LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Kesinse süper birşey çünkü custom rom yüklüyoruz g3 arayüzü daha az enerji kullanıyo filan ama yinede şarjı stocktan az gidiyo diyolar fark etmedim ama ne alaka stock ama g3 sistemi fazlada gelmez g2 ye çünkü daha hafif orası mantıksız geliyor bana

Gelcek heralde öyle dediler stock rom her türlü daha iyi neden dersen yazılımı daha iyi bir yazılım ekibinin yaptığı yazılımla rom geliştiricisinin yaptığı yazılım aynı olamaz şarj olarak çok bir fark yok ve evet G3 arayüzü daha stabil :)

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sucrofe adli arkadasa tesekkur ediyorum yazilimciya vermeden aklima gelmedi maalesef bu.. verdim yazilimci arkadsa boxlardan yazilim atacaklarmis falan.. birdaha rom falan ugrasmam arkadas :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gelcek heralde öyle dediler stock rom her türlü daha iyi neden dersen yazılımı daha iyi bir yazılım ekibinin yaptığı yazılımla rom geliştiricisinin yaptığı yazılım aynı olamaz şarj olarak çok bir fark yok ve evet G3 arayüzü daha stabil :)

Sarj farki yok ama performans farki cidden var

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Teşekkür ederim android 5 gelince inşallah stocka dönebilirm önceden %2 de kalmıştı cok umursamamıştım şimdi gelince birdaha deniycem

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Teşekkür ederim android 5 gelince inşallah stocka dönebilirm önceden %2 de kalmıştı cok umursamamıştım şimdi gelince birdaha deniycem

Forumda rootu kaldıramayanları görünce paranoya oldum tekrar stock kurdum maşallahı var root filan bırakmıyo :D lolipop gelene kadar rootsuz taklcam.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Forumda rootu kaldıramayanları görünce paranoya oldum tekrar stock kurdum maşallahı var root filan bırakmıyo :D lolipop gelene kadar rootsuz taklcam.
Ya ben şimdiden soriyim optimus g3 1.4.1 kullanıyorum haliyle rootluda şimdi ben buna android 5 yüklerken bilgisayardan kdz yi yüklicem ya sorun cıkmaz dimi yani recovery menüsü gitcek filan ya korkuyom :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ya ben şimdiden soriyim optimus g3 1.4.1 kullanıyorum haliyle rootluda şimdi ben buna android 5 yüklerken bilgisayardan kdz yi yüklicem ya sorun cıkmaz dimi yani recovery menüsü gitcek filan ya korkuyom :D

Sorun olmaz root gider sadece lolipopa root çkması da 1 ayı bulur :D

bmerts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeyi müşteriler telefondan sıkılmadan vermeli. Geç gelen güncelleme hayal kırıklığına yol açar.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
G2 ye güncellemeyi en geç 4 ay içerisinde vermesse lg biter benimi için.

teknopower

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Herhangi bir oyun yukluyorum. Oyuna girince alt panel kaybolmuyo ayarini bilen varsa yardim etsin

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bazı oyunlar destekler bazıları desteklemez android l ile düzelcek bu [MENTION=400936]teknopower[/MENTION]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
alt panelin bazılarında kalkıp bazılarında kalkmaması kötü:thumbdown::clover:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bende öyle bir problem yok :) sanal tuşları gizleme L ile gelecek az sabredin :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ocak ayında çıksın yada aralıkda çıksın şu sistem süper olur yada optimus g3 ten filan port etsinler off

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bundan sonra rootsuz kullanıyorum telefonu :) L yi bekliorm

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam forumdaşlarım.. :) Konuya hakim olanlara bi kac sorum olacak bırakın şimdi root rom vs vs :D Android 5.0 L gelince bizim cihazlara g3 arayüzü ile gelicek denilior pki L ile ne gibi yeni özellikler gelicek? camera olsun ekran dokunmatik vs vs. bilgisi olan varmıdır? son olarak video indirebileceğim kaliteli free uygulama bilen varsa cok makbule gecer tşkler simdiden :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Selam forumdaşlarım.. :) Konuya hakim olanlara bi kac sorum olacak bırakın şimdi root rom vs vs :D Android 5.0 L gelince bizim cihazlara g3 arayüzü ile gelicek denilior pki L ile ne gibi yeni özellikler gelicek? camera olsun ekran dokunmatik vs vs. bilgisi olan varmıdır? son olarak video indirebileceğim kaliteli free uygulama bilen varsa cok makbule gecer tşkler simdiden :)
En buyuk yenilil bence art cok daha hzli olcak cihaz

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Abi ne bekliyosunuz ki onu anlamadım yazılım iyileşecek bu kadar kamerada veya dokunmatikle ilgili ne olabilir yazılımsal problemler giderilebilir ama çok da bişi beklemeyin bu sadece lg için değil tüm markalar için böyle telefon aynı telefon :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bu düşünce yanlış, Google'ın yeniliklerini neden tatmak istemeyelim ki? Dalvik'ten Art'a geçtikleri için daha performanslı ve daha iyi bir pil ömrüne ulaşacağına inanıyorum.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bu düşünce yanlış, Google'ın yeniliklerini neden tatmak istemeyelim ki? Dalvik'ten Art'a geçtikleri için daha performanslı ve daha iyi bir pil ömrüne ulaşacağına inanıyorum.
Ya g3 kulubnde biri sarj eskisinden iyi gidio dio biri kotu gidio diyo bi kiside surekli takilio demis ona inanmadm ama sarj azalmasnda nolursa olsn

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Ya g3 kulubnde biri sarj eskisinden iyi gidio dio biri kotu gidio diyo bi kiside surekli takilio demis ona inanmadm ama sarj azalmasnda nolursa olsn
Bence iyi degil hanimda g3 var bende g2 20a yukledim onunkine stabil olan l sürümünü gece 1 gibi sarjdan cektim sabaha kadar bekleme modunda durdu wifi vb hersey kapali %1 gitmis %99 kalmış normalde 5 saatte sarji inmemesi lazim kullanilmayan cihazin gozume carpan eskiden ilk sirada bataryayi tuketen ekran olurdu simdi.android sistemi lg health falan var egerki bunlari duzeltirse cok daha iyi gidebilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Herkese iyi günler. Ben şuanda LG G2 D802 20F kullanıcıyım.

20G'ye geçiş yapmak istiyorum. 20G ile gelen avantajlar dezavantajlar yenilikler nelerdir?

Bir de ben istediğim zaman custom rom atan birisiyim. 20G'de sorunlar oluyormuş TWRP ye girerken. Forumda bir kaç yazıda gördüm. Bunları söylerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

teknopower

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Ya abi g2 ye kismen g3 temasi felan getirseler şık bi tasarim bomba oluryaa :) LG duy sesimii 😎