LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Geç de olsa LG G2 ile tanıştım arkadaşlar.

Bu telefon ile ilgili birkaç sorum var; yardımcı olursanız memnun olurum.

Android 4.4.2 ile geldi ve şu an rehber sorunu yaşıyorum: Çoğu rehbere girişimde rehberdeki kişiler görünmüyor. Ayarlardan tüm kişileri göster diyorum.
632 kişi var diyor ama görünmüyor. Telefonu kapatıp açarsam kişiler geliyor. Ve çoğu aramada arayan kişi listede olmasına rağmen isim olarak çıkmıyor, kimi zaman da çıkıyor. Aynı problemi mesajlarda da yaşıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim ?

Şimdiden teşekkürler.
Rehberin verilerini bir temizlemeyi dene :) suan G2 romunda degilim .

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Ben hayat boyu daha cm kurmam arkadaş telefonda 100 tane hata çıktı orjinale dönecektim şansa baktım geliştirici ayarlarında root etkinleştirme var onu etkinleştirdim sonra seçmeli başlangıçtan recovery e girdim tekrar cloudy 3.3 kurdum mis gibi vala en azından saçma sapan sorunlar yok sadece stabil değil.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ben hayat boyu daha cm kurmam arkadaş telefonda 100 tane hata çıktı orjinale dönecektim şansa baktım geliştirici ayarlarında root etkinleştirme var onu etkinleştirdim sonra seçmeli başlangıçtan recovery e girdim tekrar cloudy 3.3 kurdum mis gibi vala en azından saçma sapan sorunlar yok sadece stabil değil.
Sen bug lı sistem kurmussun bak mesela slimLP kur ben cok memnunum :)

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Haberiniz olsun flyme os 5.1.1 var xda'da da yeni paylasmis oldukca hostur bilen bilir arayuzunu denemek isteyen bakabilir

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet gordum . bi yorum yapsınlar guzelse kullancam miui kullanmstm simdi flyme :)
Guzel suan icin arayuzu cok hos bence her sey yerli yerinde olmasi gerektigi gibi akici miui de severim ama onun ki biraz daha kibar mi cocuksu mu ne dersen ios andiriyo tabi iosdan cakilmamis iosdan once surulmustu zamaninda ios benzer dedikleri arayuz yani anladiniz kimsenin kimseden arayuz caldigi yok benziyebilirler tabi ama suan kullanici sayisi az istersen sen artmasini bekle buglar varsa sorun olmasin

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Guzel suan icin arayuzu cok hos bence her sey yerli yerinde olmasi gerektigi gibi akici miui de severim ama onun ki biraz daha kibar mi cocuksu mu ne dersen ios andiriyo tabi iosdan cakilmamis iosdan once surulmustu zamaninda ios benzer dedikleri arayuz yani anladiniz kimsenin kimseden arayuz caldigi yok benziyebilirler tabi ama suan kullanici sayisi az istersen sen artmasini bekle buglar varsa sorun olmasin
Valla kafama esince yükleyecem ama şuan cm 13 gelene kadar slimLP romunda kalmayı düşünüyom.
:)

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Knock on var quick reomote ekliyordun kendin root var ama supersu kendin ekliyodun filan oyleydi

UniqueLiFe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Cm 12.1 deki gibi ekranı kapatmak için bildirim çubuğuna tıklamıyoruz değil mi 😒

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Cm 12.1 deki gibi ekranı kapatmak için bildirim çubuğuna tıklamıyoruz değil mi 😒
Ya zaten klasik launcherı kullanan var mı cm de yükle bir tane , sonra kilitleme uygulaması indir . Gestures ten 2 kez dokunmaya o uygulamayı ekle 2 kez dokununca kapansın :)

UniqueLiFe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ya zaten klasik launcherı kullanan var mı cm de yükle bir tane , sonra kilitleme uygulaması indir . Gestures ten 2 kez dokunmaya o uygulamayı ekle 2 kez dokununca kapansın :)
Quick remote ve g3 kamerasını nasıl yapabiliriz peki, google kamerasını sevmiyorum ki[emoji53]

imreqicide

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rehberin verilerini bir temizlemeyi dene :) suan G2 romunda degilim .

bir yerde okudum: güç tuşu ile ses kısma tuşuna birlikte basılı tutulcak, bırakılmayacak. ta ki telefon kapanana kadar. sonra tel kendi kendine açılıyor. bunu yaptıktan sonra bu hatayı almadım. tekrar alırsam yazarım.
saygılar

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
bir yerde okudum: güç tuşu ile ses kısma tuşuna birlikte basılı tutulcak, bırakılmayacak. ta ki telefon kapanana kadar. sonra tel kendi kendine açılıyor. bunu yaptıktan sonra bu hatayı almadım. tekrar alırsam yazarım.
saygılar
İlginç .

