S
SDN Okuru
SDN Okuru
Pc Suite'den güncelleme denemesinde bulunduğumda 'Yükseltme Çalıştırılamıyor. Telefon durumunu kontrol edin ve yeniden deneyin' diyor. Nasıl güncelleyebilirim telefonum 32gb 4.4.2 orjinal romlu
Iste haklsn telefonu hava olsn diye almamalilar ya kendi paralari olsun ya da olmasn gereksiz bu git 100 milyarlk ama lazm olan bise al 2.500 luk teli 50 tl lik telefon gibi kullananlar var.Bazı telefonlar vardır örnek olarak nokia 3310 ,lg g2 de nokia 3310 gibi başarılı bir ürün g3 e baktim g2 genel olarak daha iyi z2 ye baktım su gecirmezlik benim işime yaramaz g2 den pahalı kapakları koparsa ayrı dert alındığında uzun sürelı kullanmak icin manyetik şarj lazım vb bi sürü kıyaslama yaptım özete gelicek olursak g2 fiyat yada performas (bir çok kişisel etkende var) olarak muadili olan diger marka telefonlara bakıcak olursak baya ses getiren ve bilenler için unutulması zor bir telefon (aynı nokia 3310 gibi) ben bu sebeple aldım. şimdi diğer konuya gelirsek telefon alırken öncelikleri aksesuar olarak alan insanlar var alabilirler paralarını ödeyip isterseler elmas kaplama kap bile yaptırabilirler buna karışamayız benim nacizane görüşüm budur.
Son olarak telefonları aksesuar olarak alıp kullanan insanları cari açık ve bir çok saçma nedenle giydirmek hiç hoş bir davranış deildir helede köylü lafını hakaret olarak kullanmak kesinlikle berbat bir davranıştır köylü bana göre bir iltifat bile sayılabilir. birey devlet için yoktur devlet birey için vardır saygılarimla iyi günler
Kardeşim Servise götür Unroot yap cihaza benim cihazım kitkat olmuyor ve lolipop güncellemek istiyorum de onlar cihazın ime nosunu sisteme kaydediyor sonra yüklersin.Ekli dosyayı görüntüle 10270Ekli dosyayı görüntüle 10270
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Arkadaşlar lg g2 me dün format attım kdz 4.4.2 ye dönemedim hata verdi bende twrp ile 4.2.2 ye döndüm . Daha sonra Pc suite ile güncelleme yapiyim dedim lollipop ta gelmişken ama bu hatayla karşılaştım yardım eder misiiniz ((Ekli dosyayı görüntüle 10271:crying:
:sneaky2:
.
Iyi oldu bu romlarda olmuyordu genelde.
Haklısın optimus cloudy de filan yok sebebinin yazılımı yabancı ülkeye ait diye düşünüyorum LG Türkiye vestel arçelik filan ekliyor türk markalarınıIyi oldu bu romlarda olmuyordu genelde.
Fransa ispanyada da durum böylemiTürkiye romu lollipop sıkıntı şarj kitkat döndüm 3000 mah yetmiyor 1 gün şarj içiyor cihaz
Adamlar yapıyor yaLg son noktayı koydu Şarj sorunu biliyolar
S4 te de bussuru hata var dogal olarak android 5 i 3 kere vermişler ama duzelmemis samsung belki 5.1.1 verebilirmis bak benim dediklerim tutuyor sorun lg de deil android te ram sorununu mesela nasıl çözcekler şarjda bir yere kadar LG nin optimizasyonu yetermi bilemem.Adamlar yapıyor ya