Evetgoogle playdan indiricez değil mi
Onemli değilTeşekkür ederim kardeşim
Faydali program o ama ben 2~3 haftada bir indirip telefonu temizliyom sonra geri siliyom,sarj yer onlar sende benim gibi yaponun haricinde kardeş bişey daha sorcam clean master falan gibi bi program diyo facede dolaşırken o program gerçekten iyi mi yoksa virüs mü ?
Asla tavsiye etmem clean programlarini... Fakat cihazina saygi duy dostum o cihaz asla kasmaz 😉 oyun onerisine gelince internetsiz bir oyun olarak ayrica eglenceli olsun diyorsan Hill Climb Racing olabilir...onun haricinde kardeş bişey daha sorcam clean master falan gibi bi program diyo facede dolaşırken o program gerçekten iyi mi yoksa virüs mü ?
G2 g3 ve g4 e oranla çok daha stabil sadece kamerası biraz zayıf. Hayırlı olsun. 5.0.2 ye güncelleme yapmasanız iyi olur. Lollipopta hem batarya az gidiyor hem de telefon stabil çalışmıyor. G2 için en iyisi 4.4 kitkatArkadaşlar bir hafta önce telefonu aldım gayette memnunum,programların güncellemesi gelmiş onu güncellersem telefon kasar diye korkuyorum sıkıntı yaşarmıyım ? Birde wifisiz ortamlarda seyahat halindeyken ws telefonu kastırmıyacak oyun önerileriniz varmı ? Şimdiden teşekkürler
Kesinlikle katiliyorum...G2 g3 ve g4 e oranla çok daha stabil sadece kamerası biraz zayıf. Hayırlı olsun. 5.0.2 ye güncelleme yapmasanız iyi olur. Lollipopta hem batarya az gidiyor hem de telefon stabil çalışmıyor. G2 için en iyisi 4.4 kitkat
Niye gidip g2 satip z1 almakla ugrasiyorsun artik ikisi de eskimisbtelefon ama eskimis derken simdi ikiside hala calistiramayacagi uygulama yok yeni nesil devil sadece h2 satacaksan da daha yeni yeni nesil telefonlara bakmani tavisye ederim z1 ve g2 icin ureticilerin destegi olsun kullanici olan gelistiricilerin destegi pek uzun surmezBu telefonun 2. el piyasası nedir? elimde 1.5 ay resmi distribütör garantisi kalmış çiziksiz 32gb beyaz modeli var. elden çıkarıp Z1 almayı düşünüyorum?
Lg g2 yi z1 e degil z2 ye dahi degismez akli olan... Sana bol sans arkadasim elindeki cihazin kiymetini bil bence..Bu telefonun 2. el piyasası nedir? elimde 1.5 ay resmi distribütör garantisi kalmış çiziksiz 32gb beyaz modeli var. elden çıkarıp Z1 almayı düşünüyorum?
Clean master kullanmani pek tavsiye etmem dedikleri gibi sarj pmrunden yer onun yerine direk recoveryden cache leri temizlemeni oneririm ama onu yapamam dersen es task manager kullanmani oneririm gerektiginde cache de ram de olsun gerekli seyleri burdan yapabilirsin telefona da yuk olmaz lazim oldugunda kullanirsin baslangicta acilan uygulama ri ayarliyabilirsin root izni ister ayrica o diyer ayarlarda root iznine gerek duymazFaydali program o ama ben 2~3 haftada bir indirip telefonu temizliyom sonra geri siliyom,sarj yer onlar sende benim gibi yap
Simdi bilmeden yonlendirmenin bir anlami yok verdigim linkten arm olani zip halinde olani flasliyip apk de kurarsaniz xposed elde etmis olursunuz lollipop icindirLollipop ta xposed kullanılmıyor.
link verebilirmisin...Simdi bilmeden yonlendirmenin bir anlami yok verdigim linkten arm olani zip halinde olani flasliyip apk de kurarsaniz xposed elde etmis olursunuz lollipop icindir
Temizleyip siliyorum hemen zatenClean master kullanmani pek tavsiye etmem dedikleri gibi sarj pmrunden yer onun yerine direk recoveryden cache leri temizlemeni oneririm ama onu yapamam dersen es task manager kullanmani oneririm gerektiginde cache de ram de olsun gerekli seyleri burdan yapabilirsin telefona da yuk olmaz lazim oldugunda kullanirsin baslangicta acilan uygulama ri ayarliyabilirsin root izni ister ayrica o diyer ayarlarda root iznine gerek duymaz
arm ve arm64 var hangisi indirmem gerekiyor...
Arm64arm ve arm64 var hangisi indirmem gerekiyor...
Lutfen bilip bilmeden yazmiyalim tlefonuna zarar verebilirsiniz ben arm olan dedim yani arm64 degil
Bilip bilmeden? Arm v7 olan yuklenecek. Yanlış yazmışım.Lutfen bilip bilmeden yazmiyalim tlefonuna zarar verebilirsiniz ben arm olan dedim yani arm64 degil
Bunu dememin sebebi uyarmak biraz daha dikkatli olmak ocin sonucta onu yuklerse buyuk ihitimal bootlouderda kalacak o yuzden daha dikkatli biraz bakip oyle yazmakta fayda var sonra olan ona olacakBilip bilmeden? Arm v7 olan yuklenecek. Yanlış yazmışım.
Dostum insanlık hali yanlış söyledik bizim yanlisimiz yuzunden birinin cihazında sıkıntı çıkarsa onu duzeltmek boynumuzun borcudur bu böyle biline buarada bootloader dedigin sey bazı partitionlardan olusan biseydir bootloaderla kalınmaz bootlopta kalınır [emoji6]Bunu dememin sebebi uyarmak biraz daha dikkatli olmak ocin sonucta onu yuklerse buyuk ihitimal bootlouderda kalacak o yuzden daha dikkatli biraz bakip oyle yazmakta fayda var sonra olan ona olacak
Bilmeden yazmışım kusura bakmayın!Simdi bilmeden yonlendirmenin bir anlami yok verdigim linkten arm olani zip halinde olani flasliyip apk de kurarsaniz xposed elde etmis olursunuz lollipop icindir