LG G2 Kullanıcıları Kulübü

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Ha birde twrp girmeyi denediniz mi ses kısma + power basılı tutup logo gelince yine basınca geliyordu heralde hard reset ekranı gelince yes yes diyip giriliyordu heralde twrp ye.

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ha birde twrp girmeyi denediniz mi ses kısma + power basılı tutup logo gelince yine basınca geliyordu heralde hard reset ekranı gelince yes yes diyip giriliyordu heralde twrp ye.
denemedim twrp ye girermi bu haldeyken

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kitkat lollipop hepsini denedim ama bir türlü olmadı

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
denemedim twrp ye girermi bu haldeyken

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kitkat lollipop hepsini denedim ama bir türlü olmadı
Herşeyi wıpe yapıp bir sistem yüklemeden çıktığınız için twrp de gitmiştir belki hiç başıma gelmediği için bilmiyorum ama girerse tr10c zıp dosyası var veririm size yüklerseniz 2 dakikada çözülür.

Jelly bean denemedıysen dene jelly bean ilk sürüm olduğu için Flash tool ile kurarken daha sıkıntısız oluyor.
Bunlarda olmazsa donanım haber LG G2 ANA KONU ya da LG G2 ROM MOD PAGE var oradan yardım al orada blacktechtonıx ve forumber var bu kişiler bir şeyler biliyordur muhakkak tot yöntemi falan bırseylerde var perte çıkmış telefonları bile hayata döndürüyor adamlar sen onları bul anlat olanları yardımcı olurlar.

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
10c zıp dosyaları vardı onlarla dönseydin keşke forumber ve blacktonıx in. Onlardan birini twrp den ınstall yapınca herşey otomatik yapılıp telefon açılıyordu. Bu adımı kaçırdın sanırım netten kdz yükleme anlatımına bak sen.
Download moduna girmişsin telefonu usb ile pc bağla Flash tools ile yükleme talimatına uyarak kur. Mobil support tool da olsun mutlaka. Bu uygulamaları yönetici olarak çalıştır her zaman. Birde g2 Driverları bilgisayarında yoksa internetten falan bul kur.

Hocam bende var o fabrika ayarlarına geri dönmek için gerekli zip ama sorum şu aynı custom rom yükler gibi önce wipe sonra install mi yapıyoruz ve birde her hangi bir bootloader kurmak gerekli mi ?

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Hocam bende var o fabrika ayarlarına geri dönmek için gerekli zip ama sorum şu aynı custom rom yükler gibi önce wipe sonra install mi yapıyoruz ve birde her hangi bir bootloader kurmak gerekli mi ?
Yok doğrudan yükle sadece ınstall diyeceksin gerisini telefon halleder kendisi açılır ve yükleme bitince twrp yüklensin mi diye sorar ingilizce olarak hayır diyip devam et telefon jelly bean olarak açılır.
twrp girebiliyormuydun sen?

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Yok doğrudan yükle sadece ınstall diyeceksin gerisini telefon halleder kendisi açılır ve yükleme bitince twrp yüklensin mi diye sorar ingilizce olarak hayır diyip devam et telefon jelly bean olarak açılır.
twrp girebiliyormuydun sen?

Hocam karıştırdınız galiba diğer arkadaşla beni twrp ye girebiliyorum ben wipe yapsam sıkıntı çıkmaz genede dimi ?

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Hocam karıştırdınız galiba diğer arkadaşla beni twrp ye girebiliyorum ben wipe yapsam sıkıntı çıkmaz genede dimi ?
Özür dilerim karıştırdım. [emoji4]
Telefondaki dosyaları yedekleyin siz wıpe yapsanızda yapmasanız da o yüklediğiniz tr10c zıp kurulumda wıpe yapıyor kendisi zaten.
Ben wıpe yaparak yaptım hep.
Rom internet storage dahil siliyor herşey gidiyor yani.

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
önerileriniz için teşekkürler ne yaptıysam stock roma dönemedim ama factory reset yapıp twrp yi açtım oradan da şuan cloudy 3.3 geri yüklüyorum.

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar telefondan memnunum neredeyse 1 sene oldu ama su sıralar rehberde bir kasilma oluyor, gec açılıyor birini kaydedecegi zaman cok bekliyor.Nedendir ?

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaslar telefondan memnunum neredeyse 1 sene oldu ama su sıralar rehberde bir kasilma oluyor, gec açılıyor birini kaydedecegi zaman cok bekliyor.Nedendir ?
Önbellek temizlemeyi dene ccleaner indir temizlik yap kaldır. Yine geçmiyorsa herşeyi yedekleyip sıfırlama yapabilirsin.

gentleselo27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba.Lolipop a geçtikten sonra telefonun ekranında bildirim olmamasına rağmen led yanıyor.Bunun sebebi ne olabilir?

bananaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefonumda 5.0.2 yüklü bunu nasıl jely beana çevirebilirim cevirdikten sonra yazılım güncellemesiyle kitkat yapabilirmiyim ve son olarak garantiye gittiğinde sorun olurmu ?

