LG G2 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selamın aleyküm G2 alalı toplam 12 hafta oldu ve galiba 5.0 güncelleme gelecekmiş bana gelmedi sizce nezaman gelir

Trghoul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar şuan d802tr cihazımda cloudy 3.3 kurulu şimdi mivi romu kurucam telefona mivi romuda kitkat, eğer romu kurunca memnun kalmazsam nasıl geri cloudy 3.3 romuma geri dönerim, yani birisi bana yedek almayı ve kurmayı açıklayabilirmi daha önce birçok kez rom kurmama rağmen hiç yedek alıp geri dönme işi yapmadım yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

Trghoul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar twrp ile yedek alıcam backupa girdiğimde Boot,System,Data,Cache,EFS,Modem,Recovery,Sensors ve System İmage var hangilerini seçmeliyim ve System İmage twrp 2.6.x sürümlerinde yokken 2.7.1 ile çıkmış onuda seçmelimiyim ,yedeği aldıktan sonra nasıl geri yükleyebilirim ve son olarakda yedek aldıktan sonra kitkat rom kullanırken yedek ile lolipop olan cloudy 3.3 romuma geri geçebilirmiyim boatloader falan gereklimi yoksa sadece yedek yeterlimi

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yedegi ben cift tarafli flashbelege almayi tercih ediyorum telefonda bosuna yer kaplamiyo sonucta her neyse sen onu istedigin gibi yaparsin otg kablosu filan da olur neyse boot system cache efs modem recovery sensonrs bunlari yedeklesen yeter uygulamayi da istiyosan data da yedekle ve dosyayi sıkıstır tikla az yer kaplasin yedegi geri yuklemeye gelince gene direk seciyon zaten gozukur orda neyi isitiyosan onu seceksin

Trghoul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yedek yüklemeyi restoredenmi yoksa installdanmı yüklemeliyim
ve yedeğim cloudy 3.3 yedeği mivi kullanırken bu yedeği direk kursam sorunla karşılaşırmıyım

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Restore dan yapcaksin bir sorun oaz hepsini sen duzugunce yedekledikten sonra image disinkdakileri yedeklersen eskisinin aynisina doner image gerek yok

Trghoul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
barış mivi rom kurdum ama memnun kalmadım geri dönmek için yedeği pcden alcaktım ama pc telefonu görmüyor acil yardım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

pc görmeyi başardm ama şimdide cihazın kendi hafızasına attığım yedeği görmüyor sebebi nedir

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar lütfen yardım edin telefon hiç açılmıyor flashtool ile kurtarıyım dedim ama telefonu ses kısma tuşuna basarak takdığım halde download moda geçmiyor pcde diski biçimlendir diye şeyler çıkıp duruyor

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Simdi sakin usb den zaten icinde ayar var onun icin neyse onu halletmissin neyse sen naptinda hic acilmadi hic bisey mi gelmiyor tepki filanda mi vermiyor biraz daha aciklarsaniz yardimci olabilirim

Trghoul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Barış teşekkürler ama yaptım sonunda yedeği yükledikten sonra telefon hiç açılmadı tuşlarda çalışmadı download modada girmedi brick olmuştu sanırım internetten bir kaç yöntem deneyerek download modu açtım sonrası kolay zaten

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kk da kullandığımız autorec apk sı jb ye uygun mudur

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
05b90ebe3d1164f38b0f44f022b691f5.jpg
kendi sarj aletiyle aldigim deger sarj aleti 1800 ama iste resimde gordunuz gibi nasil oluyo diye sormayin [emoji2]

seico

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu tuğla yaptım büyük ihtimal dowlan mode girmiyo birde bilgisayar bağladığım zaman harfler çıkmaya başladı depolama birimleri nasıl kurtarabilirim bi yardımcı olur musunuz.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu tuğla yaptım büyük ihtimal dowlan mode girmiyo birde bilgisayar bağladığım zaman harfler çıkmaya başladı depolama birimleri nasıl kurtarabilirim bi yardımcı olur musunuz.
Tot yontemini araştırın.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Herhangi bir lg servisine git 35 tl al kardeşim internette pahalı 50 lira şarj aletimi olur kazıklanma.

seico

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lolipop için bootlader nerden bulabilirim kk için falslamıştım şimdi orjinal lolipop yükleyince takılıp kalıyo logoda şu an kitkattayım