LG G2 Kullanıcıları Kulübü

henryerdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Aynen ben 5 yayinlanmadan 5 yazmistim biraz tema filan milleti kandirmistim, ama ben dogru oldugunu inaniyorum.
Ekran görüntüsünden anlaşılacağı gibi ux4 arayüzü de gelecek g2 icin. Buda güzel bir haber. Tek kötü olan şey 5.1.1 gelirse 6 gelmez. Çünkü 6 gelecek olsa 5.1.1 i direk atlardı LG. Tıpkı G3 te yaptığı gibi direk 6ya geçerdi.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ekran görüntüsünden anlaşılacağı gibi ux4 arayüzü de gelecek g2 icin. Buda güzel bir haber. Tek kötü olan şey 5.1.1 gelirse 6 gelmez. Çünkü 6 gelecek olsa 5.1.1 i direk atlardı LG. Tıpkı G3 te yaptığı gibi direk 6ya geçerdi.
5.1.1 + ux4.0 gelme ihtimalı cok düşük M nin gelme ihtimalı yok brnce g2 icin sızdırılan bu resmin dogru olmadığını düşünüyorum ben ama ins dogrudur

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
:( Arkadaşlar telefonu baya karıştırdım en son euphoria os yükledim şimdide bozdum tot dosyası indiriyorum (şarj almıyor bile download mode twrp hiçbiri girmiyor).

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Sarja takinca herhangi bi tepki veriyormu
Download moda almadan tot yapamazsin ben oyle biliyorum.
Aynen öyle , ne yapacam bilemedim yüklemez olaydım :( şarja takınca tepki yok ledde yanmıyor ama power tuşuna basılı tutunca saliselik logo gelip gidiyor anında .

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen öyle , ne yapacam bilemedim yüklemez olaydım :( şarja takınca tepki yok ledde yanmıyor ama power tuşuna basılı tutunca saliselik logo gelip gidiyor anında .
Twrpye girerken yes no seceneklerinin oldugu yermi gelmiyor yoksa ordan sonragelen twrp ekranı mı gelmiyor ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bence brick olmus cunku download mod twrp yok dedigine gore pcye yada sarja taktığında da tepki yok sen yinede bi araştır beli olmaz
Ne biliyim hard brick ten kurtarma yöntemi var ama download mode bile girmiyor ki.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bence brick olmus cunku download mod twrp yok dedigine gore pcye yada sarja taktığında da tepki yok sen yinede bi araştır beli olmaz
buldum ama linux yüklemek lazım ya da ubuntu :(

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Naptında bu hale geldi telefon ?
söyledim euphoria os diye sistem yükledim sonra backupa döndüm full wipe yaparak ve böyle oldu. sadece QSHUSB_BULK diye yazı geliyor aygıt yöneticisine onu buldum.

Download mode' a girdi fakat yazıda kalıyor.

akk40

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar benim telefona hala guncelleme gelmedi neden acaba

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Lolipop guncelemesi diyorsun degil.mi
evet

Gülmekten yarıldım ya :) :) cihaza öyle bir şey olmuş ki kapalı olduğu halde ekran açık hava kararınca farkettim ekran kapalı gibi ama açık (download mode a niye girmiyor kısmını anlamadım) , telefonu tamamen kapalı duruma getirdim şimdi twrpdeyim saolun :)

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
evet

Gülmekten yarıldım ya :) :) cihaza öyle bir şey olmuş ki kapalı olduğu halde ekran açık hava kararınca farkettim ekran kapalı gibi ama açık (download mode a niye girmiyor kısmını anlamadım) , telefonu tamamen kapalı duruma getirdim şimdi twrpdeyim saolun :)
bunu okyuunca bende biraz gülmekten yarıldım gibi oldum :D

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Euphoria os ta sıkısıp kaldm dun dedigim gibi download mode a girmiyor bende twrp den cloudy i her cesit yontemle denedim bootloader filan her cesit olmadi sadece android 5.1.1 romlarini kurabiliodum tekrar bunu kurdum bira boyle idare etcez neyse saf android jet gibi zaten 5.1.1 bug filanda yok bataryada iyi . Arkadaslar bu arada kamera uygulamasi google in hosuma gitmiyor stock yerine ne kullanabilirim .

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Euphoria os ta sıkısıp kaldm dun dedigim gibi download mode a girmiyor bende twrp den cloudy i her cesit yontemle denedim bootloader filan her cesit olmadi sadece android 5.1.1 romlarini kurabiliodum tekrar bunu kurdum bira boyle idare etcez neyse saf android jet gibi zaten 5.1.1 bug filanda yok bataryada iyi . Arkadaslar bu arada kamera uygulamasi google in hosuma gitmiyor stock yerine ne kullanabilirim .
Geçmiş olsun. Telefonun hard brickde kalmasından iyidir 5.1.1 romu.

Eğer cihazla uyumluysa Camera FV-5 öneririm. Profesyonel çekiyor.

Başka bir önerim de Manual Camera.

Cmye geçince kullanırım diye not almıştım.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Geçmiş olsun. Telefonun hard brickde kalmasından iyidir 5.1.1 romu.

Eğer cihazla uyumluysa Camera FV-5 öneririm. Profesyonel çekiyor.

Başka bir önerim de Manual Camera.

Cmye geçince kullanırım diye not almıştım.
Saol deniyorum Rom super hiz var bug yok sarj iyi , eksikler : LG yazilimi knock code quick remote , kamera onun harici kullaniyorum.