• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

LG G2 ye android 5 gelcekte bende heves kalmadı herkes bir kötülüyor ki sormayın hele g3 kullanıcıları kulübünde oysa ben android 5 sistemi kac kez kullandım sorunda çekmedim bilemiyorum

arkadaşlar merhaba. birşey dikkatimi çekti. lg g2mde kamera modunu farklı modlara ayarlıyorum ama kamera her açtığımda normal modda başlıyor.

LG G2 nin içini açtım :D çok zevkli çokda değişik :D youtube kanalımda paylaştım ama burda paylaşabilrmiyim bilmiyorum linki yasakmı?

En çok da şu telefonun şarjını seviyorum. Hiç yarı yolda bırakmadı bugüne kadar.

[MENTION=402952]berkandemir53[/MENTION] Videoyu atman sıkıntı yaratmaz ama bu demek değil ki her videonu gelip paylaşabilirsin reklama girer o zaman.

[MENTION=402952]berkandemir53[/MENTION] Videoyu atman sıkıntı yaratmaz ama bu demek değil ki her videonu gelip paylaşabilirsin reklama girer o zaman.
Tamam anladım bilgilendirdigin için teşekkürler bende öyle düşünüyordum mantıklı olanda bu zaten 😃

Paraniz varsa g3 32gb ligini alin derim g2 kullnicisiyim param olsa g3 alirdim:-)
fiyat performans odaklarsan cidden g2 daha iyi telefon. G2 telefonumu sahibinden.com'a ilana koydum rahat 10 kişi yazmıştır g3 takas olur mu diye. G3Te 2k ekran var, bu gereksiz ve sarj yiyen birşey. İşlemci olarak öyle çok çok bir farkı yok, 200mhz civarında bir fark var bunu da hissetmezsin bile. Ram olarak bir modelinde 2 gb bir modelinde 3 gb ram var yani tek artısı 3gb ram olması denilebilir.

fiyat performans odaklarsan cidden g2 daha iyi telefon. G2 telefonumu sahibinden.com'a ilana koydum rahat 10 kişi yazmıştır g3 takas olur mu diye. G3Te 2k ekran var, bu gereksiz ve sarj yiyen birşey. İşlemci olarak öyle çok çok bir farkı yok, 200mhz civarında bir fark var bunu da hissetmezsin bile. Ram olarak bir modelinde 2 gb bir modelinde 3 gb ram var yani tek artısı 3gb ram olması denilebilir.
Bana göre en büyük artısı tasarımı

Selam arkadaslar kanalmda g2 nin nasl acıldıgını paylascam bugun isim bitince izlersiniz linki atmıyorum ustten girin cok atmiyim.

5 inç altında; şarjda G2 performansı verebilecek başka bir telefon modeli bilen var mı? ekran boyutu olarak 4.7" i ideal buluyorum; fakat G2 Mini çok beğendiğim bi telefon olmadı. G2 ayarında, bu boyutta telefon önerebilecek var mı acaba?

daha iyi bir alternatif bulamazsam, G3 Beat düşüneceğim. :glare:

5 inç altında; şarjda G2 performansı verebilecek başka bir telefon modeli bilen var mı? ekran boyutu olarak 4.7" i ideal buluyorum; fakat G2 Mini çok beğendiğim bi telefon olmadı. G2 ayarında, bu boyutta telefon önerebilecek var mı acaba?

Ablamda g2 aldı çift g2 var evde birine g3 sistemi yukleyerek test yapcam

G3 beat alana kadar G2 alrsn zaten 1000 tl altnda zenfone bakabilirsin

Android 5.0 Lollipop üzerine inşa edilmiş LG G2 D802 International CyanogenMod 12 Nightly sürümü çıkmıştır arkadaşlar.

Bir de sorum olacak. 16GB D802 model cihazım var. Internal storage dahil full wipe yaptım fakat kullanılabilir hafıza hala 10GB. CyanogenMod 10.2 yüklü, indirme boyutu olarak 250 mb civarı + Gapps 85 Mb civarı yani toplamda ortalama 350 Mb diyelim. Bu dosyalar flashlanınca 6Gb kadar ediyor mu yoksa hafıza ile ilgili bilmemiz gereken birşey mi var ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sony Xperia Compact Ailesine bakmalısın. Ekran boyutlarını hatırlamıyorum ama pil süresi en cazip modeller onlar. Ekran çözünürlüğü düşük olduğundan performans konusunda testlerde iyi olsa da bir G2 değil tabi :) G3 Beat'a hiç girme bence.

gençler reklam oluyomu bilmiyorumda korede yayımlanan LG G2 Android 5.0.1 bunlardan v21 le baslayanlarmı bunları yükleyebiliyozmu bizim g2 lere