Yok mu böyle bir sorun yaşayan ?
Cihazı kullanabiliyorum her şey sağlam ama download mode kafayı yiyor .
Normalde %1 'de (evet 2 de değil 1 de) takılıyordu fix download mode diye bir şey var onu yaptım hiç girmiyor yazıda kalıyor ama sonra Go Lp zipini flashladım yine girdi ama yine 1 de takıldı kendi çapımda bir şeyler deniyorum ama ...
Hata nasıl bir hata veriyor o önemli.Birde arkadaşın dediği gibi cloudy 3.3 den sonra bende jb atarak stock rom yükleyebilmiştim.Jb rom kurunca hata vermeden normal kuracak dene görYok mu böyle bir sorun yaşayan ?
Cihazı kullanabiliyorum her şey sağlam ama download mode kafayı yiyor .
Normalde %1 'de (evet 2 de değil 1 de) takılıyordu fix download mode diye bir şey var onu yaptım hiç girmiyor yazıda kalıyor ama sonra Go Lp zipini flashladım yine girdi ama yine 1 de takıldı kendi çapımda bir şeyler deniyorum ama ...
Hocam eğer, cloudy 3.3 gibi bir romdan stock kdz atacaksanız , mecburi jellybean kdz atmalısınız, daha doğrusu benim başıma download mode takılması çok geldi ben dediğim gibi hallettim.
Hata nasıl bir hata veriyor o önemli.Birde arkadaşın dediği gibi cloudy 3.3 den sonra bende jb atarak stock rom yükleyebilmiştim.Jb rom kurunca hata vermeden normal kuracak dene gör
Kitkat kdz atmayı denedim jellybean denemedim eger sorun bundan kaynaklanıyorsa bloother'ın dedigi daha kısa yoldan vaktim olunca denerimStock 4.2.2 romunun laf.img, aboot.img dosyalarını adb üzerinden flashlamayı denedin mi?
Fastboot mode hatası konularına bak bulursun.Bu arada o dosyaları nerden bulcam
Benim bildiklerimi yapmışsın sen zaten. Ben Jelly bean zip dosyası ile döndüm her zaman sorun yaşamamıştım hiç. 1 kez kitkat kdz flashladim Jelly beanden geçerken ondada sorun olmamıştı. Blacktechtonix ile irtibata geç sen ayarlar oArkadaşlar olmuyor eski flashtoolla bile denedim @Bloother ın konusundan olmuyor olmuyor TOT yöntemi işe yaradı ama europe romu oldugu için garanti kabul etmez gibime geliyor her ne kadar stock olsada riski var mıdır acaba ?
Anlamadım kafayı yicem niye böyle oluyor diye daha önce defalarca stock rom yüklemiş adamım şuan TOT bile yaptım ama flashtool la yükleyemiyom .
Bu bilmekle alakalı değil bence denemediğim şey kalmadı daha önce çok yapmışlığım var flash belleğimi bulabilsem yarın windows 10 a geççem .Benim bildiklerimi yapmışsın sen zaten. Ben Jelly bean zip dosyası ile döndüm her zaman sorun yaşamamıştım hiç. 1 kez kitkat kdz flashladim Jelly beanden geçerken ondada sorun olmamıştı. Blacktechtonix ile irtibata geç sen ayarlar o
LG UP ile refurbish yaptın mı? Bence sen bilgisayarı değiştir. Bilgisayarda alerji yapan bir durum var kesin. Nedir diye sorma. Her şey olabilir.Bu bilmekle alakalı değil bence denemediğim şey kalmadı daha önce çok yapmışlığım var flash belleğimi bulabilsem yarın windows 10 a geççem .
250 lira veririm, talibim ben.Dokunmatiğin dikey olarak 3te 1i bozuk G2'yi alan olur mu dersiniz?
Telefonu yaptım Windows 10 yükledim 5 dk da hiç uğraşmadan tık tık tıklayarak yaptımDokunmatiğin dikey olarak 3te 1i bozuk G2'yi alan olur mu dersiniz?
Hayırlı olsun bende haftaya LG V10 alıyorum G2 yi satmayacamHuawei P9 32GB aldım.
G2 maceram bu hafta sona eriyor.