LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Güncelleme ile alakalı değil. Cihaz eskidi. Biz de aldık bir iphone 6s ama sıkıntılı bir cihaz. Güncellemeye korkuyoruz. Şuan hâlâ 9.1'de ve yine de sorunları var.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
6 kullanıyorum öyle çok bişey yapmıyorum oyun bile arada bi oynuyorum. 9.3.1 e güncelledim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Biz de hiç oyun kurmadık. Bataryanın maşaallahı var. 2 günü bile çıkarabiliyor. Ama bir takım sorunları var. 9.3.1 batarya performansı nasıl olur acaba

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bildirimde bug yaşayanlar hareket sensörü kalibrasyonu yapsınlar. Sanırım çözüm bu şekilde.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar download mode yazısında kalma sorununu nasıl düzeltiyoz bilen var mı ?

Ben bir ara çözmüştüm diye hatırlıyorum ama şuan çözemedim pek :D

Bilgisayar telefonu görüyor TWRP ye girip dosyada atabiliyorum stocka döncem yarın garantiye vereceğim için .

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Yok mu böyle bir sorun yaşayan ?

Cihazı kullanabiliyorum her şey sağlam ama download mode kafayı yiyor .

Normalde %1 'de (evet 2 de değil 1 de) takılıyordu fix download mode diye bir şey var onu yaptım hiç girmiyor yazıda kalıyor ama sonra Go Lp zipini flashladım yine girdi ama yine 1 de takıldı kendi çapımda bir şeyler deniyorum ama ...

UniqueLiFe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Normalde %1 'de (evet 2 de değil 1 de) takılıyordu fix download mode diye bir şey var onu yaptım hiç girmiyor yazıda kalıyor ama sonra Go Lp zipini flashladım yine girdi ama yine 1 de takıldı kendi çapımda bir şeyler deniyorum ama ...

Hocam eğer, cloudy 3.3 gibi bir romdan stock kdz atacaksanız , mecburi jellybean kdz atmalısınız, daha doğrusu benim başıma download mode takılması çok geldi ben dediğim gibi hallettim.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120

Hata nasıl bir hata veriyor o önemli.Birde arkadaşın dediği gibi cloudy 3.3 den sonra bende jb atarak stock rom yükleyebilmiştim.Jb rom kurunca hata vermeden normal kuracak dene gör :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Stock 4.2.2 romunun laf.img, aboot.img dosyalarını adb üzerinden flashlamayı denedin mi?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Hocam eğer, cloudy 3.3 gibi bir romdan stock kdz atacaksanız , mecburi jellybean kdz atmalısınız, daha doğrusu benim başıma download mode takılması çok geldi ben dediğim gibi hallettim.

Hata nasıl bir hata veriyor o önemli.Birde arkadaşın dediği gibi cloudy 3.3 den sonra bende jb atarak stock rom yükleyebilmiştim.Jb rom kurunca hata vermeden normal kuracak dene gör :D

Stock 4.2.2 romunun laf.img, aboot.img dosyalarını adb üzerinden flashlamayı denedin mi?
Kitkat kdz atmayı denedim jellybean denemedim eger sorun bundan kaynaklanıyorsa bloother'ın dedigi daha kısa yoldan vaktim olunca denerim :)

Bu arada benimki %1 de takılıyor %2 de takılma sorunu olmustu duzeltmstim ama bu düzelmiyor .

PC sisteminden kaynaklanir diye dusundum cunku en son stock attigimda windows 10 daydım 7 ye gectim daha atmaz oldu ama driverlar filan tam virus programlari vs kapalı.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Jelly bean da olmadı kafayı yicem şimdi :D

Kardeşimin pc de denicem olmadı Windows 10 atacam PC me .

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Olmadı arkadaşlar şuan TOT yapıyorum bitmek üzere umarım tottan sonra düzelir artık telefonun her şeyi sıfırlanınca ...

Üste üste yazılım loader , stack vs vs attım kafayı yedi heralde ama ne hikmetse TOT yönteminde download mode çalıştı .

Çok ilginç çok COM 41 diye ayarladım ya da flashtool dan kaynaklanıyordu .

