Kuvvetmira
Profesör
Android 6 çıkınca gelir sabredin (!)
Android 6 çıkınca gelir sabredin (!)
@Vikings ya bu root atarsam g2 ye 16 gb değilde 10 gb olarak gözüküyo ya 16 gb modelinde onun 16 ya çıkarabilirmiyim rootla ve çıkarabiliyorsak hangi programla nasıl çıkartabilirz
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] ya bu root atarsam g2 ye 16 gb değilde 10 gb olarak gözüküyo ya 16 gb modelinde onun 16 ya çıkarabilirmiyim rootla ve çıkarabiliyorsak hangi programla nasıl çıkartabilirz
şunu demek istiyorum bende 16 gb lik g2 var şimdi bu hani 16 gb lik diyoda 10 gb olarak gözüküyo ya hafızası rootlarsam g2 yi onu 10 değide 16 gb olarak yapabilirmiyim yani açabilirmiyim hafızasını ve açabilirsem hangi programla yapabilirimAnlamadım daha anlaşılır şekilde yazın lütfen.
şunu demek istiyorum bende 16 gb lik g2 var şimdi bu hani 16 gb lik diyoda 10 gb olarak gözüküyo ya hafızası rootlarsam g2 yi onu 10 değide 16 gb olarak yapabilirmiyim yani açabilirmiyim hafızasını ve açabilirsem hangi programla yapabilirim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
16 değilde 14 felan iste ne bileyim ben ne kadar kapladığınıyani yapılabiliyormu mümkünmü
![]()
Cm dede olmuyo hiçbir romda olmuyor hepsini denemişim yada gözümden kacmıstırValla cm 12 kurup dene hiç bakmadm hafıza yükseliyo mu düşüyomu diye stock romda böyle bir şey mümkün değil
Bende bunu diyorum ya şimdi gelir 1 hafta içinde yada şubat sonunda kesinlikle 5.1 vermesi lazım nasıl olsa şubatta 5.1 geliyor.O işler eskide kaldı artık. Güncelleme kavgası başlamış durumda. G3'ün lollipop alan ilk romları arasında Türkiye'de var. Samsung bile S4'e verdi. En geç şubat sonuna kadar alır G2.
Bende bunu diyorum ya şimdi gelir 1 hafta içinde yada şubat sonunda kesinlikle 5.1 vermesi lazım nasıl olsa şubatta 5.1 geliyor.
Bende onu demeye calisiorum zatiStabil bir şekilde Android 5 ile G3 arayüzü gelsin de noktadan sonraki küsüratın önemi yok
@beratfur67 senin dediğin olayı bende yapmaya çalıştım fakat yabancı forumlar dahil araştırdım kesin bir sonuç bulamadım. Internal storage v.s. dahil herşeyi sildim ve hangi Custom ROM'u kurarsam kurayım kullanılabilir hafıza 10GB gösteriyordu. Çözemedim stock yükledim![]()
S.a arkadaşlar benim lg g2 var telefonun kilidini açtıktan sonra sol köşede beyaz ışık yanıyor Ekranın rengi gidip geliyo neden kaynaklanıyor yardımcı olurmusunuz lutfen
???Garantiye ver sorun ekranda sanrm
Anladım teşekkür ederimIstanbul bilisime fatura fotokopisiyle beraber kargolayabilirsin veya garanti veren firmaya
Mart ayının sonuna kadar kesin gelecek tabi bu bu ay çıkmayacağı anlamına gelmiyor yada bu hafta yani en geç tarih bu bildiğim kadarıyla.haıı tamam anladım teşekkürler bide bişi daha sorcam bu fransa icin olsun felan lg g2 nin ne zaman android lolipop ne zaman gelicek
Hangi sürümdeBence cokta bi eksiklik yok sürümde
Bu kullandigimiz surumde cok fazla eksiklik yok benceHangi sürümde
Eksiklik yok tabi ama iyininde iyisi vardr hem daha güncel daha hızlı vs.Bu kullandigimiz surumde cok fazla eksiklik yok bence
Aynen oyleEksiklik yok tabi ama iyininde iyisi vardr hem daha güncel daha hızlı vs.
Büyüklüğünden rahatsız olmazsan alabilirsin.Arkadaşlar forumda yeniyim de. Bir sorum olacaktı. Şu an Lg G2 kullanıyorum memnunum.
Bi akrabamız Dubai'ye gidicek bende iPhone 6 Plus istiyorum. Aslında ihtiyacım oldugundan da değil de içimde hep bi Apple Fanlığı vardır
Sizce ne yapmalıyım ?
IOS androidden kotu bence cok kisitliyor sirf marka icin alicaksan tavsiye etmem,ama seviyorsan alArkadaşlar forumda yeniyim de. Bir sorum olacaktı. Şu an Lg G2 kullanıyorum memnunum.
Bi akrabamız Dubai'ye gidicek bende iPhone 6 Plus istiyorum. Aslında ihtiyacım oldugundan da değil de içimde hep bi Apple Fanlığı vardır
Sizce ne yapmalıyım ?
Büyüklüğünden rahatsız olmazsan alabilirsin.
IOS androidden kotu bence cok kisitliyor sirf marka icin alicaksan tavsiye etmem,ama seviyorsan al
Teşekkür ederim yorumun içinKullanıcıyı kısıtladığı için ben sevmiyorum, fakat kullanmak istiyorsan iphone 6 plus iyi tercih. Pili diğerlerine göre daha iyi.