LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=441149]ysn1221[/MENTION] Şu kk bootloader zımbırtısını hatırlıyormusunuz? neydi tam olarak? hatta flashlamamız gerekmiyordu yani şart değildi diye hatırladığım bir dosyadı.
Yok ya şart değil şimdiye kadar hiç yüklemedim sorun da olmadı [emoji1]

evren_55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lg g2 hala alınabilir mi 32 gb sürümü lık indirimde. elimdeki para en fazla 1200. g2 önerirmisiniz veya bu fiyata kadar önerebileceğiniz telen varmı samsung harici :mellow:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
arkadaşlar lg g2 hala alınabilir mi 32 gb sürümü lık indirimde. elimdeki para en fazla 1200. g2 önerirmisiniz veya bu fiyata kadar önerebileceğiniz telen varmı samsung harici :mellow:
Para biriktir zenfone 2 G3 falan al dostum G2 devri bitti :) Şuan sıkıntısız çalışıyor ancak güncelleme vs. daha gelmez

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
TechnoYoung romu yükledim :D beğendim bir sorun vermedi şimdilik ama romu yüklerken yedek almadım direk full wipe yaptım bir sorun olur mu ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Para biriktir zenfone 2 G3 falan al dostum G2 devri bitti :) Şuan sıkıntısız çalışıyor ancak güncelleme vs. daha gelmez
Aynen oyle G3 QHD ekran olmasa dusunmeden alırım (kuzeniminki kasım kasım kasiliyor arayuzde bile samsung gibi) ama bunun bir sebebide android 5.0 5.1.1 yada M geldimi birde UX 4.0 geldimi sorun kalmaz yani G3 alacaksanız sabredeceksiniz, zenfone 2 ye gelince her seyiyle guzel telefon ona gecmeyi dusunmeme sebebim ise kalın cerceveleri telefonun arkası mukkemmel gorunuyor (G3 gibi) ama ondeki o cerceveler cihazi altüst yapıyor resmen takoz. bknz htc kalin cerceve kullandi kullanicilarini dinlemedi ve cokuste boyle .... firmalar var iste dumduz gidiyor ben htc yi m7 ye kadar sevdim sonra tırt.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bu üzerinde gelen super su yu xda adaki sürümlerle nasıl değişiriz bilen var mı?

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
navbarı ve ikonların boyutunu değiştiren flaşlanan dosyalar lg nin stock navbar boyutu 48 olan ben 48 kurdum oldukça iyi

[Mod] Cloudy 3.1/3.2 Navigation Bar Size &am… | LG G2 | XDA Forums

ilk önce hangi boyutu istedğinzi belirleyin örn 48

sonra icon boyutu için olan dosyalardan 48 i bide navbar boyutu için olan 48 i indirip 2 sinide twrp de ardı ardına flaşlamalısınız

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Navbar degisiyodu zaten ama status bar degismiyordu simdi ikisidemi değişiyor yoksa sadece navbar mı?
navbarın boyutu değişiyodu ama ikonların boyutu aynı kalıyodu bunla hem ikonların boyutunu hemde navbarın boyutunu ayarlıyosunuz ve statusbar değişmiyo sadece navbar

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
navbarın boyutu değişiyodu ama ikonların boyutu aynı kalıyodu bunla hem ikonların boyutunu hemde navbarın boyutunu ayarlıyosunuz ve statusbar değişmiyo sadece navbar
Ikonların küçük olması daha iyi bence ama sebeke pil vs oldugu kısım cok küçük kalmış.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
navbarı ve ikonların boyutunu değiştiren flaşlanan dosyalar lg nin stock navbar boyutu 48 olan ben 48 kurdum oldukça iyi

[Mod] Cloudy 3.1/3.2 Navigation Bar Size &am… | LG G2 | XDA Forums

ilk önce hangi boyutu istedğinzi belirleyin örn 48

sonra icon boyutu için olan dosyalardan 48 i bide navbar boyutu için olan 48 i indirip 2 sinide twrp de ardı ardına flaşlamalısınız
Sana zahmet bir ss atarmisin senin nav bari ona gore indireyim

Asylum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iyi günler g2 ye lolipop güncellemesi yükledikten sonra beyaz bildirim ışığı bazen kendi kendine yanıp sönüyor hiç bir mesaj veya bir şey olmadığı halde neden olabilir acaba bu