dragomhmt
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 8
Spirit UL diye radyo programı var dene bir istersenYaw arkadaslar bisiy sormusudum ama bu internet opmadan radyo donleyebiliozmu tel rotlu
Spirit UL diye radyo programı var dene bir istersenYaw arkadaslar bisiy sormusudum ama bu internet opmadan radyo donleyebiliozmu tel rotlu
Markette miSpirit UL diye radyo programı var dene bir istersen
Onu yuklemistim ama yapamadim ki yaw ne bicim is bilemedim [emoji1]Internette ara bulursun spirit fm diye
Yapmaa yapma bunu bi ogrenemzmisin is yerinde radyo candir benim icin dunya parq verdik radyo yok telde 😂Onun ayarları vardı ama unuttum ya
http://forum.shiftdelete.net/showthread.php?t=393446Ewt yok bulamadim nasil 9oacak bi cozum bilen yokmu 😯
Yapmaa yapma bunu bi ogrenemzmisin is yerinde radyo candir benim icin dunya parq verdik radyo yok telde 😂
Onuda yukledimGreenify yuklu olmasi lazim
Yaa ama ben g2 yi sattim s5 aldim binda calisir mi kiYukleynce geliyo![]()
Vay arkadaş 😆Bilemicem![]()
Guncelleme ne zaman geldi benim telefonda yok bi de pc suite kontrol edeyim. [MENTION=383050]Virility[/MENTION]son güncellemeden sora telefonun zaten iyi giden şarjı dahada artmış ve cok stabilize calısıyor bilgilerinize en güzeli stock![]()
Senin ki paralel tayland dı demi dostum güncelleme var mı onlara??Büyük ihtimal paralel ithalattır henüz türkiyeye güncelleme yok ama bi bakam![]()
Senin ki paralel tayland dı demi dostum güncelleme var mı onlara??
Ne guncellemeei gelecek arkadaslarEvet henüz güncelleme gelmedi![]()
Güncelleme merkezinden yukleyebilirsin.Arkadaslar lg g2 de gorev yoneticisini yanlislikla sildim geri yukleyebilirmiyim lutfen yardimci olun
Güncelleme merkezinden yukleyebilirsin.
Ö.d [emoji6]Ewallah tesekkur ederrim cok sagol![]()