LG G2 Kullanıcıları Kulübü

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
beyler teamviewer ı olan bri bana cloudy 3.1 i nasıl yükleyeceğim konusunda yqardımcı olurmu

telefonum: lg g2 D802TR 16gb (stock lollipop 5.0.2.) rootsuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yardım edebilirim bende yeni ondan geçtim eskiden ona her modu ve kernel her şeyi yapmıstım ama cloudy 3.1 kesinlikle tavsiye ederim yardımcı olabilirim

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler teamviewer ı olan bri bana cloudy 3.1 i nasıl yükleyeceğim konusunda yqardımcı olurmu

telefonum: lg g2 D802TR 16gb (stock lollipop 5.0.2.) rootsuz
Tw yok ama burdan yardımcı olayım pcden root yap (birkaç yöntem var araştır birini yap ) sonra markette d802 autorec lolipop indir kur ustteki şekere tıkla twrp yüklenecek sonra twrpye gir full wipe yap romu yükle

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben yaptım hocam. Az önce gönderdiğim sitedeki transparent widgeti indirdim (https://drive.google.com/file/d/0B-4uEm54_BquOFdPalBvNGdITU0/view?usp=sharing)
Daha sonra root browser ile system/app içinde bulunan
LGWeatherTheme.apk nın ismini LGWeatherTheme.apk.bak olarak değiştirdim.Sonrasında indirmiş olduğum LGWeatherTheme.apk yı system/app içine taşıdım ve izinlerini 644(rw-r-r) olarak değiştirdim. Telefonu yeniden başlattım ve transparan temam hazır
[emoji106]
Smartnotice ve transparan tema doğru şekilde çalışıyormu?

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dün cloudy 3.1 i yükledim. Sonra ses yükseltmek için dorminax yükledim telefonu açamadım. Sonra TR10c yi flasladım. Ardından Tr30b yi yükledim. Root yapıp yeniden cloudy 3.1 i flasladım. Ancak bir şey farkettim 32 gb hafızanın 21 gb kısmını sistem olarak görüyordu. Düzeltirim diye yeniden 10c yi yükleyeyim derken %49 da kaldı . Araştırdım ancak bu sorunu çözemedim. Tekrar 30b yi yükledim. Her yüklemeden önce ve sonra wipe yapmama rağmen 10c ve 30b nin ikisini de barındırıyor. Telefonu tamamen formatlayıp hafıza sorununu nasıl giderebilirim?

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler suan dorimanx kernelli stock 5.0.2 kullaniyorumda cloudy 3.1i onerir misiniz ux4ten baska ne gibi artilari var? Batarya suresi vs. Nasil? Birde system ve data wipe yapmadan sadece cache wipe yapip gecmeyi dusunuyorum sorun cikar mi sizce

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar benim cihazımda kulaklık takılı olmadığı halde takılıymış gibi görünüyor be ses dışarı çıkmıyor kulaklığı takıp çıkarttım bi kaç kere kapatıp açtım ancak düzelmiyor bilgisi olan varsa lütfen yardım edin
teşekkürler

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tw yok ama burdan yardımcı olayım pcden root yap (birkaç yöntem var araştır birini yap ) sonra markette d802 autorec lolipop indir kur ustteki şekere tıkla twrp yüklenecek sonra twrpye gir full wipe yap romu yükle
ek bişey flaşlamaya gerek yok dimi sadece wipe sonrada romu yüklicem sonrada reboot system ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
ek bişey flaşlamaya gerek yok dimi sadece wipe sonrada romu yüklicem sonrada reboot system ?
Eger rom yukluyosan aynen oyle wipe yap internal storageyi silme tabi telefondaki muzikler resimler (sistem dosyasi teldeyse) oda gider bunun icin int storge haric hepsini wipela sonra installdan sistemi flashla.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Z1 ekrani kotu kardesim ben olsam degismem
Z1 in tasarimini malzeme kalitesini su toz dayanikliligini kamerasini istiyosan sec ha birde guncellemeyi, ama g2 deki yazilim ekran (ozellikle ekran) ince cerceve (z1 deki kasayla ekran orani) gibi seylerde g2 ustun 😀

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Teknik servise gittim adaptörüm bozuldu yenisini istedim verdiler 5.0.2 Final sürümü öyle dedi çalışan söyledi 5.1 G3 bile alıcak bize 5.1 vermiycekler Nokia ile Lg anlaşma yapması harika yeni anten G5 nasıl olacak bakalım 1 sene daha bekliycem askerden gelince G6 alırım :D

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teknik servise gittim adaptörüm bozuldu yenisini istedim verdiler 5.0.2 Final sürümü öyle dedi çalışan söyledi 5.1 G3 bile alıcak bize 5.1 vermiycekler Nokia ile Lg anlaşma yapması harika yeni anten G5 nasıl olacak bakalım 1 sene daha bekliycem askerden gelince G6 alırım :D
Benimde sarj aletim bozuldu daha dogrusu kirildi ama ben uzun kullanimdan dolayi catlama oldu vs ile halledicem o kismi ama bana garantide sarj aleti kapsam disidir denmisti

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Benimde sarj aletim bozuldu daha dogrusu kirildi ama ben uzun kullanimdan dolayi catlama oldu vs ile halledicem o kismi ama bana garantide sarj aleti kapsam disidir denmisti
Bana adaptörü sıfır verdiler Elektrik gitti geldi bozuldu dedim eğer uç kısmı kırıldı ise ona 35 tl para alıp yenisini veriyolar samsung ucuz adamlar adaptöre 62 tl istedi :@

msamci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telden yedekleme yaparken hata veriyor en sonunda tamamlandi dedi hard reset attim sonra geri yükledim tum uygulamalar gitmiş duzeltme imkanı varmi

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
lg g2 lollipop 5.0.2 rootluyorum ondan sonrada twrp ile cloudy 3.1

hadi bismillah

- - - Mesaj Güncellendi - - -

lg g2 lollipop 5.0.2 rootluyorum ondan sonrada twrp ile cloudy 3.1

hadi bismillah
bu arada cloudy 3.1 romun ne gibi sorunları var ona göre rootlamam belki çünki sadece o rom için rootlıcam

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
D802 autorec lollipop markette arat kur üstteki şekere tıkla yüklenir

senin dediğin yöntemle yapmayı düşünüyodum bende ama bilgilendirme kısmında sadece 30a ve 30d romlarında çalıştığı yazıyo ben 30c kullanıyorum cihazıma nasıl twrp yklerim ve işin doğrusu bu flashtool dan falan hiç anlamam yani boşuna 30a ya da 30d flaşlamamı önerme