• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kore versiyonuna lollipop dagitilmaya baslandi hayirli olsun 1-2 haftayada uluslararasi model olan d802 ye gelecek.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Kore versiyonuna lollipop dagitilmaya baslandi hayirli olsun 1-2 haftayada uluslararasi model olan d802 ye gelecek.

İçerik editörümüz Önder paylaşmış sayfamızda bende yeni gördüm şimdi, link attım yoruma listeden takip edebilirsiniz.

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45

Önce uzak doğu ülkelerine gelir. Daha sonra avrupa ve devamında Türkiye diye düşünüyorum. Yani TUR romlarına gelmesine daha 2 ay var bence. Bende paralel ithalat TWN var. TUR romları almadan 2 ay önce almıştım yine benzer bişey olur kanaatindeyim.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Bize mayıs gibi gelir hatasız gelsinde geç olsun :)
İşlemci sıcaklığı 62 derece görmem normal mi ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yarin cihazi satiliga çıkarıyorum dostlar memnunum sorun yok ama meizu mx4 almak istiyorum satabilirsem ozlerim buralari

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bence satma o dediğin cihaz iphone çakması genede sen bilin tabi :)
Tasarim Çakma falan aramam ben sahsen begendim 2 inceleme izledim, özellikler detayli vs okudum degisiklikte fayda var sıkıldım bundan da :)
Şöyle söyleyeyim boyle devam ederse rekor kiracak bir cihaz

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Tasarim Çakma falan aramam ben sahsen begendim 2 inceleme izledim, özellikler detayli vs okudum degisiklikte fayda var sıkıldım bundan da :)
Şöyle söyleyeyim boyle devam ederse rekor kiracak bir cihaz
Şimdiden hayırlı olsun o zaman inşallah memnun kalırsın :)

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
İnş şu cihazi satabilirsem 6 aylik daha ne kadar zarar edecegiz bakacagiz :)

600 - 700 civarında falan gidiyor çok temiz ise eğer. Zararın çok olur ama bana kalırsa satmaya değmez. Bir şekilde bozup garantiden para iadesi veya sıfır kutulu alırsan zarar etmezsin. Ben onun için uğraşıyorum şu an :P

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
600 - 700 civarında falan gidiyor çok temiz ise eğer. Zararın çok olur ama bana kalırsa satmaya değmez. Bir şekilde bozup garantiden para iadesi veya sıfır kutulu alırsan zarar etmezsin. Ben onun için uğraşıyorum şu an :P
32 gb bendeki kutulu aksesuarları tam vs o kadar ucuza birakmam sorunsuz sonucta :)

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
32 gb bendeki kutulu aksesuarları tam vs o kadar ucuza birakmam sorunsuz sonucta :)

O kadar ucuza kimse bırakmak istemez ama biraz da satış işleri şansa bağlı. Şansın varsa bakarsın istediğin fiyata alıcı çıkar, ben de o yönde dua ederim senin için fakat ihtimaller biraz zor gibi. Benimki paralel ithalat Fonotel Garantili 16GB. Cihaz çalışıyordu ekran göstermiyordu. Paneli değiştirdirler. Geldi panel oturmamış ekran patlayacak gibi duruyordu yine değiştirdiler fakat bu sefer 2. el bir cihazın ekranını takıp kasada onarım tahribatları vardı. 3. ye kasayı da ekranı da değiştirdiler. Bu sefer olmuş gibiydi ama ekranı yapıştırmak için kullandıkları banttan olsa gerek dokunmatik paneli lcd'ye temas ediyor ve dalgalanma oluyor. Soluğu tüketici haklarında alacağım gibi. G2'nin ekran 1 kere değiştimi orjinal ayarında olmuyor. Bunu öğrenmiş oldum ve paylaşayım dedim. Aman ekrana zarar vermeyin :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Hocam alma 2 incelemeye bakıp kanma ben detaylı derine indim işin görüldüğü gibi değil o telefon uzak dur Mediatek işlemciden
A17 tabanli yeni nesil islemcilerden biri var eski mediateklerden değil :)

