Arkadaşlar merhaba. g2 d802 telefonumda şebeke problemi vardı. Özellikle kapalı alanlarda şebeke gidiyordu en çokta başka cihazlarla başkalarının internettte dolaşırken çoğu zaman benim telfon x atıyordu.. Biraz araştırdım. g2 lerde kronik sorunmuş aslında uzun zamandır kullanıyorum başka hiçbir problemini görmedim telefon çokta hoşuma gidiyor. Neyse konuyu internette araştırırken sdn de bir arkadaş bu sorundan kurtulmanın yolunun united kingdom 20h stock rom u yüklmek olduğunu yazmış biraz araştırarak 2 gün önce yükledim. Daha önce 4.4.2 orjinal kullanıyordum. Normal kullanımla ilgili bir problem olmadı bütün özellikler normal çalışıyor. Ancak internet ve şebeke olayı malesef devam ediyor. Hatta sanırım biraz daha zayıfladı. Bugün birde almanya romunu deneyim dedim ama bir türlü lg fimvareden indiremdim. İnmeyince bari normal Türkiye romunu indireyim dedim malesef oda inmiyor. Telefonumun sanırım 2 ay bir garantisi kaldı şimdi orjinale 4.4.2 stock rom (kdz) yükleyip servise göndermek istiyorum. Bu linkler neden çalışmıyor 20c yi nasılı indirebilirim. 20c türkiye üstüne tıklayınca sürekli reklamlara yönlendiriyor. 32gb 4.4.2 nin yazılımı 20c doğrumudur. Cuma günü smart scren indirmeye engel olduğu için kapatarak indirmiştim ama bugün ne yaptıysam olmuyor not faund diyor beyaz ekran geliyor yada reklam siteleri alışveriş siteleri geliyor. Son sorumda bu stock romları değiştirmem garantide sorun çıkarırmı yapmam gereken birşey varmı telefona rot yapmadım. Zaten şu şebeke olayı olmasa bu tür şeylere hiç bulaşmazdım. Yazım biraz uzun oldu kusura bakmayın.TEŞEKKÜRLER.