TechnoYoung
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 358
Şu geliştiriciler 6.0 Romu yapmadı bi....
2 ay içinde gelir diye dusunuyorum.Gelmez stock biri de daha halanexus 5 portlamadi etmedi cyonogen de yayinlanmadi bekliyecegiz mecbur
Ilk defa böyle bir sorun duyuyorum güncelleme kontrol et yoksa yedek alıp hard reset deneiyi akşamlar arkadaşlar bende yeni aldım lg g2 benimde bir sorunum var telefonda internette gezinirken çağrı geldiğinde kimin aradığını göremiyorum sadece numara çıkıyor yada ınternet sayfasını kapatıp rehbere girdiğimde kişiler görünmüyor 1 2 dakika sonra geliyor mesajdada aynı şeyi yaşıyorum sanki kasıyor gibi bilgisi olan var mı teşekkur ederim
Kullanimina gore degisir tabi normal yani ss at bir de wakelock dedector de ss atabilirsin arka planda calisanlar icin ona gore bakarim sorun varsa diyeBataryam bozuldu galiba ya.. %15 sarja inene kadar 4 saat 5 dakika ekran süresi aliyorum.Normalmi
Dedigin uygulama google playde varmi,su anda sarj oluyor birdahaki istatistigi atarimKullanimina gore degisir tabi normal yani ss at bir de wakelock dedector de ss atabilirsin arka planda calisanlar icin ona gore bakarim sorun varsa diye
Var onlarin da istatistigini alirsan sorun varsa buluruz ayrica kalibrasyon yap bunun icin bataryanin bozulmasina gerek yok yanlis gosterebilir degerler onun icin yapmani tavsiye ederimDedigin uygulama google playde varmi,su anda sarj oluyor birdahaki istatistigi atarim
Var onlarin da istatistigini alirsan sorun varsa buluruz ayrica kalibrasyon yap bunun icin bataryanin bozulmasina gerek yok yanlis gosterebilir degerler onun icin yapmani tavsiye ederim
Daha çabuk isinmaya başladı son gunlerde.Resmen Guncelleme gelsin diye bağırıyor telefon. Baya bi uygulama sildimVar onlarin da istatistigini alirsan sorun varsa buluruz ayrica kalibrasyon yap bunun icin bataryanin bozulmasina gerek yok yanlis gosterebilir degerler onun icin yapmani tavsiye ederim
Garantiye verArkadaşlar bataryam bozuldu galiba 1 yıldır kullandığım g2 32gb 2 gün şarj gidiyordu.Ama dün akşam 2 saat olmadan dolan telefon 4-5 saat gibi sürede %85 lere ancak çıktı,işin kötüsü şarjdan çektiğimde 1 saat içinde hiçbirşey yapmamama rağmen bitti. Ne yapmalıyım,bir anda bozulur mu batarya,şarj aleti orijinal hatta 2 tane var diğeriyle de şarj ettim aynı. Sorun nedir?
kısa ve net olmuş program veya virüs kaynaklı birşey olabilir mi? oyun yok telefonumda,normal facebook,twittter,instagram,du batery saver var.Garantiye ver
Bence olmaz cunku abartilacak sekilde yemez hicbir program . Hard reset at garantiye vermeden once anlarsn yazılımsalmı değil mi diye.kısa ve net olmuş program veya virüs kaynaklı birşey olabilir mi? oyun yok telefonumda,normal facebook,twittter,instagram,du batery saver var.
Bence olmaz cunku abartilacak sekilde yemez hicbir program . Hard reset at garantiye vermeden once anlarsn yazılımsalmı değil mi diye.
Seninki kadar olmasada bende bataryadan şikayetçi oldum geçen günlerde forumada yazdim.En sonunda du battery saver indirdim. Boyle programlara inanmazdim ama bu mucize gerçekten. Telefon ısınmıyor artik isininca cpu sogutucusunu kullaniyorum soğutuyor. Sarj ömrünü uzattiHard reset nasıl atılır ve atılınca rehber,foto,videolar silinir mi?
Sürümü uygun degildir belki.Bende line uygulamasini kullanirken telefon kitlenip kaliyorduDu batery saver yüklü.düne kadar bişey yoktu kafayı yedi bir anda. Tam dolu şarj 1 saate bitiyor.aşırı ısınıyor,mesajlarda ve whatsapp da mesaj olmadığı halde mesaj var gibi sayı var gitmiyor.bir de Play store a baglanmyor.düne kadar bişey yoktu ne oldu anlamadım.
Xda bak bulursun zipler var onun icinClodyg2 3.3 kullananlar dokunmatik tuşların boyutunu nasıl ayarlayabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Sanirim veriyor.Farkli marka telefonlarda kullaniyoruz ve benim pil ömrüm kisaldi...Akim değeri bozulmuş olabilir mi sarj aletinin ? Ve birdaha baska telefonda kullanmazsam düzelir mi ?Orijinal sarj aletini cok sik kullanmak alete zarar verirmi.Ayni sarj aletini 3 telefon kullaniyoruz da 😄