/xo/
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 226
Gece çekimi o kadar da kötü değil, sadece gece Kamerası kasıyor. Gece sıfır ışıkta çektiğim fotoyu göstereyim:
Bu fotodaki gibi diyorum mesela siyahı kendisi koyulaştırmış gibi orjinal renkleri değil.Gece çekimi o kadar da kötü değil, sadece gece Kamerası kasıyor. Gece sıfır ışıkta çektiğim fotoyu göstereyim:
Zifiri karanlık ama burası. Ben bile gözümle seçemiyordum yosunları.Bu fotodaki gibi diyorum mesela siyahı kendisi koyulaştırmış gibi orjinal renkleri değil.
Hayır o tarz değil
İnternet gerektiren veya gerektirmeyen fark etmez, evde dışarda müzik dinleyebileceğim aradımı bulacağım premiumda alıcağım bir program istiyorum yokmu bilgisi olan?
@REDFOKS Serhat abi geçenlerde bir konuda 5tl ye premium alıyorum cok güzel program tarzında yorum yazmıştın, o konuyu aradım aradım bulamadım ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bazı laptopların usb girişleri desteklemiyor, 3 tane usb girişleri oluyor sanırım 1 cisine takıp denermisiniz?
Hayır o tarz değil
İnternet gerektiren veya gerektirmeyen fark etmez, evde dışarda müzik dinleyebileceğim aradımı bulacağım premiumda alıcağım bir program istiyorum yokmu bilgisi olan?
@REDFOKS Serhat abi geçenlerde bir konuda 5tl ye premium alıyorum cok güzel program tarzında yorum yazmıştın, o konuyu aradım aradım bulamadım ?
Bazı laptopların usb girişleri desteklemiyor, 3 tane usb girişleri oluyor sanırım 1 cisine takıp denermisiniz?
Arkadaşlar bir sıkıntım var yardım ederseniz çok memnun kalıcam telefonum yükseltme hatalarını geri yükle yaparken %25 de hata verdi sonrada kapandı ondan sonra lg logosu geliyor bir kaç saniye kaldıktan sonra geri gidiyor telefonum artık açılmıyor ne yapabilirim servise göndermek istemiyorum telefonum rootlu değil herhangi bir illegal işlem yapmadım.
tüm usblerde denedim sonuç aynı. zaten araştırmalarım sonucunda aynı sonuçlardan insanlardan öğrendiğim kadarıyla telefonum brick olmuş ve açılmıyor ama henüz uygun bir çözüm bulamadım bilen yardımcı olabilecek birisi var mı?
tüm usblerde denedim sonuç aynı. zaten araştırmalarım sonucunda aynı sonuçlardan insanlardan öğrendiğim kadarıyla telefonum brick olmuş ve açılmıyor ama henüz uygun bir çözüm bulamadım bilen yardımcı olabilecek birisi var mı?
kardeş bugün aynı işlemi ben de yaptım ve senle aynı şeyleri yaşadım. telefonu garantiye göndermeden açabilirsen bi de bana haber et benimki de ölü gibi yatıyor masada moraller sıfır
hayır onla ilgili en ufak bi fikrim yok ne yazıkki bilgilendirir misiniz?Twrp gibi bir recovery yüklediniz mi
Dostum o zaman çözümün burada ama ne yazıkki anlatmaya ingilizcem yetmiyorhayır onla ilgili en ufak bi fikrim yok ne yazıkki bilgilendirir misiniz?
ve yapmayı biliyorssanız team viewerdan yardım etseniz?
valla benim de yetmedi bu kesin çözüm olur mu acaba ? bir de bu teknik servisçilerin 30 40 liraya attığı yazılım formatıyla telefon düzelir mi gerçekten? 2 saate hallolur falan diyorlar insanların çözemediği o kadar araştırma yaptığı konular hakkında falan. pek inandırıcı gelmiyor da sonra telefonu çöp etmesinlerUvvvv android l g2 ye portlanıyor xda bir grup 28 temmuzda paylaşcakmış
Dostum o zaman çözümün burada ama ne yazıkki anlatmaya ingilizcem yetmiyor
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142
valla benim de yetmedi bu kesin çözüm olur mu acaba ? bir de bu teknik servisçilerin 30 40 liraya attığı yazılım formatıyla telefon düzelir mi gerçekten? 2 saate hallolur falan diyorlar insanların çözemediği o kadar araştırma yaptığı konular hakkında falan. pek inandırıcı gelmiyor da sonra telefonu çöp etmesinler
Lan bu xda nasi bi topluluktur arkadaş adamlar herşeyi yapıyorUvvvv android l g2 ye portlanıyor xda bir grup 28 temmuzda paylaşcakmış
Dostum o zaman çözümün burada ama ne yazıkki anlatmaya ingilizcem yetmiyor
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142
Lan bu xda nasi bi topluluktur arkadaş adamlar herşeyi yapıyor
Olsun düzeltsin de 😊Hiç sorma ya telefonu duzeltmek için bide ubuntu yuklicek adam simdi
Olsun düzeltsin de 😊
Baktım ama baya garipsedim :/Ins duzelir konuya bi baktn mı😁
Durr aklıma geldi telefon LG logosundami takiliyormus?
Ya aslında dowloand moda girmesi lazım demekki full brick olmuşEvet ama recovery zaten yok download moda da giremiyor
zaten brick olmuş durumdaYa aslında dowloand moda girmesi lazım demekki full brick olmuş
Normal brick olsaydı kurtarma yöntemi vardı ancak cihaz dowloand moda falan girmiyor full brick olmuşzaten brick olmuş durumda
Normal brick olsaydı kurtarma yöntemi vardı ancak cihaz dowloand moda falan girmiyor full brick olmuş
Benim cihaz brick olmuştu toot islemiRecovery olsa kurtarırdık ama olmaynca mecbur bunu yapcak yada servise vercek
Benim cihaz brick olmuştu tot işlemi ile duzeltmistimRecovery olsa kurtarırdık ama olmaynca mecbur bunu yapcak yada servise vercek
Bunu yapmak için download moda girmek gerekiyor download moda girse zaten flashtool ile stock rom flashlarBenim cihaz brick olmuştu toot islemi
Benim cihaz brick olmuştu tot işlemi ile duzeltmistim
Büyük ihtimalle arkadaşın ana kartı yanmış olabilir ama servis yapiyo geneldeBunu yapmak için download moda girmek gerekiyor download moda girse zaten flashtool ile stock rom flashlar
Sanmıyorum sadece brick olmuş anakart yansa açılmaz zatenBüyük ihtimalle arkadaşın ana kartı yanmış olabilir ama servis yapiyo genelde
garantiye vermeye karar verdim benim yeteneklerimi aşıyor çünkü artık zaten yapılıyormuş sanırım sağolun herşey için shiftdelete adminleri ve burdaki arkadaşlarValla hiç bilemiyorum ama bundan başka çözüm yok gibi baya bi uğraştıracak bi linux sanal makine kurun bence şimdiden