LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Hızlı şarj dorimanx in özelligi stokta yok ama bence bataryaya zararlı bisey akımı fazla arttırmamak lazım
Bencede 😄 telefon hizli sarj pluyor yeterince aceleniz olunca bu bence yoksa gece yatarken sarja koycam niye hizli olsun.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Akımı arttırmak bataryaya zararlı falan değil zaten orjinal şarj aleti 1.8 amper destekliyor dori ayar yapmasan bile 1.6 amperde tutuyor maximum

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Akımı arttırmak bataryaya zararlı falan değil zaten orjinal şarj aleti 1.8 amper destekliyor dori ayar yapmasan bile 1.6 amperde tutuyor maximum
Son sürümünde hızlı sarja bakmadım ama eski surumlerinde 1.8e çıkıyordu surekli 1.8de tutması zararlı bence amperi 1.6ya cekmisse daha iyi olmustur

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
valla ben kendi şahsi fikrimi söylicem dori kernel bence gayet iyi ben flaşladıktan sonra telefonun performanıs bile arttı diyebilirim ve hızlı şarj özelliğide baya fark ediyo yani yüklemeyi düşünmeyenlere derimki,kesinlikle bidaha düşünün

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla ben kendi şahsi fikrimi söylicem dori kernel bence gayet iyi ben flaşladıktan sonra telefonun performanıs bile arttı diyebilirim ve hızlı şarj özelliğide baya fark ediyo yani yüklemeyi düşünmeyenlere derimki,kesinlikle bidaha düşünün
Dori 3.5.1 cok iyi zaten sadece hızlı sarjda mah yazan yeri en yuksek yapmayın

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Kardeşime g2 alayım diyorum uzun vadede sorun çıkartıyor mu ?

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Beyler G2 rom yükleyecektim ama download moda alamıyorum ses açma tuşuna basıp kabloyu takıyorum girmiyor.Ne yaptıysam download moda alamadım yardımcı olacak var mı ?

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bugün yani dorimanxtan sonra telefonu kapat yeniden başlat dediğimde lg logolu ekranda sürekli kendini resetliyor sizlerde de oldumu ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar bugün yani dorimanxtan sonra telefonu kapat yeniden başlat dediğimde lg logolu ekranda sürekli kendini resetliyor sizlerde de oldumu ?
Hayır sen d802 icin olani indirdin dimi?? Bu arada 3.3 geliyor 😄 Insallah o kadar dedigim kilit ekrani efektleri gelir G4 te 2 tane yeni var ve romda yok.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Peki eski kernele dönmek için ne yapmLiyim
Kernelin linkini bende bulamadim bundan dolayi romu tekrar flaahladim simdi sen soyle yapcaksn
-wipe cache , dalvik cache (ister yap ister yapma ama bence yap)
-Romu tekrar kur ustune
Oldugu gibi acilir sorun yok ayarlar filan ayni.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kernelin linkini bende bulamadim bundan dolayi romu tekrar flaahladim simdi sen soyle yapcaksn
-wipe cache , dalvik cache (ister yap ister yapma ama bence yap)
-Romu tekrar kur ustune
Oldugu gibi acilir sorun yok ayarlar filan ayni.
Back-up o geri yüklesem olurmu

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zaten yeniden kuruyosun wipelasan wipelamasan degisen bisey yok niye fantazi ariyosunuz[emoji3] buarada kernelin yedegini almadiysan romu flaslamadan donemezsin