LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gelmez stock biri de daha halanexus 5 portlamadi etmedi cyonogen de yayinlanmadi bekliyecegiz mecbur

T

tarık0765

SDN Okuru
iyi akşamlar arkadaşlar bende yeni aldım lg g2 benimde bir sorunum var telefonda internette gezinirken çağrı geldiğinde kimin aradığını göremiyorum sadece numara çıkıyor yada ınternet sayfasını kapatıp rehbere girdiğimde kişiler görünmüyor 1 2 dakika sonra geliyor mesajdada aynı şeyi yaşıyorum sanki kasıyor gibi bilgisi olan var mı teşekkur ederim

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
iyi akşamlar arkadaşlar bende yeni aldım lg g2 benimde bir sorunum var telefonda internette gezinirken çağrı geldiğinde kimin aradığını göremiyorum sadece numara çıkıyor yada ınternet sayfasını kapatıp rehbere girdiğimde kişiler görünmüyor 1 2 dakika sonra geliyor mesajdada aynı şeyi yaşıyorum sanki kasıyor gibi bilgisi olan var mı teşekkur ederim
Ilk defa böyle bir sorun duyuyorum güncelleme kontrol et yoksa yedek alıp hard reset dene

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bataryam bozuldu galiba ya.. %15 sarja inene kadar 4 saat 5 dakika ekran süresi aliyorum.Normalmi

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Var onlarin da istatistigini alirsan sorun varsa buluruz ayrica kalibrasyon yap bunun icin bataryanin bozulmasina gerek yok yanlis gosterebilir degerler onun icin yapmani tavsiye ederim
Daha çabuk isinmaya başladı son gunlerde.Resmen Guncelleme gelsin diye bağırıyor telefon. Baya bi uygulama sildim

JusticeLeague

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar g2'min sol alt kısmında cam yerinden cikti cok hafif isik falan gozukuyo hatta. Kirik falan yok yuvasindan cikmis heralde sanirsam ya da yapiskanindan mi cikti nasil sistemi varsa artik. Mecidiyekoydeki servise goturucem garanti kapsaminda islem gorur inşallah :/ teli baya bi yere dusurduk ya :(

gokce7374

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bataryam bozuldu galiba 1 yıldır kullandığım g2 32gb 2 gün şarj gidiyordu.Ama dün akşam 2 saat olmadan dolan telefon 4-5 saat gibi sürede %85 lere ancak çıktı,işin kötüsü şarjdan çektiğimde 1 saat içinde hiçbirşey yapmamama rağmen bitti. Ne yapmalıyım,bir anda bozulur mu batarya,şarj aleti orijinal hatta 2 tane var diğeriyle de şarj ettim aynı. Sorun nedir?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar bataryam bozuldu galiba 1 yıldır kullandığım g2 32gb 2 gün şarj gidiyordu.Ama dün akşam 2 saat olmadan dolan telefon 4-5 saat gibi sürede %85 lere ancak çıktı,işin kötüsü şarjdan çektiğimde 1 saat içinde hiçbirşey yapmamama rağmen bitti. Ne yapmalıyım,bir anda bozulur mu batarya,şarj aleti orijinal hatta 2 tane var diğeriyle de şarj ettim aynı. Sorun nedir?
Garantiye ver :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
kısa ve net olmuş :) program veya virüs kaynaklı birşey olabilir mi? oyun yok telefonumda,normal facebook,twittter,instagram,du batery saver var.
Bence olmaz cunku abartilacak sekilde yemez hicbir program . Hard reset at garantiye vermeden once anlarsn yazılımsalmı değil mi diye. :)

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hard reset nasıl atılır ve atılınca rehber,foto,videolar silinir mi?
Seninki kadar olmasada bende bataryadan şikayetçi oldum geçen günlerde forumada yazdim.En sonunda du battery saver indirdim. Boyle programlara inanmazdim ama bu mucize gerçekten. Telefon ısınmıyor artik isininca cpu sogutucusunu kullaniyorum soğutuyor. Sarj ömrünü uzatti

gokce7374

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Du batery saver yüklü.düne kadar bişey yoktu kafayı yedi bir anda. Tam dolu şarj 1 saate bitiyor.aşırı ısınıyor,mesajlarda ve whatsapp da mesaj olmadığı halde mesaj var gibi sayı var gitmiyor.bir de Play store a baglanmyor.düne kadar bişey yoktu ne oldu anlamadım.

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Du batery saver yüklü.düne kadar bişey yoktu kafayı yedi bir anda. Tam dolu şarj 1 saate bitiyor.aşırı ısınıyor,mesajlarda ve whatsapp da mesaj olmadığı halde mesaj var gibi sayı var gitmiyor.bir de Play store a baglanmyor.düne kadar bişey yoktu ne oldu anlamadım.
Sürümü uygun degildir belki.Bende line uygulamasini kullanirken telefon kitlenip kaliyordu

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Beyler telefonun kulaklığını takıyorum mikrofonu görmüyor düz kulaklık olarak görüyor kulaklık garanti kapsamına giriyor mu acaba ?

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Clodyg2 3.3 kullananlar dokunmatik tuşların boyutunu nasıl ayarlayabilirim yardımcı olabilir misiniz?

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Dpı değiştirerek yapılabilir ama her şey küçülür ya da büyür.
Xposed yükleyerek tweakbox yükleyip yapabilirsin ancak Xposed telefonun stabilitesını bozuyor bir süre sonra.
Orjinal boyutları gayet kullanışlıydı ama hatırladığım kadarıyla.

S

SDN Okuru ok

SDN Okuru
Arkadaşlar batarya kalibrasyonu yaptım ama şimdi batarya daha kötü oldu, hiç dayanmıyor artık :(

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
agalar bişi sorcam benim telefon suya düştüde deniz suyuna tabi sonra biz onu aldık gittik tatlı suda yıkadık telefonda acıktı düştüğünde kapandı otomatikman tatlı suda yıkadık arka kapağı acıpta mecburen icindeki tuzlu su gitsin diye sonra bi güzel sildik ben onu aldım koydum pirincin icine 2 gün beklettim ama gene açılmıyo servise göndersem ne kadar isterler sarjada taktım pirincten cıkarıncada calısmadı gene servise göndersem ne kadar isterler tahmini bilen varmı

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Orijinal sarj aletini cok sik kullanmak alete zarar verirmi.Ayni sarj aletini 3 telefon kullaniyoruz da 😄

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Orijinal sarj aletini cok sik kullanmak alete zarar verirmi.Ayni sarj aletini 3 telefon kullaniyoruz da 😄
Sanirim veriyor.Farkli marka telefonlarda kullaniyoruz ve benim pil ömrüm kisaldi...Akim değeri bozulmuş olabilir mi sarj aletinin ? Ve birdaha baska telefonda kullanmazsam düzelir mi ?