O kadar ucuza kimse bırakmak istemez ama biraz da satış işleri şansa bağlı. Şansın varsa bakarsın istediğin fiyata alıcı çıkar, ben de o yönde dua ederim senin için fakat ihtimaller biraz zor gibi. Benimki paralel ithalat Fonotel Garantili 16GB. Cihaz çalışıyordu ekran göstermiyordu. Paneli değiştirdirler. Geldi panel oturmamış ekran patlayacak gibi duruyordu yine değiştirdiler fakat bu sefer 2. el bir cihazın ekranını takıp kasada onarım tahribatları vardı. 3. ye kasayı da ekranı da değiştirdiler. Bu sefer olmuş gibiydi ama ekranı yapıştırmak için kullandıkları banttan olsa gerek dokunmatik paneli lcd'ye temas ediyor ve dalgalanma oluyor. Soluğu tüketici haklarında alacağım gibi. G2'nin ekran 1 kere değiştimi orjinal ayarında olmuyor. Bunu öğrenmiş oldum ve paylaşayım dedim. Aman ekrana zarar vermeyin :)

Ekran falan her sey saglam bakalım yarin bir fiyattan koyacağız bilen bilir zaten bizi forumda ürüne ne dersek o :)

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
A17 tabanli yeni nesil islemcilerden biri var eski mediateklerden değil :)

Ekran falan her sey saglam bakalım yarin bir fiyattan koyacağız bilen bilir zaten bizi forumda ürüne ne dersek o :)
4 tanesi a17 tamam da diğerleri a7 bak alma pişman olursun ona uygun rom da bulamazsın

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
4 tanesi a17 tamam da diğerleri a7 bak alma pişman olursun ona uygun rom da bulamazsın

Çin malı dediğimiz an bir güvensizlik oluşuyor içimizde ama kullanmadan da ön yargı yürütmemek lazım. Benim bir arkadaşım mediatek işlemcili cihaz kullanıyor. 2 senedir daha tık demedi telefon ama tekloloji biraz da şans işi. Ön yargıları kırmak için almaya değer bir cihaz ki benzer özelliklere sahip bir cihazı almak adına 1000 lira kadar daha fazla para ödüyoruz. Bence snapdragon için 1000 lira fark ödemeye değmez. Donanımına baktığımızda lensler sony, ekran sharp meditek de kötü bir marka değil sonuçta qualcom'dan sonra en çok cihazlarda kullanılan bir chipset. İlk çıktığında eylül ayında 7.7 milyon ön sipariş almıştı. Küçümsenecek bir rakam değil yine de bir G2 olamaz. Onun yeri ayrı :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Son bir sar degerine baktim da 1.49 mus vazgectim ben de g2 ile devam :)

kraldergi23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lollipop en erken hangi sürüme gelir kore mi kurayım almanya mı bir de ilk defa rom değiştireceğim root atmam gerekir mi?

edit
şu an almanya 20 h indiriyorum sizce nasıl bir rom?[TABLE="width: 862"]
[TR]
[TD="class: td_versione"]201 DEU/GERMANY[/TD]
[TD="class: td_rev"]V20H[/TD]
[TD="class: td_mod"]LGD802[/TD]
[TD="class: td_size"]1.64 GiB[/TD]
[TD="class: td_dw"]1241[/TD]
[TD="class: versionel1"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
edit
cihaz d802tr yani lg garantili yüklemede sorun olur mu? uyumlu mudur?

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=383050]Virility[/MENTION] bi el atsan?

murat70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim lg g2 bir yıllık ama sadece hafta sonları kullandım cihazda binde bir dahi çizik leke yok yanında 100 tl degerinde 3 adet kılıf ve jalatinleri var çalışmasında en ufak bir sorun yok herhangi bir açılma tamir vs görmedi sıfır ayarında merak edip aldım hafta içlerinde kullanamıyorum işim müsait değil ancak hafta sonları kullanıyorum öylece yatıyor ELİNDE NOKİA 515 TUŞLU MODEL OLAN VARSA TAKAS EDEBİLİRİM

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
almanya ve fransa romları genellikle stabil oluyo yani güzel ben suan g2m de fransa v20h romu kullanıyorum süper lolipop fransaya gelsin fransanınkini alıcam

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
arkadaşlar lollipop en erken hangi sürüme gelir kore mi kurayım almanya mı bir de ilk defa rom değiştireceğim root atmam gerekir mi?

edit
şu an almanya 20 h indiriyorum sizce nasıl bir rom?[TABLE="width: 862"]
[TR]
[TD="class: td_versione"]201 DEU/GERMANY[/TD]
[TD="class: td_rev"]V20H[/TD]
[TD="class: td_mod"]LGD802[/TD]
[TD="class: td_size"]1.64 GiB[/TD]
[TD="class: td_dw"]1241[/TD]
[TD="class: versionel1"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
edit
cihaz d802tr yani lg garantili yüklemede sorun olur mu? uyumlu mudur?

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=383050]Virility[/MENTION] bi el atsan?

Sorun olmaz yükleyebilirsin :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
52dd044ebb1f490122eade0d45b9a155.jpg