LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Benim icin cok buyuk bir onemi acikcasi 5.1.1 lg versemese de cok onemli degil suan benim telefon oldukca stabil tabi gelmesini isterim orasi ayri zaten bir sure sonra stock kimse kullanmamamya baslicak cyanogen tabanli romlar kullanacagiz stabil olanlari cikar nexus 5 portlasar bile olur sadece lg nin ufak tefek seyler portlancak o kadar kamera uygulamasi quick remote filan bunlar olduktan sonra sorun ne lg arayuzu olmayi versin guzel bir duzenleyin launcher filan derken cok daha guzel ve akici olur
Ya bende senin dedigin gibi diyorum nexus un kamera arayuzu tek kelimeyle berbat ve LG deki bazi ozellikler yok . Launcher hic dert degil zaten. LG nin uygulamalarida (ayarlad menusu arama menusu) daha zarif duruyor. Bide Samsungunki.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar telefon otg yi görmüyor sorun ne olabilir? Usb taktım görmüyor ayari falan mi vardi

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya bende senin dedigin gibi diyorum nexus un kamera arayuzu tek kelimeyle berbat ve LG deki bazi ozellikler yok . Launcher hic dert degil zaten. LG nin uygulamalarida (ayarlad menusu arama menusu) daha zarif duruyor. Bide Samsungunki.
Aynen suan icin bile menu arayuzunu sevmiyorum samsung bana gore daha da kotu arama ayarlar filan safinda pek sevilesi bir tarafi yok cok sıkıcı htc severim olabilir tabi ama daha akici olmali ozellikle lg ve samsung tabi bunlar yeni telefonlarda oldukca akici ama bu takilmiyor demek degil nadirende olsa olabilir ne kadar ios kullanmasamda kullanamam da apple bagli kalamam o bakimdan satis politikasi da beli eskidikce yenisini al ama arayuz dersen guzel hata cok guzel rahat konforlu ve basit olmasi gereken miui o bakimdan o da oldukca iyi bu durumdan dolayi bazen ios cakmasi lakabini yapistiriyorlar [emoji1] ama olsun bazi seylerde ondan alinmis

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telefon otg yi görmüyor sorun ne olabilir? Usb taktım görmüyor ayari falan mi vardi
Telefonun driver filan yukluyse sorun olmamali kendisi algilamali direk olarak kullandiginiz rom nedir belki flash belekte sorun olabilir kabloda da olabilir sebep [emoji2] cok deneme yanilmayla bulabilirsiniz .

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Aynen suan icin bile menu arayuzunu sevmiyorum samsung bana gore daha da kotu arama ayarlar filan safinda pek sevilesi bir tarafi yok cok sıkıcı htc severim olabilir tabi ama daha akici olmali ozellikle lg ve samsung tabi bunlar yeni telefonlarda oldukca akici ama bu takilmiyor demek degil nadirende olsa olabilir ne kadar ios kullanmasamda kullanamam da apple bagli kalamam o bakimdan satis politikasi da beli eskidikce yenisini al ama arayuz dersen guzel hata cok guzel rahat konforlu ve basit olmasi gereken miui o bakimdan o da oldukca iyi bu durumdan dolayi bazen ios cakmasi lakabini yapistiriyorlar [emoji1] ama olsun bazi seylerde ondan alinmis
😀 Miui kullandm gayet guzel.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Telefonun driver filan yukluyse sorun olmamali kendisi algilamali direk olarak kullandiginiz rom nedir belki flash belekte sorun olabilir kabloda da olabilir sebep [emoji2] cok deneme yanilmayla bulabilirsiniz .
1 ay önce algılıyordu su an görmedi nedense hayır kullanmadim da usb kendisinden otgli zaten ama
Dosya bicimi FAt 32 olmalı . Bicimlendirin.
Usb yi bilgdan bicimlendirdim gene olmadı

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
1 ay önce algılıyordu su an görmedi nedense hayır kullanmadim da usb kendisinden otgli zaten ama

Usb yi bilgdan bicimlendirdim gene olmadı
Bicimlendirirken FAT 32 dosya bicimini sectiniz mi ? Bicimlendirirken varsayilan ayarlarada dondurun bir de.

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar sorunum şu elimde bir tane d802 g2 var 4.4.2 rom vardı içinde bende 5.0 yükledim cihazın dokunmatiği düzgün algılamıyor bastığım yere basmıyor. cihaz yurt dışı kayıtlı otg ile maus bağlayaak düzgün kullanabiliyorum. cihaz 32 gb dı 16 gb düştü bu arada benim yüklediğim yazılımlar 32 gb olmasına rağmen bir çözümünü bilen varsa Allah rızası için yardımcı olsun.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar sorunum şu elimde bir tane d802 g2 var 4.4.2 rom vardı içinde bende 5.0 yükledim cihazın dokunmatiği düzgün algılamıyor bastığım yere basmıyor. cihaz yurt dışı kayıtlı otg ile maus bağlayaak düzgün kullanabiliyorum. cihaz 32 gb dı 16 gb düştü bu arada benim yüklediğim yazılımlar 32 gb olmasına rağmen bir çözümünü bilen varsa Allah rızası için yardımcı olsun.
16ya dusen cihazı 32ye döndürme google da arat dh de var fixi adımları uygulayıp çözersin sorununu

gercekmanyak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Artık gelsin şu 5.1 yaaa...kanser etti 5.0...düzelecekse düzelsin valla...

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yav söylemekten bıktım siz yazmaktan bıkmadınız g4 g3 g flex 2 gibi üst modeller 5.1.1 almadan g2ye beklemek ne kadar mantıklı sizce bi düşünün

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Yok abi tüm driverlar yüklü pcde açınca bir sıkıntı yok pc suite teli görüyor mobile support toolsta gözüküyor ancak yükleme yaparken sw uptade kısmında %2de kalıyor bilerek bir driver kurmadım o yüzde 2 lik kısma kadar bile gelmedi demek ki sorun telefonda bide bende pc bağlantısı kısmında lg yazılımını yükle yok acaba ondan olabilir mi ki mtp dosya paylaşımını seçiyorum mecburen.Twrp ile stock rom kuracam artık aklıma başka bişey gelmiyor vala.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Yav söylemekten bıktım siz yazmaktan bıkmadınız g4 g3 g flex 2 gibi üst modeller 5.1.1 almadan g2ye beklemek ne kadar mantıklı sizce bi düşünün
Ama onlar 6 alacak buda var öyle alan kaç tane telefon var biliyon mu ? Ama alabilirde alamayabilirde su guncelleme bekleyenleride anlayamıyorum 😀

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Ama onlar 6 alacak buda var öyle alan kaç tane telefon var biliyon mu ? Ama alabilirde alamayabilirde su guncelleme bekleyenleride anlayamıyorum 
Hocam tot ile orjinale döndüm ama tel şuan 4.2.2 ve eur olarak gözüküyor yani türkiye değil sanırım şimdi ne yapcaz :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Tot ile yaparken aygıtı com 41 diye degistirmistim aynı şekilde bırakıp denedim flash tool ile sorunsuz oldu nihayet oldu yahu yarında yollim teli.
Ben hala garantiye vermedim hazirandan beri vercem sorsanız sizce tam garantisi biterkenmi versem (mayısta bitecek)