sahip.
Donanimda zaten ekran karti adreno 330, işlemci s800 2.26 ghz, batarya 3000 mah, ram 2 gb ddr3 olmasiyla one dan cok üstün. Ben kendi yaptigim antutu testinde 34000 gördüm. One ile ayni testte 22100 görmüstüm.

huseyintat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 hafta önce aynı şeyi bende yaşadım tercihimi tasarımı ve sesi için htc one'dan yana kullandım.mükemmel bir telefon

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
%76'sı ekran olan bir telefonu yere düşürdüğünde neler olabileceğini hayal et...

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
HTC one süper bir telefon kesinlikle tavsiye ederim

s.e.c

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
%76'sı ekran olan bir telefonu yere düşürdüğünde neler olabileceğini hayal et...
Orası öyle, dikkatli kullanmaktan baska care yok. Fakat ben htc one ı canıni çıkarana kadar kullanms ve 1 haftadır da lg g2 kullanan birisi olarak kesinlikle g2 nin bir çok konuda one dan üstün olduğunu söyleyebilirim. En belirgin üstünlüğü ise; kamera, ekran ve dananımn sadece kağıt üstünde degil performanstada one ve s4 ten çok iyi olmasıdr.
Htc nin ise ara yüzü çok sade ve düzgün oldugu icin daha az donanımla s4 ten daha stabil ve hizli olması taktir edilecek bir durum, lg g2 ile bu konuda kıyaslama sansim henüz olmadi
Bu arada g2 nin batarya performansi gercekten muthis. Dün sabahtan aksama kadar elimden düsürmedim gece 1 de %38 kalmisti

Hepar1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şaka mı bu? Eğer şaka ise bu soruyu hiç duymadım farzediyorum.

G2 ile HTC One'ı kıyaslayan akıldan şüphe duyarım !!!
Öncelikle Bu ne Celal Arkadaşım ?
Kıyasladığımız Konular Belli. Ses Kamera Gibi Kriterlere bakıyoruz. G2 nin yanında One yi 3310 Yaptın heralde. Çok Gereksizsin Daha öncede Söylemişlerdir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Öncelikle Değerli Yorumlarınız İçin Teşekkürler Arkadaşlar. LG G2 32 GB lik modeli satın aldım. Ve daha kutusunu açmadım Kutu şuan Önümde. Tekrardan tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Gerçekten Ses Donanım LG G2'de Nasıl HTC One Beats Audio ve Sony Ses Kalitesi Seviyesiyle Kıyaslayabilecek Arkadaşlar Varmı ?

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle Bu ne Celal Arkadaşım ?
Kıyasladığımız Konular Belli. Ses Kamera Gibi Kriterlere bakıyoruz. G2 nin yanında One yi 3310 Yaptın heralde. Çok Gereksizsin Daha öncede Söylemişlerdir.

Öncelikle Değerli Yorumlarınız İçin Teşekkürler Arkadaşlar. LG G2 32 GB lik modeli satın aldım. Ve daha kutusunu açmadım Kutu şuan Önümde. Tekrardan tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun kardeşim güle güle eskit

Hepar1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun kardeşim güle güle eskit
Teşekkürler Dostum G2 Almama Öncü Oldun Diyebilirim :D. Cihaz Yılan ya akıyor :D

Hani bir HTC One Kalitesinde Veremez tabikii Ama Klasmanındakilere Taş çıkartır. Gayet Stabil Ve Akıcı bir Ses Donanımı Var.LG Kulaklıkları çok kaliteli yapmış. Cidden Zevk alıyorsunuz

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler Dostum G2 Almama Öncü Oldun Diyebilirim :D. Cihaz Yılan ya akıyor :D

Hani bir HTC One Kalitesinde Veremez tabikii Ama Klasmanındakilere Taş çıkartır. Gayet Stabil Ve Akıcı bir Ses Donanımı Var.LG Kulaklıkları çok kaliteli yapmış. Cidden Zevk alıyorsunuz

