LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Nasl bişi derken ? G3 arayüzü nasılsa öyle olcak elbette

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Bu düşünce yanlış, Google'ın yeniliklerini neden tatmak istemeyelim ki? Dalvik'ten Art'a geçtikleri için daha performanslı ve daha iyi bir pil ömrüne ulaşacağına inanıyorum.

Benim bahsettiğim konu art yada güncel android sürümü değil kamera ve dokunmatik. Nexus 5 şuan Android L kullanıyor pil konusunda aman aman bir iyileşme yok ancak stabilite ve performans tabiki artar yoksa yeni sürüm çıkarmanın anlamı ne.

teknopower

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Nasl bişi derken ? G3 arayüzü nasılsa öyle olcak elbette
Aynısı olmasi pek iyi olmaz, demek istedigim g3 cakmasi gibi bisey olucak kendi tarzinda bisey olmali. Tabi lollipop denince direk g3 temasi geliyo akla. Peki merak ettigim g3 nasil olucak veya oldu ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Aynısı olmasi pek iyi olmaz, demek istedigim g3 cakmasi gibi bisey olucak kendi tarzinda bisey olmali. Tabi lollipop denince direk g3 temasi geliyo akla. Peki merak ettigim g3 nasil olucak veya oldu ?
G3 çakması ? millet üst modelin arayüzünü bekliyor sen farklı şeyler bekliyorsun daha çok beklersin öyle bi dünya yok hiçbir markada en fazla üst modelin arayüzü gelir ;)

teknopower

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Guncelleme demek ust modelin arayuzunu almak degil, yazilimda hata varsa onun duzelmesi ve tema olaarak yenilik demek. G3 temasi gelmesi guzel olur tabi ondan sikayetci degilim ama g2 ozgu biseyler tasarlayabilirler

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Guncelleme demek ust modelin arayuzunu almak degil, yazilimda hata varsa onun duzelmesi ve tema olaarak yenilik demek. G3 temasi gelmesi guzel olur tabi ondan sikayetci degilim ama g2 ozgu biseyler tasarlayabilirler
Ama her markann bir arayuzu var ve onu kullaniyor lg simdi yeni bi arayuze gecti tum telefonlarnda artk onu kullancak her tele farkli arayuz yaparlarsa guncellemeler bile zor verilir

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bu arada samsung galaxy alphann kilit ekrani cok guzel bir efektle acilio hosuma gitti nerden bulabilirim google playde yok

teknopower

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaslar lgsmarttan klavye temalari indirdimde klavye ayarlarini bulamiyorum bilen yardim etsin lutfe

myhakann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar benim telde genel ayarlarda on screen secenegi yok lg.com yukleniliyormus ama model numarasini girdigim halde yukleme linkini bulamadim bir yardimci olur musunuz?

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar alinik Lg G2 ariyorum bn kullaniyorum zaten kayincoma alicam satan var ise temiz olmasi onemlidir

murat70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende var g2 9 aylık garantili haftasonu tlf olarak kullandım kutu fatura var kesinlkle çizik vs yoktur zaten toplam 3 ay gibi kullanıldı isterseniz verebilirim fiat için özelden yazın ben fiatı ne kadar bilmiyom bir fiiat verin
NOT:YAKLAŞIK 100 TL DEGERİNDE 3 ADET FİLM 2 ADET KILIFTA HEDİYESİ

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Benim g2 logoları düşmüş kamera lensi çizik servisten geldi telefon hafif açıklık var sim yerinde :)

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
20G ile neler geldi acaba bilgisi olan var mı ?

Gelen hc bişey yok sadece daha stabil hale gelmis

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaslar alinik Lg G2 ariyorum bn kullaniyorum zaten kayincoma alicam satan var ise temiz olmasi onemlidir
bende tertemiz 5 aylık g2 var siyah 16gb cihaz nerdeyse cepte taşınmadı sürekli masada durdu çizik yok aldığım fiyata verebilirim 1300 aldım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Abi ne bekliyosunuz ki onu anlamadım yazılım iyileşecek bu kadar kamerada veya dokunmatikle ilgili ne olabilir yazılımsal problemler giderilebilir ama çok da bişi beklemeyin bu sadece lg için değil tüm markalar için böyle telefon aynı telefon :)
Mesela telefonfa bi sürü sensor var lakin bunların bazılarını kullanıorz yeni özellikler eklenir falan kamerası gece cekimlerinde cok kötü bu düzeltilebilir falan filan ;)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
e1e56c57fc93a9283198831683f82b44.jpg

Bu kilit ekranını nasıl kaldirabilirim? Malum, çoktandır Optimus G3 ROM'undaydım.