LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Geldi. Ama Z1 Compact'a da bak bence. G2 kullanıyorum ama Z1 Compact daha iyi bir telefon. Sırf küçük diye almadım. Boyutu sorun değilse Z1 Compact al. Bu arada son seri almaya çalış. G2'de 404K son seri oluyor sanırım.
Yok z serilerinin hepsi göze hoş geliyor ama tutuşu keskin köşeleri yüzünden hoşuma gitmiyor Htc One alıcaktım malzeme kalitesine çok önem biriyim ve müzik hele hele benim için bayağı önemliydi performans 2. plandaydı ama telefon m8'in gelişiyle Türkiyede dağıtımı durdurulmuş ve bende bir kaç gün sonra köye gitmeyi planlıyorum bu yüzden aklımda hep 2. planda olan telefon g2 idi z1c ekranı küçük benim şu anki telefonum Htc One V telefonu o kadar hor kullandım ne ekran koruyucusu nede kılıf almaya niyetlendim ama telefonun neredeyse hasarı yok bu telefonda bana eksik gelen en büyük şey ekranın küçük olmasıydı bu yüzden almayı düşünmüyorum z1c. Ses kalitesi iyi mi acaba birde kulaklıkları iyi mi Lg G2'nin?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Yok z serilerinin hepsi göze hoş geliyor ama tutuşu keskin köşeleri yüzünden hoşuma gitmiyor Htc One alıcaktım malzeme kalitesine çok önem biriyim ve müzik hele hele benim için bayağı önemliydi performans 2. plandaydı ama telefon m8'in gelişiyle Türkiyede dağıtımı durdurulmuş ve bende bir kaç gün sonra köye gitmeyi planlıyorum bu yüzden aklımda hep 2. planda olan telefon g2 idi z1c ekranı küçük benim şu anki telefonum Htc One V telefonu o kadar hor kullandım ne ekran koruyucusu nede kılıf almaya niyetlendim ama telefonun neredeyse hasarı yok bu telefonda bana eksik gelen en büyük şey ekranın küçük olmasıydı bu yüzden almayı düşünmüyorum z1c. Ses kalitesi iyi mi acaba birde kulaklıkları iyi mi Lg G2'nin?
Kulaklıklarda cızırtı vardı fakat sanırım düzeltme güncellemesiyle bütün sorunar kalkmış. Hoparlörü ortalamanın biraz üstünde.

darknessfire

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bende şöyle yorum yapabilirim 8 aydır kullanıyorum birçok telefonla karşılaştırdım.Bana göre kamerası hoparlörü ve kulaklığı kötü.Özellikle ışık azaldıkça kamerası çok kötü duruma geliyor 4.4.2 20c için söylüyorum.Samsung Galaxy S3 ün kamerası bile hareketli nesneleri çok daha iyi yakalıyor.Özellikle ışık azaldıkça.Hoparlöre gelince birçok durumda gene Galaxy s3 ün biraz gerisinde kalıyor.Galaxy s3 le kıyaslamamın sebebi kardeşimde var ve en çok onunla karşılaştırma şansı buldum.Ama bunlar dışında telefon gerçekten çok iyi işler çıkarıyor.Performansı ekranın canlılığı ve parlaklığı bataryası 5.2 inch ekran ile nerdeyse Galaxy s3 boyutlarında olması.Benim izlenimlerim bu şekilde.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Gerçekten de karanlık ortamlarda kamerası kasıyor. Benim için problem değil. Sonuçta fazla kullanmıyorum kamerayı. Ama gündüz çekimlerine laf edene gücenirim. Gündüz çekimleri çok iyi.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Zaten her telefonda gece çekimlerinde fps gözle görülür düşüş oluyor ama gündüz çekimlerinde rakiplerine üstünlük sağlıyor bence

