TechnoYoung
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 358
Bende bilmiyorum.Anlamadığım kendi sitesi nie 2.8.7.0 vermiş![]()
Bende bilmiyorum.Anlamadığım kendi sitesi nie 2.8.7.0 vermiş![]()
Evet.twrp surumum 2.8.6.1 . cloudy 3.2 . yukleyebilirim dimi
Evettwrp surumum 2.8.6.1 . cloudy 3.2 . yukleyebilirim dimi
Yok ya şart değil şimdiye kadar hiç yüklemedim sorun da olmadı [emoji1][MENTION=441149]ysn1221[/MENTION] Şu kk bootloader zımbırtısını hatırlıyormusunuz? neydi tam olarak? hatta flashlamamız gerekmiyordu yani şart değildi diye hatırladığım bir dosyadı.
Beta sürümü falan olabilir yeni çıktı çünkü.Anlamadığım kendi sitesi nie 2.8.7.0 vermiş![]()
Doğrudur hocam ama yanında beta gibi bir ibare yokBeta sürümü falan olabilir yeni çıktı çünkü.
Para biriktir zenfone 2 G3 falan al dostum G2 devri bittiarkadaşlar lg g2 hala alınabilir mi 32 gb sürümü lık indirimde. elimdeki para en fazla 1200. g2 önerirmisiniz veya bu fiyata kadar önerebileceğiniz telen varmı samsung harici :mellow:
olurcloudy 3.2 kurdum birkaç sorum var dorimanx 3.1 kernel bu roma olurmu
Hayır 😀TechnoYoung romu yükledimbeğendim bir sorun vermedi şimdilik ama romu yüklerken yedek almadım direk full wipe yaptım bir sorun olur mu ?
Aynen oyle G3 QHD ekran olmasa dusunmeden alırım (kuzeniminki kasım kasım kasiliyor arayuzde bile samsung gibi) ama bunun bir sebebide android 5.0 5.1.1 yada M geldimi birde UX 4.0 geldimi sorun kalmaz yani G3 alacaksanız sabredeceksiniz, zenfone 2 ye gelince her seyiyle guzel telefon ona gecmeyi dusunmeme sebebim ise kalın cerceveleri telefonun arkası mukkemmel gorunuyor (G3 gibi) ama ondeki o cerceveler cihazi altüst yapıyor resmen takoz. bknz htc kalin cerceve kullandi kullanicilarini dinlemedi ve cokuste boyle .... firmalar var iste dumduz gidiyor ben htc yi m7 ye kadar sevdim sonra tırt.Para biriktir zenfone 2 G3 falan al dostum G2 devri bittiŞuan sıkıntısız çalışıyor ancak güncelleme vs. daha gelmez
sonradan orginal kdzyi yükleyebilirim dimiHayır 
Evet.sonradan orginal kdzyi yükleyebilirim dimi![]()
ben dirty flaş la yükledim romu sorun çıkmadı gerek yoktu full wipe yaTechnoYoung romu yükledimbeğendim bir sorun vermedi şimdilik ama romu yüklerken yedek almadım direk full wipe yaptım bir sorun olur mu ?
Navbar degisiyodu zaten ama status bar degismiyordu simdi ikisidemi değişiyor yoksa sadece navbar mı?navbarı ve ikonların boyutunu değiştiren flaşlanan dosyalar lg nin stock navbar boyutu 48 olan ben 48 kurdum oldukça iyi
[Mod] Cloudy 3.1/3.2 Navigation Bar Size &am | LG G2 | XDA Forums
navbarın boyutu değişiyodu ama ikonların boyutu aynı kalıyodu bunla hem ikonların boyutunu hemde navbarın boyutunu ayarlıyosunuz ve statusbar değişmiyo sadece navbarNavbar degisiyodu zaten ama status bar degismiyordu simdi ikisidemi değişiyor yoksa sadece navbar mı?
Ikonların küçük olması daha iyi bence ama sebeke pil vs oldugu kısım cok küçük kalmış.navbarın boyutu değişiyodu ama ikonların boyutu aynı kalıyodu bunla hem ikonların boyutunu hemde navbarın boyutunu ayarlıyosunuz ve statusbar değişmiyo sadece navbar
Sana zahmet bir ss atarmisin senin nav bari ona gore indireyimnavbarı ve ikonların boyutunu değiştiren flaşlanan dosyalar lg nin stock navbar boyutu 48 olan ben 48 kurdum oldukça iyi
[Mod] Cloudy 3.1/3.2 Navigation Bar Size &am… | LG G2 | XDA Forums
ilk önce hangi boyutu istedğinzi belirleyin örn 48
sonra icon boyutu için olan dosyalardan 48 i bide navbar boyutu için olan 48 i indirip 2 sinide twrp de ardı ardına flaşlamalısınız
sizdeki super su free olanmı
Premiuma gerek mi var sadece izin vereceksin istediğin programa baska birşeye yaramıyorsizdeki super su free olanmı
Bendede var bug.iyi günler g2 ye lolipop güncellemesi yükledikten sonra beyaz bildirim ışığı bazen kendi kendine yanıp sönüyor hiç bir mesaj veya bir şey olmadığı halde neden olabilir acaba bu