• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

arkadaşlar merhaba acaba gta san andreas oynayanlar lollipop5.02 ye geçtikten sonra oyuna girememe problemi yaşadı mı? ikincisi asphalt 8: airborne yükleyemiyorum hata veriyor sebebi yine lollipop mudur? yardım ederseniz sevinirim.

Beyler G4 romunun kamerası normalden gerçekten daha güzel çünkü xdabbeb kamera kurulu geliyor :)

Şimdi 5.0.2 yi pc siz rootlamanın yolu yok mu nette kingo root yazmışlar ama o da pc gerekiyo

Ilk bugu buldum önceki yükledigim G4 sistemindede vardı telefon netteki videoları oynatmıyor supernatural izleyemiyorum ya 😳 yardım edecek var mı ?

Sistemi yeniden kurcam o zaman 😳
Olmuyor ya 😳 [MENTION=383050]Virility[/MENTION] browserdan açtın dimi youtube a filan girme bilmiyorum ya cloudyfa da yazdı bana tam wipe yap diye yaptgm halde sistemi yeniden kurdum , önceki sistemlerde olmuyordu bu sorun bir onceki G4 romundada aynı sorunla karsilasmistim chelozteamın yaptıgı.

[MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION] indirdim romu yine lg logosu geliyo hemen kapanıyo bi cloudy 2.2 yi kurcam ondan sonra g4 rommunu kurmayı deneyeceğim sinir oldum

aynı sorunu ben de yaşıyorum iki kez denedim gene aynı. neden olabilir acaba

5.0.2de de root işlemi bazen oluyor bazen olmuyor daha önceden yaptım baya uğraştım birde içinde dosyalarım var gidebilir 2.2 yükledim logoda takılı kaldı şimdide

lg logosu geliyor sonra ekran kararıp kalıyor. şimdiye kadar bir çok custom rom attım bu tarz bir sorun yaşamadım. acaba baseband dedikleri şeyden olabilir mi. kitkat ile lollipop farklı mıdır?

lg logosu geliyor sonra ekran kararıp kalıyor. şimdiye kadar bir çok custom rom attım bu tarz bir sorun yaşamadım. acaba baseband dedikleri şeyden olabilir mi. kitkat ile lollipop farklı mıdır?
Olabilir emin deilim ben olsam usenmeden lolipopa guncelleyip root twrp yapıp yuklerdim 😄