LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
google drive ın 100 gb g4 için olan 2 yıllık bir hediyesi var onu g2 için xda da yapılmış [MODS] [06/08/15] CLOUDYG2 3.2/3.3 Navigatio… | LG G2 | XDA Forums
aşağıda 2. mesajda bunu ben yapamadım senin bundan haberin varmı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dosya izin gerekiyormuş inirmem için :D sana zahmet izin versene
Verdim :) Konu hakkında fikrim yok lazımda değil :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gelen Guncelleme kameraya etki edermi ? Gece moduna falan
Olsa bile çok çok az olur . Yani olsa 5.0.2 UX 3.0 ile olurdu yani LG hatayı giderebilseydi (ya da işinemi gelmiyor bilemem) giderirdi 5.0.2 ile birlikte.

er_ozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ota'dan güncelleme alinacagini dusunmuyorum Lollipop guncellemesi dagitima ciktiginda zaten LG sadece pc suite yazilimiyla guncelleme yapilabilecegini duyurmustu...

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Kamerayla ilgili güncelleme düzeltme gelmeyecek şimdiden söyliyim en iyi performansı almak için rootlayıp xdabbeb kamera yükleyin xda da mevcut.

er_ozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Benim 2 bucuk saati buluyor sarj simgesinin kalkması ya
Sarj olma suresi uzun olan cihazin bataryasi saglamdir kardesim tabiki sarj cihazinin performansida onemli yani sarj cihazinda bir sorun olmamali. Ayrica telefonun yazilimindan kaynaklanan bir sorunda var olabilir yani bunlar goreceli cihazinin durumuna gore degisir ayrica sarj ederken parlakligi 0 a getir. Wifi vs baglantilari kullanmiyorsan kapat bu sekilde hem batarya omrun uzar hemde cabuk sarjdan istifade edersin...

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sarj olma suresi uzun olan cihazin bataryasi saglamdir kardesim tabiki sarj cihazinin performansida onemli yani sarj cihazinda bir sorun olmamali. Ayrica telefonun yazilimindan kaynaklanan bir sorunda var olabilir yani bunlar goreceli cihazinin durumuna gore degisir ayrica sarj ederken parlakligi 0 a getir. Wifi vs baglantilari kullanmiyorsan kapat bu sekilde hem batarya omrun uzar hemde cabuk sarjdan istifade edersin...
Tesekkur ederim aciklama için dediklerini uygulayacagim

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
En iyi kombinasyon kendinizin test edip buldugudur benim telefonumda cok iyi olan kombinasyon seninkinde kötü olabilir kullanim sekline gore kendin olustur kombinasyon.
Senin telefon g2 degilmi aynı ürün nasıl sende iyi bnde kotu olabilir ki anlamadım orayı :-)

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Senin telefon g2 degilmi aynı ürün nasıl sende iyi bnde kotu olabilir ki anlamadım orayı :-)
G2 ayni g2 ama kullanim sekli farklı aynı sey romlarda da gecerli senin memnun olduğun romdan baska biri memnun olmaz kernelde de oyle sende dorimanx en iyi performansi sunarken benim cihazda xceed sunar bunu mesela.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
G2 ayni g2 ama kullanim sekli farklı aynı sey romlarda da gecerli senin memnun olduğun romdan baska biri memnun olmaz kernelde de oyle sende dorimanx en iyi performansi sunarken benim cihazda xceed sunar bunu mesela.
Anladım saolasin

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
410k serili telefon kullanıyorum fabrika hatası ekranda içinde çiziklik var kapalı şarj olurken belli oluyor oda panelde bir sorun yaratmıyor aldım telefonu mecidiyeköye servise götürdüm durumu anlattım adam normal dedi mikrofon hoparlörü değiştirdim flex değişti batarya değişti cihazın batarya sorunu çıktı şimdi şarj daha çabuk gidiyor anlamadım 1 hafta filan oldu batarya tam cihaza adapte olamıyor servise tekrar götürüp durumu anlatıcam anasını satıyım bi işi doğru yapsalar valla benide uğraştırıyorlar ya Sony xperia z5 alıcam ne kamera kötü ne cihaz çıksın alıcam Lg bulaşmam abi.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
410k serili telefon kullanıyorum fabrika hatası ekranda içinde çiziklik var kapalı şarj olurken belli oluyor oda panelde bir sorun yaratmıyor aldım telefonu mecidiyeköye servise götürdüm durumu anlattım adam normal dedi mikrofon hoparlörü değiştirdim flex değişti batarya değişti cihazın batarya sorunu çıktı şimdi şarj daha çabuk gidiyor anlamadım 1 hafta filan oldu batarya tam cihaza adapte olamıyor servise tekrar götürüp durumu anlatıcam anasını satıyım bi işi doğru yapsalar valla benide uğraştırıyorlar ya Sony xperia z5 alıcam ne kamera kötü ne cihaz çıksın alıcam Lg bulaşmam abi.
Hala neden kapalı ve şarj olurken oluyo onu düşünüyorum...

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Boydan boya olan cizgiler hertelefonda var ips ekrandan dolayi gunese tutup telefona bakarsan aynı cizgileri göreceksin .

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Boydan boya olan cizgiler hertelefonda var ips ekrandan dolayi gunese tutup telefona bakarsan aynı cizgileri göreceksin .
Bende öyle düşünmüştüm ama adam şarja takınca diyor o kısmı anlamadım trollüyor mu acaba yoksa yanlış mı anladı adam anlamadım . :D

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Bende öyle düşünmüştüm ama adam şarja takınca diyor o kısmı anlamadım trollüyor mu acaba yoksa yanlış mı anladı adam anlamadım . :D
MyJB37.jpg

Sağ tarafa çok dikkatli bakınca böyle bir yukarı doğru şimşek işareti var bu telefon açıkken belli olmuyor kapalıyken şarjda gözüküyor panelde bi arıza var Lg bunu yapmıyor sararması gerekiyormuş ekranın ulan 410K model sararma yaparmı yapmaz.

canerfb96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir hafta önce telefonu aldım gayette memnunum,programların güncellemesi gelmiş onu güncellersem telefon kasar diye korkuyorum sıkıntı yaşarmıyım ? Birde wifisiz ortamlarda seyahat halindeyken ws telefonu kastırmıyacak oyun önerileriniz varmı ? Şimdiden teşekkürler

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar bir hafta önce telefonu aldım gayette memnunum,programların güncellemesi gelmiş onu güncellersem telefon kasar diye korkuyorum sıkıntı yaşarmıyım ? Birde wifisiz ortamlarda seyahat halindeyken ws telefonu kastırmıyacak oyun önerileriniz varmı ? Şimdiden teşekkürler
Kasmaz o telefon