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar cloudyg2 3.3 den stock roma dönmek isterken wipe seçeneğinden herşeyi sildim telefon şuan sadece download moda geldi kdz yüklemek istediğimde yüklemeye başlamıyor yadımcı olabilecek var mı

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar cloudyg2 3.3 den stock roma dönmek isterken wipe seçeneğinden herşeyi sildim telefon şuan sadece download moda geldi kdz yüklemek istediğimde yüklemeye başlamıyor yadımcı olabilecek var mı
10c zıp dosyaları vardı onlarla dönseydin keşke forumber ve blacktonıx in. Onlardan birini twrp den ınstall yapınca herşey otomatik yapılıp telefon açılıyordu. Bu adımı kaçırdın sanırım netten kdz yükleme anlatımına bak sen.
Download moduna girmişsin telefonu usb ile pc bağla Flash tools ile yükleme talimatına uyarak kur. Mobil support tool da olsun mutlaka. Bu uygulamaları yönetici olarak çalıştır her zaman. Birde g2 Driverları bilgisayarında yoksa internetten falan bul kur.

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
gerçekten twrp den olduğunu bilsem hiç uğraşmazdım. flash tools ile denedim ama yüklemeye başlamadı bir türlü driverler support tool da güncel ama bir türlü yükleyemedim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

lg supporttool yüklenmiyor bilgisayara ne yapdıysam yükleyemiyorum

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
gerçekten twrp den olduğunu bilsem hiç uğraşmazdım. flash tools ile denedim ama yüklemeye başlamadı bir türlü driverler support tool da güncel ama bir türlü yükleyemedim.
Kdz indirmeyı buradan yap telefonunun yazılımı gelir
Ordaki kıtkat ya da jelly bean link seç tarayıcıya yapıştır indirmeye başlar. Verdiğim linkteki = den sonra kendi telefon ımeını yaz.

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/os_upgrade_check.jsp?esn=

Öncelikle LG mobile support tool yükle bilgisayarına
https://mega.nz/#!WkRVzTYT!XNmFImVBwDsldiyfKl_AZWLvpL4scaBSVpgbINCKq4M
Yükleyince exe dosyasına sağ tık özellikler kısmından yönetici olarak çalıştır yazan yeri işaretle tamam diyip çık.

Şimdi g2 Driver yükle bilgisayarına
https://mega.nz/#!m94VSAZK!Gkd5HwF7jzj4HBUkTL9TKzRODqnOXYME7E67jo2-XQM

Şimdi Flash tool u zıp ten çıkar içindeki exe dosyasını yönetici yap yine.
https://mega.nz/#!HwAGnQgb!p5DtFnK8n4q69MWkBanjzx_EU0bOxKdbD9Mo0NGvaS8

Şimdi programlar hazır.
Telefonunu kapat download modda falansa bazen 20sn kadar power basılı tutarsan kapanır.
Usb kablo bilgisayara bağlı olsun.
Telefon kapanınca ses açma tuşuna basılı tutarak usb kabloyu telefonada bağla
Download MOD girecek.
LG Flash tool aç
Ayarlarına dokunma
Select Kdz file den indirdiğin kdz yi seç
Sonra cse Flash seç
Start de.
Böyle sıkıntısız kurdum ben bir çok kez

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
teşekkür ederim denemeye çalışıyorum ama bilgisayara supporttools yüklenmiyor sebebini bir türlü bulamıyorum

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
herşeyi yapıyorum supporttool da yükleme sırasında bağlantı hatası veriyor bu sorunu nasıl aşarım yardımcı olabilecek var mı

UniqueLiFe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
herşeyi yapıyorum supporttool da yükleme sırasında bağlantı hatası veriyor bu sorunu nasıl aşarım yardımcı olabilecek var mı
Bence Pc telefonu okumadan sen işlemlerini yapmaya çalışıyorsun ondan bağlantı sorunu yaşıyorsun , lg nin sayfasından usb driver indir sonra telefonu pc ye tak download mode al , sonra pc nin telefonu okuduğundan emin olup işlemlerini yap , bende senin gibi sıkıntı yaşıyordum sorunun orda olduğunu sonradan farketmiştim

UniqueLiFe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Başka bir pc se kdz yükleme talimatlarını tekrardan yapma şansın varsa onu bi dene

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
onuda yaptım yine olmuyor telefon açılmıyor kafayı yicem sabahtan beri yapmadığım şey kalmadı stock yada custom fark etmez telefonu açmam gerekiyor.
Internetinizi kontrol edin veya başka bir pcden deneyin telefon açılmıyor derken hiçmi logo falan gelmiyor

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Internetinizi kontrol edin veya başka bir pcden deneyin telefon açılmıyor derken hiçmi logo falan gelmiyor
logo geliyor download moda alabiliyorum. servise götürdüm onlarda yapamadılar %9 da kalıyomuş onlardada supporttool la yükleme yapmaya çalıştılar. kafayı yemek üzereyim şimdi stock rom değilde custom rom yüklemek istesem onun başka yolu var mı?

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
logo geliyor download moda alabiliyorum. servise götürdüm onlarda yapamadılar %9 da kalıyomuş onlardada supporttool la yükleme yapmaya çalıştılar. kafayı yemek üzereyim şimdi stock rom değilde custom rom yüklemek istesem onun başka yolu var mı?
Servisteki adamlar nasıl yapamıyorlar ki.s
Download moddan custom rom yüklenmez kdz halinde hiç yok sanırım.
Sen hangi sürümü yüklemeye çalıştın. Kıtkat bazen sıkıntı çıkarabiliyor. Jelly bean kurmayı denediniz mi acaba?