Ama ekran konusundada kimse LG yi geçemez hTC bile:D

Hepar1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim Hocam Eksik olmayın :)

s.e.c

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ses kalitesinde htc one ile kiyaslarsak en belirgin farki dahili hoparlörlerden dinlerken anlayabiliyorsunuz. Htc nin hoparlörleri hakikaten bir telefon icin cok kaliteli. Fakat ben htc mi de iphone 5 kulakliklariyla dinliyordum şuanda lg g2 mide iphone 5 kulakliklari ile dinliyorum. Daha öncede bahsettigim gibi htc daha dolgun, baslı ve volume daha yüksek veriyordu fakat g2 sanırım daha berrak sese sahip.
Arkadaşlar g2 deki 24 bit ses olayini anlayabilmemiz için indirdigimiz mp3 ler nasıl olmalı ? Yani bunun özel bir formatı mı oluyor ? Yoksa herhangi bir mp3 üde diger telefonlara göre daha kaliteli mi çalıyor ? Kısacası bu 24 bit teklonojisinden ben nasıl faydalanabilirim ?
Bu arada real racing 3 ü bende indirdim müthiş akıcı oynanıyor. Keşke htc one varken onada indirip deneseydim. Kıyaslama yapardım

umut_1432

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım g2 performans olarak kağıt üzerinde daha güçlü görünüyor lakinn aktif kullanımda farkı yok bn htc one sahibiyim ve aliminyum kasanın hissine aşığım diyebilirim ayrıca çok şık bi cihaz tabi ilerleyen zamalarda performans olarak ne olur bilemem

RoyaLDeviL007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım g2 performans olarak kağıt üzerinde daha güçlü görünüyor lakinn aktif kullanımda farkı yok bn htc one sahibiyim ve aliminyum kasanın hissine aşığım diyebilirim ayrıca çok şık bi cihaz tabi ilerleyen zamalarda performans olarak ne olur bilemem

Selam, HTC ONE, LG G2 kullandım ve HTC oneyi almamak için sebebler yazıyorum:

Şarj çabuk bitiyor LG G2 ye göre
Renklerin canlılığı ve netlik LG G2 ye göre daha kötü
LG G2 Ekran kartı olarak Snappdragon 800 işlemci ve 2.3 GHz ile bir canavar ve sen tam bir fanboy olduğun için kağıt üzerinde geçiyor diyorsun fakat eline alıp
Asphalt 8'i htc one ve LG G2 ile karşılaştırdınmı ?
QuatBeat 2 Kulaklığı ile LG G2 bir mükemmel diyebilirim, Zaten günümüzde kimse telefonun hoporlörüne alıpta elinde gezmiyor.
LG G2 hem Fiyat Hemde Performans olarak HTC Oneyi 2ye katlıyor hatta HTC Oneyi LG g2 ile karşılaştırmak bence aptallık diye düşünüyorum.
Fakat normal olarak HTC one güzel bir telefon Tasarımını beğenmedim çünkü bu işler zevk meselesi.
LG G2 Çekerdekleri hepsi ayrı dağıtılıyor yani aynı anda açılan oyunalr uygulamalar filmler diziler vs hepsine en iyi performans'ı alıcağımız şekilde çekerdekler ayarlanıyor, Telefonun ısınma veya Şarj'ın bitmesi gibi bir durumu olmuyor ben Şahsen her gün saatlerce araba yarışı ve müzik dinliyorum gün sonunda %40 larda bir Şarj'ım kalıyor 12saati oyun müzik film uygulama gibi şeylerler cok rahat geçirebiliyorsunuz. Ve HTC one cok cabuk ısınıyor.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam, HTC ONE, LG G2 kullandım ve HTC oneyi almamak için sebebler yazıyorum:

Şarj çabuk bitiyor LG G2 ye göre
Renklerin canlılığı ve netlik LG G2 ye göre daha kötü
LG G2 Ekran kartı olarak Snappdragon 800 işlemci ve 2.3 GHz ile bir canavar ve sen tam bir fanboy olduğun için kağıt üzerinde geçiyor diyorsun fakat eline alıp
Asphalt 8'i htc one ve LG G2 ile karşılaştırdınmı ?
QuatBeat 2 Kulaklığı ile LG G2 bir mükemmel diyebilirim, Zaten günümüzde kimse telefonun hoporlörüne alıpta elinde gezmiyor.
LG G2 hem Fiyat Hemde Performans olarak HTC Oneyi 2ye katlıyor hatta HTC Oneyi LG g2 ile karşılaştırmak bence aptallık diye düşünüyorum.
Fakat normal olarak HTC one güzel bir telefon Tasarımını beğenmedim çünkü bu işler zevk meselesi.
LG G2 Çekerdekleri hepsi ayrı dağıtılıyor yani aynı anda açılan oyunalr uygulamalar filmler diziler vs hepsine en iyi performans'ı alıcağımız şekilde çekerdekler ayarlanıyor, Telefonun ısınma veya Şarj'ın bitmesi gibi bir durumu olmuyor ben Şahsen her gün saatlerce araba yarışı ve müzik dinliyorum gün sonunda %40 larda bir Şarj'ım kalıyor 12saati oyun müzik film uygulama gibi şeylerler cok rahat geçirebiliyorsunuz. Ve HTC one cok cabuk ısınıyor.

çok ama çok adaletsizce insafsızca yazılmış,o kadarda değil,

forever hTC one red..

RoyaLDeviL007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok ama çok adaletsizce insafsızca yazılmış,o kadarda değil,

forever hTC one red..

Selam...

Tekrar üstüne basa basa söylüyorum HTC ONE Süper bir telefon. Fakat LG G2 gibi bir Fiyat Performans telefonu ile karşılaştırdığımızda HTC one çoğu konuda yeniliyor. Fakat normal olarak İsteyen kişi HTC one alabilir ve pişmanda olmaz. Benim söylemek istediklerim LG G2 ile karşılaştırdığımızda Benim gözümde kötü bir telefon'a dönüşüyor. Zaten herkesin zevkleri ayrı olduğu için bunu tartışmaya gerek yok. Ben şahsen tasarımını hiç beğenmedim HTC onenin fakat etrafıma baktığım zaman herkez HTC ONE'nin tasarımını övüyor, işte buda zevk meselesi. Yani LG G2 mi HTC Onemi dediğiniz zaman ilk başta tasarıma bakın hangisi size daha hoş geliyorsa onu aklınıza koyun, ondan sonra özelliklerini karşılaştırın ve aklınıza hangisi daha cok yatmış ise hangisini daha cok beğenmişseniz ve hangisi bütçenize uygunsa onu alın. Fakat benim şahsi görüşüm şu yönde: LG G2 Performans olarak Özellikleri olarak fiyatı olarak HTC oneyi bence 2ye katlıyor benim şahsi görüşüm bu dur.

zerkara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyun oynayacaksan kesinlikle fiyat/performans ürünü olan LG G2'yi tercih etmeni öneririm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
G2 Abimde Var Diyorsun Abin Evli değil Aynı Evde Yaşıyorsan Sende Htc One Al Arada Abinle Değişirsin Onu mu Alsam Bunu mu Alsam Demişsin ama İlk Önce Sen Telefonu Ne amaçlı Alıyorsun Onu Belirtmemişsin : ) Oyun mu Oynayacaksın İnternette Sörf mü Yapacaksın Hava mı Atacaksın Yoksam Alo Dese Bana Yeter Abi mi : )
Birinin Dışı Güzel Birinin içi :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hiç düşürmem dersen G2 albir düşümlük ömrü var 650 lira ekrana her an verebilirim dersen G2 al bir hafta kullanamadım çok hassas bir cihaz camın çerçeveleri küçültülmüş bu da çabuk kırılmasına sebab oluyor 30cm den halıya düşürüp kıranlar var. ben 600 liraya ekranı kırık olarak satmak zorunda kaldım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s800 serisinin ısınmadan dolayı kısa bir sure içinde kendini korumaya alıp performans dusurdugunu ve bol bol frame atlatmaları oldugunu gormustum biryerde bizzat kendimde sahit oldum. aynı sorun s600 serisindede varmıdır bilmiyorum..

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
G2 mi One Mini mi dersen G2 derim ama One mı G2 mi dersen tabiki One derim .
Ama G2ye Lg ne kadar destek verir meçhul tabi...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
acil yanıtlar mısınız lg g2 mi alim yoksa lg nexus 5 mi