Edit : Yükledim şuan jelly bean deyim yine %1 de takılıyor , download mode da sıkıntı yok telde sıkıntı yok PC de yok daha demin TOT'uda download mode dan yaptım demek dosyalarda sıkıntı var tekrar yükleyeyim çözüm önercek varsa önersin :D

Son düzenleme:

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar olmuyor eski flashtoolla bile denedim @Bloother ın konusundan olmuyor olmuyor TOT yöntemi işe yaradı ama europe romu oldugu için garanti kabul etmez gibime geliyor her ne kadar stock olsada riski var mıdır acaba ?

Anlamadım kafayı yicem niye böyle oluyor diye daha önce defalarca stock rom yüklemiş adamım şuan TOT bile yaptım ama flashtool la yükleyemiyom .

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar olmuyor eski flashtoolla bile denedim @Bloother ın konusundan olmuyor olmuyor TOT yöntemi işe yaradı ama europe romu oldugu için garanti kabul etmez gibime geliyor her ne kadar stock olsada riski var mıdır acaba ?

Anlamadım kafayı yicem niye böyle oluyor diye daha önce defalarca stock rom yüklemiş adamım şuan TOT bile yaptım ama flashtool la yükleyemiyom .
Benim bildiklerimi yapmışsın sen zaten. Ben Jelly bean zip dosyası ile döndüm her zaman sorun yaşamamıştım hiç. 1 kez kitkat kdz flashladim Jelly beanden geçerken ondada sorun olmamıştı. Blacktechtonix ile irtibata geç sen ayarlar o:-)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Benim bildiklerimi yapmışsın sen zaten. Ben Jelly bean zip dosyası ile döndüm her zaman sorun yaşamamıştım hiç. 1 kez kitkat kdz flashladim Jelly beanden geçerken ondada sorun olmamıştı. Blacktechtonix ile irtibata geç sen ayarlar o:)
Bu bilmekle alakalı değil bence denemediğim şey kalmadı daha önce çok yapmışlığım var flash belleğimi bulabilsem yarın windows 10 a geççem .

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu bilmekle alakalı değil bence denemediğim şey kalmadı daha önce çok yapmışlığım var flash belleğimi bulabilsem yarın windows 10 a geççem .
LG UP ile refurbish yaptın mı? Bence sen bilgisayarı değiştir. Bilgisayarda alerji yapan bir durum var kesin. Nedir diye sorma. Her şey olabilir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Dokunmatiğin dikey olarak 3te 1i bozuk G2'yi alan olur mu dersiniz?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sol alt köşeden sağ kenara doğru çatlak var. Çatlağın, ekranın alt kenarıyla kesiştiği noktadan itibaren dokunmatik bozuldu. Telefonun tam durumunu fotoğraflayıp gösteririm. Şuanda kullanıyorum, satacağım zaman talebini değerlendireceğim.
Buarada cihaz 310k serisi ve 32GB. Radyo donanımı mevcut ve aktif.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Dokunmatiğin dikey olarak 3te 1i bozuk G2'yi alan olur mu dersiniz?
Telefonu yaptım Windows 10 yükledim 5 dk da hiç uğraşmadan tık tık tıklayarak yaptım :D

4 5 saat kafayı boşyere yemişim , TWRP yide bozmuştum OTG wipe seçeneklerini bozdum . :D

Şuan stock attım garantide .

Cihazı verirken neler yaşadım neler garantideki adam çok sempatik :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben de Almanya'dan sıfır G2 getirip benim anakartı ona takıcam. Burdaki ekran fiyatına sıfır G2 olacak. :)

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
UX 4.0 daki G4 temasının apk sını bulup kurdum çok hoş oldu ama HULA HOOP ekran kilit efekti için apk dosyası bulamadım.Bulan gören varsa hayrına paylaşabilir mi

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
UX 4.0 G4 apk sı için link denemek isteyen arkadaşlar buyursun.

bananaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
a9a5cf145979e6666d040c4bb518c2b7.jpg
telefon 2013 telefonu 2014 kasım gibi 1200 tlye aldım ve 2016 giriş ve orta segment telefonlarla hala yarışıyor pil zaten süper lg g2 aşktır. Cloudy g2 3.3 den selamlar

samettkaracaoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefon görüşmelerinde size de sesiniz konuşurken boğuk geliyor kesiliyor net gelmiyor vs diyen oluyor mu arkadaşlar aldığım günden beri böyle servise bile vermiştim bir sorun yok deyip geri gönderdiler telefonumu neden kaynaklanıyor çözümü var mıdır?