dragomhmt
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 8
KompleDün telin camını kırdım. Sadece cam değişir mi ekran filan komple mi değişecek ?
Ne zaman gelecekGelecek kesinleşti zaten 5.1.1
Bi yardım etseniz 😞Asphalt 8 indirmeye calistigim zaman %90 da hata 194 nedeniyle indirlemedi diyor sebep ne cildircam ya
Hayirli olsun g pro 2 artik nasil yaptin yada oldugunu bilmiyorsun neyse sen prop dan segistir sorun cikmaz onu ara sira bazi seyler icin kendim degistirirdim kendiliginden nasil oldugunu bilemem belki baska cihazin biseyini flashlamisindir sorun cikmazSelamün aleyküm hocalarım,
Şimdi şöyle bir durum var..
Lg g2 d802 olan telefonum vardi (halen daha var )
Yaklasik 2 aydir cloudy 3.3 kullanmaktayim son 2 gundur birsey farkettim bilgisayardan gmail hesabima bakiyodum bi mail gozume carpti lg g pro 2 cihazindan gmail hesabina girildi yaziyodu dedim allah allah kimdir bu necidir ertesi gun baska bisey fark ettim telefondan dizi izlemeye karar vermistim hani bazi virus sayfalari olur ya lg g2 cihaziniz surumu dusuk falan yazar orda lg g2 yazmasi gerekirkern lg g pro 2 d838 midir nedir(lg gpro 2 nin model numarasi iste) neyse o yaziyodu sonra jeton orda dustu lg g pro 2 benim telefonmus dedim nasil oldu bu bu yuzden bunu yaziyorum su an telefonun ayarlara girdim model numarasi d838 yaziyo rootbexplorer danda baktim buildproptan ordada d838 yazio ben hicbir ayariyla oynamamistim telefonun kendiliginden oldu simdi asil soru su gercekten telefonun model i mi deismistir ki ben bunu pek olasi bulmuyorum yoksa sadece yazilimsal olarak d838 yazio donanimda telefon hala d802tr modelimi vede en onemli sorum d802 icin olan bir romu yuklerken bir skntı cikarmi acil cevaplarinizi bekliyorum ona gore root explorerdan modeli gene d802 yapicam ama benim aklima asil takilan seyse bunun neden oldugu
Bide alakasiz olcak biraz ama bu durum cubugundaki cloudy 3.× ile gelen flaş isigi kisayolunu cogunuz biliyosunuzdur iste o kendiliginden gitti baktim durum cubugu ayarlarina ordada yok ula noluyo bu telefona
Harici olarak apk yükle öyle dene.Bi yardım etseniz 
+yaklaşık iki sene oldu. İlk çıktığında teknosadan almıştım. garantisi dolmak üzere. Telefon normal kullanımda (internet vb.) aşırı derecede ısınıyor, pili zayıfladı ve 3. kere ekranda sarı leke çıktı. Garanti belgesini kaybettim. Değişim için şartlar neydi? Biri açıklayabilir mi?
Telefondan çok memnunum bu arızalar olmasa ve satıp başka telefon almak istesem karar bile veremiyorum. Bu telefonun kullanım rahatlığına çok alıştım. Bakalım 3. sefer aynı arızadan garantiye gidince ne olacak...
Sebeke sorunu icin modem flaslayabilirsin donanimsal sıkıntı yoksa duzelecektir.+
Artık bende sarı leke sahibiyim 1 sene 3 aydır kullanıyorum teli 2 3 hafta önce çıktı (benim için hiç dert değil) fakat ben garantiye verince şu şikayelerde bulunacağım baya parça değişecek ya da yeni seriden bir cihaz verirler adamlara kalmış;
-Sarı leke
-4 taraftan telefon çatladı
-LG harfleri düşüyor
-Batarya biraz az gitmeye başladı
-Şebeke sorunu[Beni tek rahatsız eden taraf bu]
Bu kadar problem üzerine inşallah yeni seri bir cihaz verirler artık![]()
Cloudy 3.3 kullanıyorum link atar mısın ?Sebeke sorunu icin modem flaslayabilirsin donanimsal sıkıntı yoksa duzelecektir.
D802 30b modem xda da vardı bak bulursun.Cloudy 3.3 kullanıyorum link atar mısın ?
Kernel yedeklemeyi goremedim.cloudy 3.3 ü kullanıp orjinal kernele sahip olan arkadaş varsa https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mkrtchyan.recoverytools bu uygulamayı kurup kerneli yedekleyip bana atabilrmi. kernel yedeği dosya yöneticinizden rashr klasörünün içinde kernel backuptadır.
Kernel yedeklemeyi goremedim.
OTA'dan gelir bence çünkü 5.0.2 o kadar da farklı bir sürüm değildi görsellik haricinde bundan dolayı vermediler diye büssürü teorim var5.1.1 OTA dan gelecek mi ?
EyvallahOTA'dan gelir bence çünkü 5.0.2 o kadar da farklı bir sürüm değildi görsellik haricinde bundan dolayı vermediler diye büssürü teorim var5.1.1 stabil olduğu için direk otadan verirler. [MENTION=107289]by_slmz[/MENTION] yaptım işim olmayınca atarım. D:
Ben kullandim uzun sure busuru telefonda denedim bende stabildi sana kalmis baska onun arayuzu kadar guzel olan bir rom goremedim m8 modlu lg g2 icin olan romu denemistim m8 ara yuzunu de severim ama o rom stabil degildimiui v6 kullanan varmı nasıl rom iyimi stabilmi batarya ömrü nasıl yüklemeye değermi ben görsellik olara çok beğendim bide kullanan bir arkadaşın yorumunu alsam fena olmaz
lg g2 d800 att var bende Allah rızası icin yardim edin fastboot mode de takılı kaldı download mode ve recovery mode ye giremiyorum ya yardım edene yemin ederim hesabına 10 tl gonderece myemin ederim yaa olsun ne olursa
naptın yükleyebildinmi ?OTA'dan gelir bence çünkü 5.0.2 o kadar da farklı bir sürüm değildi görsellik haricinde bundan dolayı vermediler diye büssürü teorim var5.1.1 stabil olduğu için direk otadan verirler. @by_slmz yaptım işim olmayınca atarım. D:
Bi ara yapıyodum kabloyu tanımadı pc nedense sonra bıraktım unuttum şimdi drive'a atıyom .naptın yükleyebildinmi ?![]()
https://drive.google.com/open?id=0B4mR3yhxaHB2N25EaTZTeHZYTm8 oldumu .img dosya biçimi.Bi ara yapıyodum kabloyu tanımadı pc nedense sonra bıraktım unuttum şimdi drive'a atıyom .
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Cloudy G2 3.3 yükle![]()
google drive ın 100 gb g4 için olan 2 yıllık bir hediyesi var onu g2 için xda da yapılmış [MODS] [06/08/15] CLOUDYG2 3.2/3.3 Navigatio… | LG G2 | XDA ForumsBi ara yapıyodum kabloyu tanımadı pc nedense sonra bıraktım unuttum şimdi drive'a atıyom .
Cloudy G2 3.3 yükle![]()
dosya izin gerekiyormuş inirmem içinBi ara yapıyodum kabloyu tanımadı pc nedense sonra bıraktım unuttum şimdi drive'a atıyom .
Cloudy G2 3.3 yükle
https://drive.google.com/open?id=0B4mR3yhxaHB2N25EaTZTeHZYTm8 oldumu .img dosya biçimi.