TechnoYoung
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 358
G3 arayuzuyle gelcek zaten cok buyuk ihtimalNasil bisey olacagi bellimi sizdimi medyaya
G3 arayuzuyle gelcek zaten cok buyuk ihtimalNasil bisey olacagi bellimi sizdimi medyaya
Bu düşünce yanlış, Google'ın yeniliklerini neden tatmak istemeyelim ki? Dalvik'ten Art'a geçtikleri için daha performanslı ve daha iyi bir pil ömrüne ulaşacağına inanıyorum.
Aynısı olmasi pek iyi olmaz, demek istedigim g3 cakmasi gibi bisey olucak kendi tarzinda bisey olmali. Tabi lollipop denince direk g3 temasi geliyo akla. Peki merak ettigim g3 nasil olucak veya oldu ?Nasl bişi derken ? G3 arayüzü nasılsa öyle olcak elbette
G3 çakması ? millet üst modelin arayüzünü bekliyor sen farklı şeyler bekliyorsun daha çok beklersin öyle bi dünya yok hiçbir markada en fazla üst modelin arayüzü gelirAynısı olmasi pek iyi olmaz, demek istedigim g3 cakmasi gibi bisey olucak kendi tarzinda bisey olmali. Tabi lollipop denince direk g3 temasi geliyo akla. Peki merak ettigim g3 nasil olucak veya oldu ?
Ama her markann bir arayuzu var ve onu kullaniyor lg simdi yeni bi arayuze gecti tum telefonlarnda artk onu kullancak her tele farkli arayuz yaparlarsa guncellemeler bile zor verilirGuncelleme demek ust modelin arayuzunu almak degil, yazilimda hata varsa onun duzelmesi ve tema olaarak yenilik demek. G3 temasi gelmesi guzel olur tabi ondan sikayetci degilim ama g2 ozgu biseyler tasarlayabilirler
Evet istedigim cevap buydu teşekkür ederim [emoji41]Ama her markann bir arayuzu var ve onu kullaniyor lg simdi yeni bi arayuze gecti tum telefonlarnda artk onu kullancak her tele farkli arayuz yaparlarsa guncellemeler bile zor verilir
Rica 😄Evet istedigim cevap buydu teşekkür ederim [emoji41]
Yada yeni efektler eklemek icin flashlanabilir bir zip filan varmiBu arada samsung galaxy alphann kilit ekrani cok guzel bir efektle acilio hosuma gitti nerden bulabilirim google playde yok
Applock diye bir program var sifreleme programi playda var ona bi bak istersenYada yeni efektler eklemek icin flashlanabilir bir zip filan varmi
Benim sorunum bu degilki kilit ekranina efekt ariyorum 😄 g3 sistemnde efektler varda yeni efektler flashlanabilir diye dusunuomApplock diye bir program var sifreleme programi playda var ona bi bak istersen
Tamam yuklersen icinde temalari var gorursunBenim sorunum bu degilki kilit ekranina efekt ariyorum 😄 g3 sistemnde efektler varda yeni efektler flashlanabilir diye dusunuom
Bu uygulama uygulamalari vs. kitliyoTamam yuklersen icinde temalari var gorursun
Başka bilmiyorum karsilasirsam derim sanaBu uygulama uygulamalari vs. kitliyo
Servise para verdiğiniz mi?Benim g2 logoları düşmüş kamera lensi çizik servisten geldi telefon hafif açıklık var sim yerinde![]()
Hayır garanti kapsamında ekran değişti ama kasayı tam oturtamamışlar galiba.Servise para verdiğiniz mi?
20G ile neler geldi acaba bilgisi olan var mı ?
bende tertemiz 5 aylık g2 var siyah 16gb cihaz nerdeyse cepte taşınmadı sürekli masada durdu çizik yok aldığım fiyata verebilirim 1300 aldımArkadaslar alinik Lg G2 ariyorum bn kullaniyorum zaten kayincoma alicam satan var ise temiz olmasi onemlidir
Mesela telefonfa bi sürü sensor var lakin bunların bazılarını kullanıorz yeni özellikler eklenir falan kamerası gece cekimlerinde cok kötü bu düzeltilebilir falan filanAbi ne bekliyosunuz ki onu anlamadım yazılım iyileşecek bu kadar kamerada veya dokunmatikle ilgili ne olabilir yazılımsal problemler giderilebilir ama çok da bişi beklemeyin bu sadece lg için değil tüm markalar için böyle telefon aynı telefon![]()
Mesela telefonfa bi sürü sensor var lakin bunların bazılarını kullanıorz yeni özellikler eklenir falan kamerası gece cekimlerinde cok kötü bu düzeltilebilir falan filan![]()
Ooo stocka nasıl dondunuz bende donemiom android 5 te doncem![]()
Bu kilit ekranını nasıl kaldirabilirim? Malum, çoktandır Optimus G3 ROM'undaydım.