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar telefonumda 5.0.2 yüklü bunu nasıl jely beana çevirebilirim cevirdikten sonra yazılım güncellemesiyle kitkat yapabilirmiyim ve son olarak garantiye gittiğinde sorun olurmu ?
Telefonunun orjinal jelly bean sürümünü indirip anlattıklarımı eksiksiz yaparsan jelly bean geçirirsin istediğinde kıtkat yaparsın.

Kdz indirmeyı buradan yap telefonunun yazılımı gelir
Ordaki jelly bean link seç tarayıcıya yapıştır indirmeye başlar. Verdiğim linkteki = den sonra kendi telefon ımeını yaz. Bu inen dosya orjinal jelly bean yazılımı koy masaüstüne falan dursun kullanacaksın.

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/os_upgrade_check.jsp?esn=

Öncelikle LG mobile support tool yükle bilgisayarına
https://mega.nz/#!WkRVzTYT!XNmFImVBwDsldiyfKl_AZWLvpL4scaBSVpgbINCKq4M
Yükleyince exe dosyasına sağ tık özellikler kısmından yönetici olarak çalıştır yazan yeri işaretle tamam diyip çık.

Şimdi g2 Driver yükle bilgisayarına
https://mega.nz/#!m94VSAZK!Gkd5HwF7jzj4HBUkTL9TKzRODqnOXYME7E67jo2-XQM

Şimdi Flash tool u zıp ten çıkar içindeki exe dosyasını yönetici yap yine.
https://mega.nz/#!HwAGnQgb!p5DtFnK8n4q69MWkBanjzx_EU0bOxKdbD9Mo0NGvaS8

Şimdi programlar hazır.
Telefonunu kapat.
Usb kablo bilgisayara bağlı olsun.
Telefon kapanınca ses açma tuşuna basılı tutarak usb kabloyu telefonada bağla
Download MOD girecek.
LG Flash tool aç
Ayarlarına dokunma
Select Kdz file den indirdiğin kdz yi seç
Sonra cse Flash seç
Start de.
Böyle sıkıntısız kurdum ben bir çok kez
Adımları eksiksiz yaparsan sorunsuz geçiş yaparsın.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
normal g2 konusunu neden rom konusunu olarak kullanıyorsunuz forumda alt konuda zaten g2 rom destek konusu var Allah aşkına biraz daha dikkat edin lütfen forumu çöpe döndürmeyelim lütfen.

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Telefonda rehber falan iyice kasmaya basladi 1 sene oldu nerdeyse. Sadece rehber kasiyor.Fabrika ayari disinda gecirebilmem mumkunmu

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Telefonda rehber falan iyice kasmaya basladi 1 sene oldu nerdeyse. Sadece rehber kasiyor.Fabrika ayari disinda gecirebilmem mumkunmu
Arama kayıtlarını temizlemeyi dene.
Rehber önbellek temizlemeyi dene.
Ccleaner kurup temizlik yap yine düzelmez ise sıfırlamak gerekir yine 1 sene kullanırsınız.
Bende hiç rehber kasması sorunu olmamıştı.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arama kayıtlarını temizlemeyi dene.
Rehber önbellek temizlemeyi dene.
Ccleaner kurup temizlik yap yine düzelmez ise sıfırlamak gerekir yine 1 sene kullanırsınız.
Bende hiç rehber kasması sorunu olmamıştı.
Bendede olmadı .
Arkadaşın dediklerini dene olmassa hard reset atarsın .
ROM atmadan nasıl dayanıyonuz ben bir sistemde 1 aydan fazla duramıyorum :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Xda'da crdroid diye 6.0.0 romu cıktı ama ben bi turlu yapamadım hep hosgeldinizde kaldi. Gapps ları filanda dogru flashladım deneyen var mı ?

UniqueLiFe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bendede olmadı .
Arkadaşın dediklerini dene olmassa hard reset atarsın .
ROM atmadan nasıl dayanıyonuz ben bir sistemde 1 aydan fazla duramıyorum :)
Aynen ben hiç uğraşmazdım rom işleriyle, ama uğraşınca bağımlısı oldum resmen , her romu denemeye başladım :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Aynen ben hiç uğraşmazdım rom işleriyle, ama uğraşınca bağımlısı oldum resmen , her romu denemeye başladım :)
Çok zevkli :) profesyonellik hissi veriyor , bu arada o romu kurmayın bootloop da kalıyor biri 1 yöntem paylasti ama ise yarasa bile buggy bir sistem olacaktır.

UniqueLiFe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Çok zevkli :) profesyonellik hissi veriyor , bu arada o romu kurmayın bootloop da kalıyor biri 1 yöntem paylasti ama ise yarasa bile buggy bir sistem olacaktır.
En iyisi pusuda bekleyelim , sorunları halletsinler hemen tadına bakarız :) , bu arada cloudy 3.3 sanki çok şarj mı tüketiyor :/