yaa sabır kardeş hayırdır ne oldu sana . soru sordukta anlamadıysan cümleleri degişrip neden bişiler çıkartmaya çalışıonYa seni kasardımda şimdi neyse o kapasite yoksa sende yapcak bisi yok
yaa sabır kardeş hayırdır ne oldu sana . soru sordukta anlamadıysan cümleleri degişrip neden bişiler çıkartmaya çalışıonYa seni kasardımda şimdi neyse o kapasite yoksa sende yapcak bisi yok
yaa sabır kardeş hayırdır ne oldu sana . soru sordukta anlamadıysan cümleleri degişrip neden bişiler çıkartmaya çalışıon
yaa he heYa sus boş yapma sen soruyu sorana kadar ben 10 kere anladm merak etme sen
Reis ne zamandır yoktun içimden de geçti el attın valla benim sorunum yokta arkadaşın anlamasına yardımcı oldum.Heralde doğru. bu anormal bir şey değil. telefonun ekranı kapalıyken de şarj yiyor sonuçta.
şu batarya, ekran süresi muhabbettini bıraksanız artık.
yaa he he![]()
çok fark var kardeşim . sen ne kasıyon şimdi kendini onu anlamadm amaç
Reis ne zamandır yoktun içimden de geçti el attın valla benim sorunum yokta arkadaşın anlamasına yardımcı oldum.![]()
Stajdan çıkıp bide bnlarla uğraşıom ya töbe
Tartismalardan kacinalimyaa he he![]()
Bak çocuk beni deli etme özele gelsene sen istanbuldaysan bi görüşelim senle
Tartismalardan kacinalim
Tartismayalim arkadaslar uslubumuza dikkat edelim
Arkadaslar herhangi bir sorun oldugunda hic ikili diyaloga girmeyin raporlayin biz aninda mudahale ederiz isim gucum yok zaten![]()
G3 optimus rom da radyo çalıştırabilen var mı
Valla sen demeden önce radyo olup olmadığını bile bilmiyordum [emoji1] eğer olmasını istiyorsan gelistiriciye mesaj at diğer sürümde koyar belkiG3 optimus rom da radyo çalıştırabilen var mı
spirit çalışmadı denedimSpirit radyo yüklersin
O değilde noldu bizim güncelleme ya arap şeyhlerinden G2 kullananlar baskı yapsada gelse bir an önce. [emoji1]Radyoyu bir kere açtım o da test amaçlıydı. Şu radyoda ne buluyorsunuz ki arkadaş.![]()
arap şeyhleri iphone kullanıyorlarmış ondan kaleye almıyorlar lg g2 ye [emoji2]O değilde noldu bizim güncelleme ya arap şeyhlerinden G2 kullananlar baskı yapsada gelse bir an önce. [emoji1]
Face sayfalari varsa baskın yapalım sizede versinler artık guncellemeyi [emoji1]O değilde noldu bizim güncelleme ya arap şeyhlerinden G2 kullananlar baskı yapsada gelse bir an önce. [emoji1]
O değilde noldu bizim güncelleme ya arap şeyhlerinden G2 kullananlar baskı yapsada gelse bir an önce. [emoji1]
sirf senin icin gidip birlesik arap emirliklerini basasim varBari artı bir özelliği olsun ya.
logo geldikten sonra ses acma + ses kisma yapicaksin dostum.degisti yeni guncellemeyleya arkadaşlar bn hard reset atamadım rom 20c güç+ses kısma logo gelince hemen bırakıp tekrar aynısını yapıyom siyah ekran geliyor yanı olmuyor nasıl olcak