S
SDN Okuru
SDN Okuru
Slm bu misafir oturumunda facebook ve diyer şeyler ayni oturumu açiyor bunun bir yolu yokmu arkadaşlar
Hocam benim telefon paralel ithalat tayland 20c romlu. Fakat ben almanya 20d kullaniyorum guncelleme gelirse yapabilirmiyim yoksa 20c orjinal roma mi sonmek gerek.G2 güncellemesinden kore dışında haber var mi gencler
Aynen 20c ye donmen lazm ama bana kalrsa donme tr sistemini cok beklersin yoksa (tabi bu onyargı gibi olmasn belki ilk tr verir hic sanmıyorum)Hocam benim telefon paralel ithalat tayland 20c romlu. Fakat ben almanya 20d kullaniyorum guncelleme gelirse yapabilirmiyim yoksa 20c orjinal roma mi sonmek gerek.
Ölü pixel testi nasıl yapılır ?
Hocam yanlış hatırlamıyorsam 200-250 tl farkla piyasaya sürülmüşlerdi zaten.Arkadaşlar nexus 5 cihazımın üstüne 200 lira istiyor bir arkadaş, sizce nexus 5 + 200 = LG G2 eder mi?
Hocam yanlış hatırlamıyorsam 200-250 tl farkla piyasaya sürülmüşlerdi zaten.
200 lira çok bence değmez pil ve kamera haricinde çok bi fark yok zaten
Sizce en fazla ne kadar olmalı?
16 ise hiç değişme 32 ise 50 en fazla 100 tl yani bide niye bu kadar değişmek istiyorsun
Google Play Store dan ölü piksel testi yap bak varsa farklı renklerde sıkıntı ekranda ölü piksel hatası varsa yolla garantiye 15 dk içinde değişim yaparlar mecidiyeköydeki teknik servis şipşak değiştiriyor kendin götürüp arızaya baktır kargo ile yollarsan 1 ay beklersin.Ölü pixel kendi kendine mi oluşur ? Ben telefona kılıfı takarken ekranın sağ köşesine az bişey bastırdım ve hani her ekranda bastırınca oluşan mor renkten oluştu sonra 3-5 tane çok çok küçük siyah noktalar oluştu jelatinden midir yoksa ölü pixel mi ?
Bende dedigin gibi parlaklikta gözüküyor ama 5~6 tane kucuk nokta var.Ekran kapaliyken gunese dogru tut telefonu bak.Jelatindede o cizgiler varsa tozdur bende jelatindede gozukuyor.arkadaşlar bu g2 nin ekranında %100 parlaklıkta ve sadece beyaz yerlerde belli olan oda nadir şekilde tabi dikey şeklinde çizgiler var bu herkeste varmı normalmi yoksa ekranda sıkıntımı var ?