• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Slm bu misafir oturumunda facebook ve diyer şeyler ayni oturumu açiyor bunun bir yolu yokmu arkadaşlar

GetClose

Asistan
Reaksiyon puanı
1
telefonu herkese tavsiye edebilirim 3 aydır kullanıyorum mükemmel bi cihaz

GOLD_CT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aranıza yeni katıldım bugün G2 geldi inceledim bataryası ve performansı gerçekten çok iyi Android L yi sabırsızlıkla bekliyorum. Birkaç sorum olucak telefonum ile ilgili.
Ürünü kliksadan aldım ve 1 günde hemen elime ulaştı.
Üretim yeri Kore
Garantisi Fonotel diye bir firma ve kutunun jelatini bile açılmadan göndermişler bu çok hoşuma gitti gerçek anlamda sıfır ürün göndermişler (bazı firmalar kutuyu açıp içinde değişiklikler yapıyor.)
Ek olarak kutu üzerine (ambalajın üzerine) Fonotel garantisi altındadır Grey değildir yazısı var Grey ne demek ?
Bu arada ürün 410k serisi bu seri nasıl ? bundan daha yeni bir seri var mı ve sararma (sarı leke) problemi bu seride mevcut mu ?

Şimdiden teşekkür ederim.

Edit: Kamerası pek hoşuma gitmedi, fotoyu çektikten sonra biraz yakınlaştırınca görüntü kalitesi hemen bozuluyor daha bilgisayara atıp bakmadım ama telefonda yakınlaştırınca kalitesi çok bozuluyor ama benim için çok önemli değil fotoğraf makinam sürekli yanımda zaten.

Edit 2: Işığın yeterli olduğu yerlerde kamerası coşuyor şuan yanıldım açıkcası, sabah olsun gün ışığında daha net fotolar çekeceğine eminim..

tolga3589

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Gece çekimleri berbat güneş aldımı gayet güzel çeker hayırlı olsun 410K yeni seri sayılır sorun çıkmaz benimki 403 sıkıntı yok :)

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gece çekildi bi fotoğraf
98d718bea3b8e5713ede9eeacdb82370.jpg
gayet başarılı

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
G2 güncellemesinden kore dışında haber var mi gencler

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Hocam benim telefon paralel ithalat tayland 20c romlu. Fakat ben almanya 20d kullaniyorum guncelleme gelirse yapabilirmiyim yoksa 20c orjinal roma mi sonmek gerek.
Aynen 20c ye donmen lazm ama bana kalrsa donme tr sistemini cok beklersin yoksa (tabi bu onyargı gibi olmasn belki ilk tr verir hic sanmıyorum)

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Ölü pixel testi nasıl yapılır ?

Manuel olarak kontrol etmek istersen arama ekranına gel. 3845#*802# yap. Hidden menu açılacak. HW Device Test'e gel oradan da LCD Test'e gel. Sola kaydırarak galeriden resim bakar gibi ekranda farklı renklerin gözükmesini sağla. Herhangi bir noktada renk bozukluğu veya göstermeyen bir nokta/noktalar varsa ölü pixel var demektir. Test eden programlar da vardı galiba ama isim olarak bilmiyorum. Ölü pixel çıkan bir G2 henüz görmedim duymadım. LG'nin ekranları gayet güzel.

Kaptan Jack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar nexus 5 cihazımın üstüne 200 lira istiyor bir arkadaş, sizce nexus 5 + 200 = LG G2 eder mi?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
200 lira çok bence değmez pil ve kamera haricinde çok bi fark yok zaten

Kaptan Jack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
16 ise hiç değişme 32 ise 50 en fazla 100 tl yani bide niye bu kadar değişmek istiyorsun

Saf androidden sıkıldım, root + rom işleri ilede pek uğraşmak istemiyorum. CM 12 yükleyim dedim bi kere CM installer desteklediği halde cihazı görmedi. Bende bıraktım uğraşmayı.

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ölü pixel kendi kendine mi oluşur ? Ben telefona kılıfı takarken ekranın sağ köşesine az bişey bastırdım ve hani her ekranda bastırınca oluşan mor renkten oluştu sonra 3-5 tane çok çok küçük siyah noktalar oluştu jelatinden midir yoksa ölü pixel mi ?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Ölü pixel kendi kendine mi oluşur ? Ben telefona kılıfı takarken ekranın sağ köşesine az bişey bastırdım ve hani her ekranda bastırınca oluşan mor renkten oluştu sonra 3-5 tane çok çok küçük siyah noktalar oluştu jelatinden midir yoksa ölü pixel mi ?
Google Play Store dan ölü piksel testi yap bak varsa farklı renklerde sıkıntı ekranda ölü piksel hatası varsa yolla garantiye 15 dk içinde değişim yaparlar mecidiyeköydeki teknik servis şipşak değiştiriyor kendin götürüp arızaya baktır kargo ile yollarsan 1 ay beklersin.

erenizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 3 ay önce olmuştu ölü piksel.Direk servise götürdüm 2 gün içinde sorunu çözüp verdiler.Lakin şimdi ise hem mikrofon sorunu var hem de şebeke sorunu var. 2 aydır arkadaşlarım şikayetçi sesin kesik geliyor,sesin çok uzaktan ve az geliyor. Kimileri şebeke çektiği halde kaç kere seni aradım ulaşılamıyor diyor.Ve bu sorun servise götürüp aldıktan sonra başladı.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Lg g2 ye lollipop ne durumda haberi olan var mı?
Hiçbir ülkede yayımlanmış mi?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Galaxy S4 e bile başlamış LG sadece korede başlamış S4 rusyada başladığına göre daha hızlı alacaktır diye düşünüyorum bilmiyorum LG eğer geç verecekse 5.1 ile vermeli yoksa gözümden düşebilir.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Büyük ihtimal koreye 5.0.1 verdiyse bizede 5.0.1 verir ins.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bu g2 nin ekranında %100 parlaklıkta ve sadece beyaz yerlerde belli olan oda nadir şekilde tabi dikey şeklinde çizgiler var bu herkeste varmı normalmi yoksa ekranda sıkıntımı var ?

Nickladeon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar stock haric ekran suresini 5 veya 6 saat alan bi rom var mi? Suan 4 saat cikmaya basladi bende. Sinirlerim bozuluyor.

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar bu g2 nin ekranında %100 parlaklıkta ve sadece beyaz yerlerde belli olan oda nadir şekilde tabi dikey şeklinde çizgiler var bu herkeste varmı normalmi yoksa ekranda sıkıntımı var ?
Bende dedigin gibi parlaklikta gözüküyor ama 5~6 tane kucuk nokta var.Ekran kapaliyken gunese dogru tut telefonu bak.Jelatindede o cizgiler varsa tozdur bende jelatindede gozukuyor.