TechnoYoung
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 358
Yukleme bosver stock daha iyi.Bn dorimanxi yuklemedm
Yukleme bosver stock daha iyi.Bn dorimanxi yuklemedm
Hızlı şarj dorimanx in özelligi stokta yok ama bence bataryaya zararlı bisey akımı fazla arttırmamak lazımBn dorimanxi yuklemedm
Bencede 😄 telefon hizli sarj pluyor yeterince aceleniz olunca bu bence yoksa gece yatarken sarja koycam niye hizli olsun.Hızlı şarj dorimanx in özelligi stokta yok ama bence bataryaya zararlı bisey akımı fazla arttırmamak lazım
Son sürümünde hızlı sarja bakmadım ama eski surumlerinde 1.8e çıkıyordu surekli 1.8de tutması zararlı bence amperi 1.6ya cekmisse daha iyi olmusturAkımı arttırmak bataryaya zararlı falan değil zaten orjinal şarj aleti 1.8 amper destekliyor dori ayar yapmasan bile 1.6 amperde tutuyor maximum
Dori 3.5.1 cok iyi zaten sadece hızlı sarjda mah yazan yeri en yuksek yapmayınvalla ben kendi şahsi fikrimi söylicem dori kernel bence gayet iyi ben flaşladıktan sonra telefonun performanıs bile arttı diyebilirim ve hızlı şarj özelliğide baya fark ediyo yani yüklemeyi düşünmeyenlere derimki,kesinlikle bidaha düşünün
Bu sürümü hiç bisey yapmadan direkmi flashlayacazDori 3.5.1 cok iyi zaten sadece hızlı sarjda mah yazan yeri en yuksek yapmayın
Evet .Bu sürümü hiç bisey yapmadan direkmi flashlayacaz
teşekkür ederim kardeşim cihaz serviste :lol:M4 aqua da iyi cihazdır hayırlı olsun![]()
Hayır sen d802 icin olani indirdin dimi?? Bu arada 3.3 geliyor 😄 Insallah o kadar dedigim kilit ekrani efektleri gelir G4 te 2 tane yeni var ve romda yok.Arkadaşlar bugün yani dorimanxtan sonra telefonu kapat yeniden başlat dediğimde lg logolu ekranda sürekli kendini resetliyor sizlerde de oldumu ?
Ne zamana gelio 3.3 ve d802 olanı indirdim 5000 kişi indirmiş zatenHayır sen d802 icin olani indirdin dimi?? Bu arada 3.3 geliyor 😄 Insallah o kadar dedigim kilit ekrani efektleri gelir G4 te 2 tane yeni var ve romda yok.
Birkaç gün içinde geliyor d802 indirdiysen sorun cikmasi tuhaf bilmiyorum .Ne zamana gelio 3.3 ve d802 olanı indirdim 5000 kişi indirmiş zaten
Peki eski kernele dönmek için ne yapmLiyimBirkaç gün içinde geliyor d802 indirdiysen sorun cikmasi tuhaf bilmiyorum .
Kernelin linkini bende bulamadim bundan dolayi romu tekrar flaahladim simdi sen soyle yapcaksnPeki eski kernele dönmek için ne yapmLiyim
Back-up o geri yüklesem olurmuKernelin linkini bende bulamadim bundan dolayi romu tekrar flaahladim simdi sen soyle yapcaksn
-wipe cache , dalvik cache (ister yap ister yapma ama bence yap)
-Romu tekrar kur ustune
Oldugu gibi acilir sorun yok ayarlar filan ayni.
Olur backup yapmadan once int storage haric full wipe yap .Back-up o geri yüklesem olurmu
Anladım direk kursam wipelamadan nolurkiOlur backup yapmadan once int storage haric full wipe yap .
Hic denemedima ama ust uste binerse acilmaz cihaz yine.Anladım direk kursam wipelamadan nolurki![]()
EywHic denemedima ama ust uste binerse acilmaz cihaz yine.
Wipelamadanmi kurayım backupiZaten yeniden kuruyosun wipelasan wipelamasan degisen bisey yok niye fantazi ariyosunuz[emoji3] buarada kernelin yedegini almadiysan romu flaslamadan donemezsin
En iyi kullanımı istiyorsan full wipe yap herzamanWipelamadanmi kurayım backupi
Tamam bide ben full yedekledim hepsi işaretli şekilde aldim toplam 7gb falandi kernelide vardır inş içindeEn iyi kullanımı istiyorsan full wipe yap herzaman