LG G2 Kullanıcıları Kulübü

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Heralde doğru. bu anormal bir şey değil. telefonun ekranı kapalıyken de şarj yiyor sonuçta.
şu batarya, ekran süresi muhabbettini bıraksanız artık.
Reis ne zamandır yoktun içimden de geçti el attın valla benim sorunum yokta arkadaşın anlamasına yardımcı oldum. :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
çok fark var kardeşim . sen ne kasıyon şimdi kendini onu anlamadm amaç

kocaman çok güzel anladı, anlattığını anlamayan sensin.
telefonu çok kurcalarsan ekran süresi çok alırsın. çünkü ekran kapalıyken telefonu kurcalayamazsın. ekran açıkken bu süre de ekran süresine işler. telefonun ekranı kapalıyken telefon şarj yemeye devam eder. ekran süresi az olur ancak bataryada bekleme süresi daha uzun olur. ekran süresi çoksa bataryada kullanma süresi daha az olur. çünkü telefonu kurcalamış ve şarjını daha hızlı bitirmiş olursun.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar herhangi bir sorun oldugunda hic ikili diyaloga girmeyin raporlayin biz aninda mudahale ederiz isim gucum yok zaten :D

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
G3 optimus rom da radyo çalıştırabilen var mı

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Radyoyu bir kere açtım o da test amaçlıydı. Şu radyoda ne buluyorsunuz ki arkadaş. :)

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Şeytan diyor G3 rom kur ama ilerleyen zamanlarda G3 geliştiriciler romu sorunsuz yapsın kurarım. 😀

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ya arkadaşlar bn hard reset atamadım rom 20c güç+ses kısma logo gelince hemen bırakıp tekrar aynısını yapıyom siyah ekran geliyor yanı olmuyor nasıl olcak