LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hemen jelly bean a geri donuyorum 😄 aklima G2 mi ilk aldigim gun hemen kitkat yaptm bilmem hatirlar misiniz o zaman kitkat batarya omru bakimindan cok ovuluyordu dedim telefon super olcak ama aynisi gibi geldi tabi bir tik daha dusuk 😄 jelly de status bar seffaf deil 😄
Eksiklikler var görsel.anlamda fakat ben begendim stabilligi cok iyi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar LG G2 kullanicisiyim.Fabrika ayarlarina döndürmek istiyorum.Bu durumda herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım veya telefonuma zarar verir mi?Daha önce deneyeniniz var mı? Cevaplarinizi bekliyorum...

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar LG G2 kullanicisiyim.Fabrika ayarlarina döndürmek istiyorum.Bu durumda herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım veya telefonuma zarar verir mi?Daha önce deneyeniniz var mı? Cevaplarinizi bekliyorum...
Hayir cihaz ilk haline geri doner her sey silinir .

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Tabi android surumu ayni kalir kafanz karismasin ilk haline derken 4.2.2 deil 😄

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Beyler cloudy 3.3 kullaniyorum transparan smart notice flaşlamiştim smart notice yi nasil eski haline getirebilirim

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu klavyenin Türkçe olanını bulamaz mıyım baktım ama yoktu türkçe dediğim ç ş ü ı gibi harflerde olan*

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler swiftkey indirdim başarılı ama imoji geçişlerde kasma var

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir sorum daha olacak bu spigen kılıfın arka kapağına çizim yapsak el terleyince akma yapar mı akma olmaması için nasıl bir boya kullanmak gerekir

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Bir sorum daha olacak bu spigen kılıfın arka kapağına çizim yapsak el terleyince akma yapar mı akma olmaması için nasıl bir boya kullanmak gerekir
Keçeli kalemle boyarsan akar [emoji16] asetatlı kalemle yaz [emoji4]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
TechnoYoung ben bu kılıfı şuan kullanmaktayım gayete memnunum alt ve ustu acık oraya dusurmemeye dıkkat et yeter ondan once spıge n kullanıyordum ıyı koruyordu ama fazla kabaydı ayrıca bu kılıfı ebay den aldım 5 liraya açık artırmadan acık artırma olmadanda bu fıyata bulursun ole almanı tercih ederim

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Lg G2 Motomo Kılıf Özel Tasarım Kapak Rengarenk Ultra Koruma 068 - n11.com arkadaslar bu kilif ne zamandir aklimda fotolardan tam olarak nasil gorunuyo bilmiyorum 30 dan 15 e inmis ayrica kalem ve 2 jelatin hediye ediyolar (etmeselerde olur jelatin kullanmam asla ) alsammi ne dusunuyosunuz benim icin onemli olan kilifin korumasi deil tasarimidir .

tasarım olarak daha estetik görüneni var bu kılıfın ve ayrıca linkteki kılıfın mavisi bende var çok memnun kaldığımı söyliyemicem tasarım a puanım 9/10 ama dayanıklığa 5/10

telefon kılıf takılıyken yarım metreden halıya düştü kılıfın kenarı çatladı 15 tl ye almıştım bende
senin yerinde olsam bunu alırdım Lg G2 Kilif Motomo Metal Yüzeyli Kilif Kapak 986 - n11.com alcaktımda benim telefonn arka kapağı azcık oynamış geri de takılmıyo dolayısıyla o attığım linkteki kılıf tam olmuyo ama senin telefonda bi sorun yoksa löp oturur bence benim attığım linkteki kılıfı da bi düşün

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
TechnoYoung ben bu kılıfı şuan kullanmaktayım gayete memnunum alt ve ustu acık oraya dusurmemeye dıkkat et yeter ondan once spıge n kullanıyordum ıyı koruyordu ama fazla kabaydı ayrıca bu kılıfı ebay den aldım 5 liraya açık artırmadan acık artırma olmadanda bu fıyata bulursun ole almanı tercih ederim
2 nizede tesekkurler. Bu arada kilifin ustu ve alti aciksa almam ama ablama sorcam siparisi verdimi diye yoksa blody arkadasin dedigini alirim , 1. Arkadas sanada tesekkur ederim cidden benim sevdigim bi kilif bardi ustu ve alti acik deil diye daha takmiyom ayrica blody dedigi gibi yanlardan olmuyodu tam.
tasarım olarak daha estetik görüneni var bu kılıfın ve ayrıca linkteki kılıfın mavisi bende var çok memnun kaldığımı söyliyemicem tasarım a puanım 9/10 ama dayanıklığa 5/10

telefon kılıf takılıyken yarım metreden halıya düştü kılıfın kenarı çatladı 15 tl ye almıştım bende
senin yerinde olsam bunu alırdım Lg G2 Kilif Motomo Metal Yüzeyli Kilif Kapak 986 - n11.com alcaktımda benim telefonn arka kapağı azcık oynamış geri de takılmıyo dolayısıyla o attığım linkteki kılıf tam olmuyo ama senin telefonda bi sorun yoksa löp oturur bence benim attığım linkteki kılıfı da bi düşün

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
2 nizede tesekkurler. Bu arada kilifin ustu ve alti aciksa almam ama ablama sorcam siparisi verdimi diye yoksa blody arkadasin dedigini alirim , 1. Arkadas sanada tesekkur ederim cidden benim sevdigim bi kilif bardi ustu ve alti acik deil diye daha takmiyom ayrica blody dedigi gibi yanlardan olmuyodu tam.
Birde su alttaki motomo yazisi silinir mi ?

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
da7e4380dba4d2d8361acd506932464e.jpg

Ilk mesaji atan bendim her neyse kilifin ustu boyle iki kilftanda var diyeri biraz daha slicon yapida bu sert plastik gibi sana kalmis disarda bunlari alisveris merkezinde 35 gorunce icim gitti ben 5 aldigimi dusununce

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ayrica miui kullananlar var mi cloudy 3.3 filan onlari kullandim miui gectim sonra bi kitkat olmasindan dolayi on yargiyla ama sistem cok iyi alisinca cloudy olsun baska ara yuze donmem

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
da7e4380dba4d2d8361acd506932464e.jpg

Ilk mesaji atan bendim her neyse kilifin ustu boyle iki kilftanda var diyeri biraz daha slicon yapida bu sert plastik gibi sana kalmis disarda bunlari alisveris merkezinde 35 gorunce icim gitti ben 5 aldigimi dusununce
Hmm arkasi kapali deilmis ama. Dieri daha guzel aslnsa ben o motomo yazani daha once kafama koymustum cok oncedende paylasmistim burda sonra almadim yeni kilif alinca ve arkadaki motomo yazisi aklimi karistiriyodu ama alcam sanirim 25 tl lik olani.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ayrica miui kullananlar var mi cloudy 3.3 filan onlari kullandim miui gectim sonra bi kitkat olmasindan dolayi on yargiyla ama sistem cok iyi alisinca cloudy olsun baska ara yuze donmem
Kamera calisiyor mu ? Hala cince olan kisimlar duzeltildi mi ? Kitkat olmasi onemli deil arayuzun stabilligini bende yasadm 😄

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Motoma pek cikcak gibi degil sunu belirtiyim ikiside aliminyum oldugu icin cizilebiliyor kolaylikla

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Miui cok iyi gayet stabil marketi disinda cince degil ben ingilizce kullaniyorum turkcede bir harf sorunu mu ne varmis o da duzeliyormus haftalik guncelemelrin tadi bi baska arayuzu cok hos telefonu kullandigi hissediyorsun