Kuvvetmira
Profesör
Arkadaşlar indirdiğim şarkılar müzikler uygulamasında gözükmüyk indirdigim fotograflarda öyle yardimci olursaniz sevinirim
İndirdiğin şarkıyı başka bir dosyaya taşırsan otomatik görür tavsiyem music klasörü resimleride DCIM
Arkadaşlar indirdiğim şarkılar müzikler uygulamasında gözükmüyk indirdigim fotograflarda öyle yardimci olursaniz sevinirim
Koruma için alınır ama telefon hepten hantallaşıyor bende var evde duruyor kullanmıyorum.Arkadaslar 25 tlye orijinal spigen slim armor kilif Alınır mi?
Aldım artik neyse su an takılı olan kılıf berbat halde ihtiyaç vardı o yüzdenKoruma için alınır ama telefon hepten hantallaşıyor bende var evde duruyor kullanmıyorum.
Ses açma veya kapama tuşuna bastığınızda fotoğraftaki gibi öncelik yazısı çıkacaktır, oradan aktifleştirebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 12696
1-öncelikle adb driver ve telefona ait tüm driverları edinmeniz gerekiyor. adb driver yetiyor gibi ancak telefona ait diğer driverlarıda kurmakta fayda var*s.a arkadaşlar dün lg g2 yi cloudy den stock rom 4.4.2 ye döndürmeye çalışıyordum herşey normal giderken yükleme%3 civarında elektrikler kesildi. Telefon şuan download moda da recovery ye de girmiyor açılır açılmaz fastboot moda geçiyor.
daha sonra bu konuyu biraz araştırıp adb dosyalarını yüklemem gerektiğini öğrendim. bunları yükledikten sonra ise böyle oluyor
düzeltmek için yardımlarınızı bekliyorum.
Sorun olacağını sanmam.Benim orijinal sarj aletimle gm discovery telefonu sarj etsem sarj aletinde sıkıntı cikarmi
1-öncelikle adb driver ve telefona ait tüm driverları edinmeniz gerekiyor. adb driver yetiyor gibi ancak telefona ait diğer driverlarıda kurmakta fayda var*
adb driver*http://developer.android.com/sdk/win-usb.html*
lg usb driver*http://tool.xcdn.gdms.l...v?fileKey=UW00120120425*
2-adb klasörünü C:\ sürücüsüne atın. (adbhttps://drive.google.co...0tnT2M/view?usp=sharing*)*
3- Ses kısma tuşu + USB kablosunu telefona bağlayın.(full brick olmuş cihaz kesinlikle fastboot moduna girer bu kombinasyonla)
4-Başlat >> Çalıştır >> cmd*
5-Her adımı sırası ile onaylayarak takip edin.*
cd c:\adb*
fastboot erase cache*
fastboot erase recovery*
fastboot erase laf*
fastboot erase aboot*
fastboot erase misc*
fastboot erase dbi*
fastboot flash laf laf.img*
fastboot flash recovery recovery.img*
fastboot flash aboot aboot.img*
fastboot flash misc misc.img*
fastboot flash dbi dbi.img*
fastboot reboot*
6-Tekrar fastboot ekranı gelecektir.*
7-USB kabloyu çektikten sonra güç tuşuna telefon tamamen kapanana kadar basılını tutun.*
8-Ses açma tuşu + USB kablosunu bilgisayara bağladığınızda "Download Mode" karşınıza gelecektir.*
Tamamen alıntıdır.
Yönetici olarak çalıştır , virus programi guvenlik duvari filan kapat. Pc de deilim olamamda zaten 😔
Her komutu tek tek onaylıyorsun degilmi baska türlü hata verir.
Şuan elektronik cihaz alınmaz yeni nexus 5 i bekle.G2 satmayı düşünüyorum nediyorsunuz ?
Satıp ne yapcan? Neden satiyorsun?G2 satmayı düşünüyorum nediyorsunuz ?
Cihaz çok ısınyor öyle böyle değil servise götürmekten bıktım anakartı ben bişey yapmadan yanmış elektronik şans işi ben o konularda şansım yok sanırım.Satıp ne yapcan? Neden satiyorsun?
Yükleme 5.1.1 beklearkadaşlar 5.1.1 ne zaman gelir sizce kıtkatta beklıyorum 5.0.2 yüklemeli miyim sizce
LG de diger firmalar gibi yaptı yani dogal bir sey yaptı ha LG dogrumu yaptı tabiki hayır ama diger firmalar gibi yaptı iste Sony gibi yapabilirdi hele G2 gibi bir telefona en azından 6.0 verebilirdi. LG'nin bu secimi cok kayip verdirecek benden demesi hatta cokta zor deik G3 e filanda ayni arayuzu vercek hemen G2 ye uyarlayip verebilirdi. (Bu islerden anlayan varsa anlar) neyse lafı uzatmayalm saglam 5.1.1 versinler bu bile yeterli.Evet arkadaslar haberiniz vardir lg bizi evlatlik birakti gitti 6.0 malesef yok zaten lg den pek beklentimde yoktu samsung gore gene iyi sonucta neyse umarim gelistiriciler su g4 filan cikcak romu portlayip stabil halde bize sunarlar beklentim o yonde ama cokta bir onemi yok zaten custom rom kullanan icin bir onemide yok sony kac yilik cihaza vercem demeside enteresan gorcez bakalim vericek mi note 2 dogru duzgun hic gunceleme gelmedi mesela 2gb ram olmasina ragmen hic bir sey vermedi g2 gene iyi gunceleme aldi sonucta ben cihazi birakmayi dusunmuyorum zaten gidip 1 2 sene kullancak degilim daha uzun sure idare eder beni g3 verip degistirseniz degistirmem acikcasi bu cihazin sarj suresi olsun performans olsun daha iyi sonucta
Arkadasın dedigi gibi 5.1.1 bekle hem senin icinde birden guzel farklılık olur 5.1.1 den daha tatmin olursun psikolojik olarak. 5.0.2 sadece gorswl farklilik getiriyor dendigi gibi ART filan bi ise yaramadı ve sarj bir tık geride.LG de diger firmalar gibi yaptı yani dogal bir sey yaptı ha LG dogrumu yaptı tabiki hayır ama diger firmalar gibi yaptı iste Sony gibi yapabilirdi hele G2 gibi bir telefona en azından 6.0 verebilirdi. LG'nin bu secimi cok kayip verdirecek benden demesi hatta cokta zor deik G3 e filanda ayni arayuzu vercek hemen G2 ye uyarlayip verebilirdi. (Bu islerden anlayan varsa anlar) neyse lafı uzatmayalm saglam 5.1.1 versinler bu bile yeterli.
arkadaşlar 5.1.1 ne zaman gelir sizce kıtkatta beklıyorum 5.0.2 yüklemeli miyim sizce
Aosp olarak olur ama ux4lu marshmallow yapacak geliştirici g2 icin yok olsa bile uğraşmaz.G2 nin mevcut olmadigi android surumunden portlamak zor . suan bile g4 arayuzu var 😄 bir seyler olacaktır. 6.0 insallah portlarlar zaten rom destegi hep olur g2 ye obemli olan lg arayuzu.