52Maşide52
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Lg g2 kullaniyorum mesaj yazarken felan donuyo.internette dolaşırken kasiyo ne yapmam lazim nedeni ne olabilir cok uygulamada yok telefonda.
Yedek alıp hard reset at. Baktın olmuyor, garantisi de yoksa sat gitsin. Donanımla alakalı bir sıkıntıdır muhtemelen. G2 kolay kolay kasmaz çünkü.Lg g2 kullaniyorum mesaj yazarken felan donuyo.internette dolaşırken kasiyo ne yapmam lazim nedeni ne olabilir cok uygulamada yok telefonda.
Benim G2 ekran sürelerim bunun 2 katıydı bir zamanlar. Senin bataryada da düşüş var.
Bugün telefonda ilk defa bu kadar ekran süresi aldım nasıl oldu derseniz %40'a düşene kadar güç tasarruf modu açıktı daha önce kullanmamıştım ve çoğunluk wifi bağlıydı mobil veri çok az kullandım keşke mobil veride de böyle olsa ama mobil de 3 buçuk saati geçmiyor.
Cm13 yüklersen daha hızlı olur ama sorunlar çıkabilir. Onun yerine stock tabanlı google edition kurabilirsin ya da. 5.0.2'dir ama orjinalinden daha iyi çalışıyor. En son onu kullanıyordum. Tabi bunun gibi daha güzel romlar da var.LG G2 ye Android Marshmallow romu atsak hızlanır mı
İlk önce jellybean kdz atmayı dener misin? Sonra tekrar lollipop kdz atarsın. Büyük ihtimal böyle atacak romuSelamın Aleyküm beni eskilerden bilen bilir işim düştü yardımınız dokunursa minnettarım
bundan baya bi aylar öncesinde denediğimde aynı hatayı alıyordum sonunda bıkıp bırakmıştım bugün yeniden denemek istedim ama yine aynı sonuç stock rom atarken %2'de takılıyor ve ardından bu yazı hiç özletmedi kendisini yardımınız dokunursa ne mutlu bana telefon rootlu cm rom yüklü ama eski baya rom atmayı bayadır bırakmıştım
@Bloother en son ceza aldığını hatırlıyorum abi seni tekrardan görmek güzel
LG flashtool 2014 ile olmazsa, LG UP programıyla 4.2.2 stock kdz yükle. Flashtool ile cse flash, lg up ile yaparsan refurbish olarak.Selamın Aleyküm beni eskilerden bilen bilir işim düştü yardımınız dokunursa minnettarım
bundan baya bi aylar öncesinde denediğimde aynı hatayı alıyordum sonunda bıkıp bırakmıştım bugün yeniden denemek istedim ama yine aynı sonuç stock rom atarken %2'de takılıyor ve ardından bu yazı hiç özletmedi kendisini yardımınız dokunursa ne mutlu bana telefon rootlu cm rom yüklü ama eski baya rom atmayı bayadır bırakmıştım
@Bloother en son ceza aldığını hatırlıyorum abi seni tekrardan görmek güzel
İlk önce jellybean kdz atmayı dener misin? Sonra tekrar lollipop kdz atarsın. Büyük ihtimal böyle atacak romu
LG flashtool 2014 ile olmazsa, LG UP programıyla 4.2.2 stock kdz yükle. Flashtool ile cse flash, lg up ile yaparsan refurbish olarak.
Ağ modunda LTE yok mu?Saolasin abi sana da geçmiş olsun
5.0.2 stock rom kullaniyom da 4g'yi goremedim cm rom kullanirken vardi nasil yapcaz onu
Ağ modunda LTE yok mu?
Google Edition tavsiye ederim.G2 de stock haric kullandiginiz custom rom var mi cm tabanli ??
Cidden kafayi yiyecem stock cok yavas geliyor cm lerde bozdu neti acinca tel resetliyor kullandiginiz varsa yazin .
5.1.1 ya da 6 olsun .
Yok 5.0.2 cok buggy ya resmen takilip kaliyor bazen millete rezil oluyom.Google Edition tavsiye ederim.
Ben en son bunu kullanıyordum. Stocktan iyiydi.Yok 5.0.2 cok buggy ya resmen takilip kaliyor bazen millete rezil oluyom.
Defalarca bunu soyledim su firmalar 5.0 5.0.1 5.0.2 ya hic vermesinler ya da direkt 5.1.1 versinler diye .
Bende kullandim o romu bendeki psikolojim ya da islemci gidiyor benim.Ben en son bunu kullanıyordum. Stocktan iyiydi.
Aynen öyle .1-2 aydır somboons 30h kullanıyorum gayet iyi oldu böyle rom değişmeyi düşünmüyorum bidaha. Cm tabanlı roma gelirsek bliss pop ,paranoid ve aokp öneririm. Bende canım sıkılınca habire cm yükleyip habire stock roma dönüyorum hastalık oldu artık.