cccemirccc
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Kore versiyonuna lollipop dagitilmaya baslandi hayirli olsun 1-2 haftayada uluslararasi model olan d802 ye gelecek.
Kore versiyonuna lollipop dagitilmaya baslandi hayirli olsun 1-2 haftayada uluslararasi model olan d802 ye gelecek.
Bize mayıs gibi gelir hatasız gelsinde geç olsun
İşlemci sıcaklığı 62 derece görmem normal mi ?
Bia3 oyun mu ne oyunu bideOyun oynarken 62 derece oluyor Bia3 fena sarıyor![]()
Tasarim Çakma falan aramam ben sahsen begendim 2 inceleme izledim, özellikler detayli vs okudum degisiklikte fayda var sıkıldım bundan daBence satma o dediğin cihaz iphone çakması genede sen bilin tabi![]()
Şimdiden hayırlı olsun o zaman inşallah memnun kalırsınTasarim Çakma falan aramam ben sahsen begendim 2 inceleme izledim, özellikler detayli vs okudum degisiklikte fayda var sıkıldım bundan da![]()
Şöyle söyleyeyim boyle devam ederse rekor kiracak bir cihaz
İnş şu cihazi satabilirsem 6 aylik daha ne kadar zarar edecegiz bakacagizŞimdiden hayırlı olsun o zaman inşallah memnun kalırsın![]()
İnş şu cihazi satabilirsem 6 aylik daha ne kadar zarar edecegiz bakacagiz![]()
Benim akıllı telefonlardan ettiğim zararla yeni bir tane meizu mx4 gelirdi hemde 1049 liralık olandan kalan parayla kılıf bile gelirdi hemdeİnş şu cihazi satabilirsem 6 aylik daha ne kadar zarar edecegiz bakacagiz![]()
32 gb bendeki kutulu aksesuarları tam vs o kadar ucuza birakmam sorunsuz sonucta600 - 700 civarında falan gidiyor çok temiz ise eğer. Zararın çok olur ama bana kalırsa satmaya değmez. Bir şekilde bozup garantiden para iadesi veya sıfır kutulu alırsan zarar etmezsin. Ben onun için uğraşıyorum şu an![]()
Hocam alma 2 incelemeye bakıp kanma ben detaylı derine indim işin görüldüğü gibi değil o telefon uzak dur Mediatek işlemciden32 gb bendeki kutulu aksesuarları tam vs o kadar ucuza birakmam sorunsuz sonucta![]()
32 gb bendeki kutulu aksesuarları tam vs o kadar ucuza birakmam sorunsuz sonucta![]()
A17 tabanli yeni nesil islemcilerden biri var eski mediateklerden değilHocam alma 2 incelemeye bakıp kanma ben detaylı derine indim işin görüldüğü gibi değil o telefon uzak dur Mediatek işlemciden
O kadar ucuza kimse bırakmak istemez ama biraz da satış işleri şansa bağlı. Şansın varsa bakarsın istediğin fiyata alıcı çıkar, ben de o yönde dua ederim senin için fakat ihtimaller biraz zor gibi. Benimki paralel ithalat Fonotel Garantili 16GB. Cihaz çalışıyordu ekran göstermiyordu. Paneli değiştirdirler. Geldi panel oturmamış ekran patlayacak gibi duruyordu yine değiştirdiler fakat bu sefer 2. el bir cihazın ekranını takıp kasada onarım tahribatları vardı. 3. ye kasayı da ekranı da değiştirdiler. Bu sefer olmuş gibiydi ama ekranı yapıştırmak için kullandıkları banttan olsa gerek dokunmatik paneli lcd'ye temas ediyor ve dalgalanma oluyor. Soluğu tüketici haklarında alacağım gibi. G2'nin ekran 1 kere değiştimi orjinal ayarında olmuyor. Bunu öğrenmiş oldum ve paylaşayım dedim. Aman ekrana zarar vermeyin![]()
4 tanesi a17 tamam da diğerleri a7 bak alma pişman olursun ona uygun rom da bulamazsınA17 tabanli yeni nesil islemcilerden biri var eski mediateklerden değil![]()
Ekran falan her sey saglam bakalım yarin bir fiyattan koyacağız bilen bilir zaten bizi forumda ürüne ne dersek o![]()
4 tanesi a17 tamam da diğerleri a7 bak alma pişman olursun ona uygun rom da bulamazsın
G2 nin korea versiyonu için lolipop yayılanmış bizim cihazlar için custom rom yayınlanır mı acaba
arkadaşlar lollipop en erken hangi sürüme gelir kore mi kurayım almanya mı bir de ilk defa rom değiştireceğim root atmam gerekir mi?
edit
şu an almanya 20 h indiriyorum sizce nasıl bir rom?[TABLE="width: 862"]
[TR]
[TD="class: td_versione"]201 DEU/GERMANY[/TD]
[TD="class: td_rev"]V20H[/TD]
[TD="class: td_mod"]LGD802[/TD]
[TD="class: td_size"]1.64 GiB[/TD]
[TD="class: td_dw"]1241[/TD]
[TD="class: versionel1"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
edit
cihaz d802tr yani lg garantili yüklemede sorun olur mu? uyumlu mudur?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=383050]Virility[/MENTION] bi el atsan?
Korede cıktı guncelleme