by_slmz
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Recovery.img dosyasına tıklıyoruz dimi twrpdenOnu bilmem ben bise olur diye bunuda flashladim sorun cikmadi.
Recovery.img dosyasına tıklıyoruz dimi twrpdenOnu bilmem ben bise olur diye bunuda flashladim sorun cikmadi.
Indirdigin dosya zip deilmi onu installdan sec .Recovery.img dosyasına tıklıyoruz dimi twrpden
Twrpde altta img şeklinde secebilionya ziptede img uzantısı var die direk imgyimi yukliyim dedimIndirdigin dosya zip deilmi onu installdan sec .
Yok yok zip halinde direk flashla oldugu gibi.Twrpde altta img şeklinde secebilionya ziptede img uzantısı var die direk imgyimi yukliyim dedim
İndirdigin bump twrp zipini flasla bu kadar basit img falan yokTwrpde altta img şeklinde secebilionya ziptede img uzantısı var die direk imgyimi yukliyim dedim
hocam peki dirty flaş nedir ?5.0.2 den kk bootloadere gerek yokki ben direk flashladim 1 saat sonra dirty flash olaran 3.2 yapcam.
şu an telde cloudy 3.1 kurulu 3.2 geçmek istiyorum biri bana yükleme talimatlarını söyleyebilirmi bu kk bootloader falan diyo aman bozmıyım cihazı danışarak iş yapmak en iyisi
xda da kurulum kısmında kkbotloader falan filan bişeyler diyodu ama bende emin olmak için buraya yazdımBootloaderla falan isimiz yok bizim nerden çıkardınız bootloader açmayı
Bootloaderla falan isimiz yok bizim nerden çıkardınız bootloader açmayı
3.1 deyim ya sadece wipe cache ve dalvik cache yapip ustune 3.2 yi kurcam ayarlar uygulamalardan tutda duvar kagidi her sey aynı kalacak tabi sorun cikarirmi bilmem. Buyuk ihtimal cikarmaz.hocam peki dirty flaş nedir ?
bende yeni gördüm zaten onuda yanlış anlamışımYani, ben 1 yıl uğraştım 1 kere bile bir yerde bl açılacak diye bir şey okumadım.
Dedigim gibi arkadasin yuklemesine gerek yok bende emin deilim acikladim onceki sayfalarda 😀Yani, ben 1 yıl uğraştım 1 kere bile bir yerde bl açılacak diye bir şey okumadım.
Aslında biri konu acsa ben pc ye gecemiom duzeni duzenli modlar buglar filan 😀 aslnda kanalmda yapıyorum bunları ama kısmen 😳en yakın zamanda forumda cloudy 3.2 nin modlarının paylaşımlarını bekliyoruz hocalarım kardeşlerim [emoji3]
[MENTION=441149]ysn1221[/MENTION] Şu kk bootloader zımbırtısını hatırlıyormusunuz? neydi tam olarak? hatta flashlamamız gerekmiyordu yani şart değildi diye hatırladığım bir dosyadı.
Rica 😀Twrp 2.8.7.1i flashladim tesekkurler
Anlamadığım kendi sitesi nie 2.8.7.0 vermişRica 😀