Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 120
Yayın yapnca daha fena oluyo elde tutamıyosun cihazı
G2 ile G4 kamera karsilastiriyim dedim sonuca yuh dedim farkı gorun 2 sinin parlakligida 100 dedim telefonumun parlakligi kisikmi 
1. De ben aslnda G2 nin su ısık patlatmasını vurguladım genelde yani o olmasa fiyatina gore oldukca guzel kamerasi var her seyde ısık patlar mı ya bide G4 e bak dumduz cizgi . G2 de bildigim kadarıyla f 2.4 lens var bi program kurmustum oyle yazıodu.Bir çok kişi yok ışık yok çekim farkı demişte alakası yok. G4 g2'den daha iyi olduğu için, daha iyi bir lense sahip olduğundan dolayı f1/8 ışığı daha iyi alıyor ve kat kat daha iyi sonuçlar doğuruyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu arada şu perisco yayın program zımbırtısında telefonu alev almayan tel yok daha
1. De ben aslnda G2 nin su ısık patlatmasını vurguladım genelde yani o olmasa fiyatina gore oldukca guzel kamerasi var her seyde ısık patlar mı ya bide G4 e bak dumduz cizgi . G2 de bildigim kadarıyla f 2.4 lens var bi program kurmustum oyle yazıodu.
2. Aynen yazılım iste touchwiz arayuzu gibi 
Yok ben oyle kastetmedim tabi G4 renkler bayaa iyi ama G2 nin kamerasinin asil kotu tarafi isik patlamasi yapiyor bu arka kameradada mevcut , tabi diger arkadaslarin dedigi gibi bana gore %10 ekran farkida mevcut.Ben ön değil arka kameradan bahsediyorum. Birinde renkler canlı ve güzel çıkmışken, g2'de soluk karanlık bulanık çıkmış gibi gözüküyor.
İşte burada mp değil lens devreye giriyor, f1.8 kullandığı için kamera ışığı daha fazla emiyor böylece hem gece hemde gündüz fotoğraflar daha kaliteli çıkıyor.
Bir kaç kişi işte orası burası aynı değil demişlerde bende onların dediklerini doğuru bulmadığımı söylemek istedim.
Hem g2'nin kamerası fiyatına göre hiçte iyi değil. Ben 1 yıl kullandım ilk aldığımda 1.600, 1.800tl civarı fiyatı vardı. Kamerası akşam ışıklı örn disko gibi yerlerde odaklama sorunu yaşatıyordu vs.
Fakat yinede güneş ışığında idare eder performansı var.
arkadaşlar stock lolipop 30c yüklü telefonuma root ve twrp kurduktan sonra full wipe yapıp cloudy 3.3 kurdum şuan kullanıyorum sıkıntı yok ama internette boatloader kurmak şart diye yazıyor sizce ne yapmalıyım nasıl kurabilirim veya kurmazsaam ne gibi sıkıntılarım olur
Seninkide mubarek olsun cok bayramlar G2 guncellemeleri goresun. 😄Bayramımız mübarek olsun arkadaşlar.
Amin inşSeninkide mubarek olsun cok bayramlar G2 guncellemeleri goresun. 😄
Clodynin kndi kerneli gayet iyi [emoji4] [emoji4]Dorimanx 4.2 kurabilirsiniz onceki surumlerde (en azinda bende olan) kasma ve donmalar giderildi oneririm 😄 zaten adam cok ugrasti 4.1.8 4.1.9 4.2 pespese cikardi .
Aynen dorimanx ozellikleri guzel 😄 ama bussuru hata vardi duzeltildi bunda ondan paylastm.Clodynin kndi kerneli gayet iyi [emoji4] [emoji4]
Doriden korktum biyyükledim hatalar oldu telefonu yeniden baslatam dedim habire kendiliğinden yeniden basliodu biraz uzagim doriyeCloudy nin stock kernelden bir farkı yokki dori başkan herkesle hertürlü ilgileniyor ve işini güzel yapıyo kernelde dorinin üstüne yok g2 için.
3.9 a kadar faciaydi benim icin 3.9 da duzeltti gibi sonra 4.1.8 4.1.9 4.2 yapti 😄 pespese hepsini okudum adamin dediklerinden pek anlamiom (ingilizce oldugu icin deil) adam cok emek veriyor. Fast charge ve ses arttirmak icin kullaniom.Cloudy nin stock kernelden bir farkı yokki dori başkan herkesle hertürlü ilgileniyor ve işini güzel yapıyo kernelde dorinin üstüne yok g2 için.
O hatalar lollipop a geçişte oldu kitkatta falan sorun yoktu ama düzeldi bide dori stock romda sorun yoktu custom romlarda sorun çıkarıyodu dori candır.3.9 a kadar faciaydi benim icin 3.9 da duzeltti gibi sonra 4.1.8 4.1.9 4.2 yapti 😄 pespese hepsini okudum adamin dediklerinden pek anlamiom (ingilizce oldugu icin deil) adam cok emek veriyor. Fast charge ve ses arttirmak icin kullaniom.
Kitkat dori zaten 10.8 de en az sdn kadar xda yida takip ediyorum 😄 bayaadır 10.8 de yani stabil , evet custom romlardada sorun cikariyor olabilir adamin isi cidden zor dori candir arada buglu ciksada 😄O hatalar lollipop a geçişte oldu kitkatta falan sorun yoktu ama düzeldi bide dori stock romda sorun yoktu custom romlarda sorun çıkarıyodu dori candır.
Dori zaten stock icin yapıldı.customlarda sorun çıkarması.muhtemel bunu dorinin developeri söylemiştiO hatalar lollipop a geçişte oldu kitkatta falan sorun yoktu ama düzeldi bide dori stock romda sorun yoktu custom romlarda sorun çıkarıyodu dori candır.
Tabi muhtemel ama burada birde cloudy var 😄 ayrica g2 5.0.2 temel alinarak yapiliyor .Dori zaten stock icin yapıldı.customlarda sorun çıkarması.muhtemel bunu dorinin developeri söylemişti
Cloudy stockun modifiye edilmis hali yani stock tabanlı.zaten dorinin cloudyde çalışmasının nedenide bu fakat modifiye edildiği icin stocktaki performansi veremiyor ve stockta olmayan buglar ortaya cikiyor.Tabi muhtemel ama burada birde cloudy var 😄 ayrica g2 5.0.2 temel alinarak yapiliyor .
He dogru ya zaten stock tabanlida calisiyor kafam uctu benim 😄Cloudy stockun modifiye edilmis hali yani stock tabanlı.zaten dorinin cloudyde çalışmasının nedenide bu fakat modifiye edildiği icin stocktaki performansi veremiyor ve stockta olmayan buglar ortaya cikiyor.
Hemen jelly bean a geri donuyorum 😄 aklima G2 mi ilk aldigim gun hemen kitkat yaptm bilmem hatirlar misiniz o zaman kitkat batarya omru bakimindan cok ovuluyordu dedim telefon super olcak ama aynisi gibi geldi tabi bir tik daha dusuk 😄 jelly de status bar seffaf deil 😄Sarja onem verenler için 10c tavsiyemdir. Daha az isinma daha az performans daha fazla ekran süresi