• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Beyler twrp'den zip rar falan flashlayabiliyorsunuz. .img dosyaları falan görünmez, görünsede flashlarken hata falan verir. Aman telefonu bozmayın dikkat :D

:-) tamam tamam heycan yapmayın anladım bide bootloader kilidini nerden acacam

şu an telde cloudy 3.1 kurulu 3.2 geçmek istiyorum biri bana yükleme talimatlarını söyleyebilirmi bu kk bootloader falan diyo aman bozmıyım cihazı danışarak iş yapmak en iyisi

5.0.2 den kk bootloadere gerek yokki ben direk flashladim 1 saat sonra dirty flash olaran 3.2 yapcam.

G2 için bl açmak nedir? bl açmadan istediğinizi yapabiliyorsunuz hatırladığım kadarıyla.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

şu an telde cloudy 3.1 kurulu 3.2 geçmek istiyorum biri bana yükleme talimatlarını söyleyebilirmi bu kk bootloader falan diyo aman bozmıyım cihazı danışarak iş yapmak en iyisi

3.2'yi indir direk flashla 3.2 sürümü olur. Tabi flashlamadan önce back up yap.

3.1deyseniz cache dalvik cache sonra romu yukleyin sıkıntı çıkmaz ama temiz kurulum istiyorsanız full wipe sonra romu yukleyin.

Bootloaderla falan isimiz yok bizim nerden çıkardınız bootloader açmayı

Haa bak onları söylemeyi unuttum, yedek aldıktan sonra cache, dalvik cache yapın üzerine flashlayın. Arkadaşın dediği gibi temiz kurulum için full wipe şart.

Fakat sorun çıkartmadığı sürece ilk yöntem ilede kullanabilirsiniz.

Dostum KK Bootloader yanlış hatırlamıyorsam cmd üzerinden verilen, telefonu bootloader moduna geçirmek için işe yarayan komuttu. Yada flashlanması gereken bir dosyadı.

Büyük ihtimal şu flashlanan bir dosya vardı kk bootloader diye o olması lazım. Yoksa g2 de bootloader ile ilgili bir şey yok yani. Her şeyi root yaptıktan sonra yapabilirsiniz.

Buarada arkadaslar dirty flas yaparsanız ana ekran ayarlarınız falan silinmez aynı şekilde kalır ama sonradan lag bug vs olabilir sistem cakismasindan dolayı bi ihtimal onun icin tavsiyem full wipe

en yakın zamanda forumda cloudy 3.2 nin modlarının paylaşımlarını bekliyoruz hocalarım kardeşlerim :biggrin:

[MENTION=441149]ysn1221[/MENTION] Şu kk bootloader zımbırtısını hatırlıyormusunuz? neydi tam olarak? hatta flashlamamız gerekmiyordu yani şart değildi diye hatırladığım bir dosyadı.

[MENTION=441149]ysn1221[/MENTION] Şu kk bootloader zımbırtısını hatırlıyormusunuz? neydi tam olarak? hatta flashlamamız gerekmiyordu yani şart değildi diye hatırladığım bir dosyadı.
74a56325fda4f1f33ed94fae9c487e1b.jpg

Buyur 😀 burda gerekli yaziyor ama kirmizi yazilmis bende mantik yuruttum ben direk gectim bootloaderle skntm olmadi dedimki 4.4.2 den filan gecerken flashlamamiz gerekebilir ama emin deilim ve konu buraya geldi 😀