darknessfire

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Zaten her telefonda gece çekimlerinde fps gözle görülür düşüş oluyor ama gündüz çekimlerinde rakiplerine üstünlük sağlıyor bence
Galaxy S3 kullandınızmı bilmiyorum ama Galaxy S3 ün kamerası gece çekimlerinde hiç bir şekilde fps kaybetmiyor ve örneğin geceleğin ışıklı bir bölgede hareket eden bişe çekmek istediğinizde banamısın demiyor.Resmi yakalıyor.LG G2 ile bırakın gece hareketli resim yakalamayı sabit resimde bile karşı tarafın 6 - 7 saniye sabit durması gerekiyor ve bu gerçekten çok can sıkan bir durum.Bunun altında LG G2 çok gereksiz şekilde poz değerini arttırması yatıyor.Galaxy S3 pozlamayı o kadar arttırmıyor ve genede karanlıkta ışıklı bir alan varsa yeteri kadar aydınlık sağlıyor.Yani LG G2 nin geceyi aydınlık göstermeye çalışıp pozlamayı aşırı yükseltmesi hiç bir işe yaramıyor aksine gece kamerayı kullanılmaz hale getiriyor.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Galaxy S3 kullandınızmı bilmiyorum ama Galaxy S3 ün kamerası gece çekimlerinde hiç bir şekilde fps kaybetmiyor ve örneğin geceleğin ışıklı bir bölgede hareket eden bişe çekmek istediğinizde banamısın demiyor.Resmi yakalıyor.LG G2 ile bırakın gece hareketli resim yakalamayı sabit resimde bile karşı tarafın 6 - 7 saniye sabit durması gerekiyor ve bu gerçekten çok can sıkan bir durum.
Benim eski telefon S3 tü zaten orası öyle haklısın ama benim kıyaslamalarım aynı dönemde çıkan telefonlarla ama genelde haklısın.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar xdabbet's'in 3.2.0 Camera mod'unu yükledim. şuan cihazım boot döngüsünde kalıyor. Cihazımı nasıl kurtarabilirin lutfen yardımcı olun :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hardware Menüsünden ON'u seçiyorum 10 saniye donuyor daha sonra tekrar boot loop'a atıyor. Cihaz öldümü kurtaramazmıyız :(

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar xdabbet's'in 3.2.0 Camera mod'unu yükledim. şuan cihazım boot döngüsünde kalıyor. Cihazımı nasıl kurtarabilirin lutfen yardımcı olun :(

Hardware Menüsünden ON'u seçiyorum 10 saniye donuyor daha sonra tekrar boot loop'a atıyor. Cihaz öldümü kurtaramazmıyız :(

Hard reset işlemezse download moda alıp stock atıcaksınız. Eğer download moda girmiyorsa ve telde twrp yüklü ise, telefona takılan usb bellekler var onlardan alıp içine custom rom atıp telefona takıp flashlayın sonra telefon açılırsa kapatıp download moda girin.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaslar ben simdi G3 sistemi yüklemek istiyorum nasıl yapcaz rootu filan yardmcı olurmusunuz birde root filan attktan sonra tekrar rootu kapatp eski sisteme nasl döncez

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaslar ben simdi G3 sistemi yüklemek istiyorum nasıl yapcaz rootu filan yardmcı olurmusunuz birde root filan attktan sonra tekrar rootu kapatp eski sisteme nasl döncez

Facebooktan videolarımı izle istediğini yap :
https://www.facebook.com/LGG2TR/videos

İşlemlere başlamadan önce şurda anlattıklarımı yapın:
http://forum.shiftdelete.net/lg/375...rom-yuklerken-aldiginiz-hatalarin-cozumu.html

Bu konumda da Root yapmayı Recovery yüklemeyi ve Stock orjinal romumuza dönmeyi anlattım:
http://forum.shiftdelete.net/lg/373555-lg-g2-root-twrp-custom-rom-stock-rom'a-donus.html

Stock yani orjinal roma dönersek Root falan herşey siliniyor ilk haline geliyor.

Lütfen biraz araştırma yapın. Forumda ve Google amcada onlarca konu var biraz araştırın bundan sonrası için.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

hardware menüsü ile hard reset menüsü farklı şeylerdir.
hardware menüsünü tekrar off konuma getirip hard reset menüsüne gir.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
y9y6use6.jpg

O kadar telefon kullandım, G2 ninki kadar kötü navigasyonu olan telefon kullanmadım.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
G2 mobil veride oyunlarda ısındığından daha fazla ısınıyor. İnşallah düzeltme güncellemesiyle düzelmiştir.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Gps zaten yüksek hassasiyette. Şu anda evin bölümüne kadar doğru buldu Gps. Bazen sapıtıyor.

ny9a2ura.jpg

Bu arada, cihazda real boxing oynarken internet de açıktı bir anda ekran parlaklığı kısıldı. Boks maçım bitince parlaklığı artırmayı denedim fakat, yüksek ısı uyarısı verdi. Cihazı kılıfın içinden çıkardım, dışı buz gibiydi. Ekranda hafif bir sıcaklık vardı sadece.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bu arada, cihazda real boxing oynarken internet de açıktı bir anda ekran parlaklığı kısıldı. Boks maçım bitince parlaklığı artırmayı denedim fakat, yüksek ısı uyarısı verdi. Cihazı kılıfın içinden çıkardım, dışı buz gibiydi. Ekranda hafif bir sıcaklık vardı sadece.

Ben de mobil veriyle ve %100 parlaklıkla telefonu kullanırken birdenbire reset attı. Açıldığında parlaklık düşmüştü ve titreşimden sessise geçmişti. Ama baya ısınmıştı. Zaten ısındığı için Cpu-Z'ye bakıyordum ve batarya 38.3'tü. O anda resetledi. Isınınca normal ama sendeki garip.